Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pod ochroną

Dlaczego wartościowy na wskorś facet nie może poznać wartościowej kobiety?

Polecane posty

Gość life is brutal........
teoretycznie tak ale praktycznie wielu brzydkich lub nawet przecietnych facetów nie zależnie od ich wartości jest samotnych i sfrustrowanych bo ładne ich nie chca a oni nie chca brzydkich

Gość Pod ochroną
"Tolerancja wobec gejów"? A cóż ona miałaby oznaczać, ta cała "tolerancja wobec gejów"? Hę?

Gość Pod ochroną
Przeciętny mężczyzna, który jest realistą nie potrzebuje się frustrować. Po co? Zna swoją miarę i do niej przykłada swoje życiowe szanse w tej dziedzinie.

Gość przeciętny mężczyzna nie jest
nikim ciekawym - zacznijmy od tego

Gość Pod ochroną
Raczej na tym zakończmy. Temat, upraszam się wnikliwszej uwagi, dotyczy kategorii wartościowego a nie przeciętnego faceta.

właściwie chodziło mi ogólnie o tolerancje a gejów dodałem dla wiekszej kontrowersyjności i zwrócenia uwagi:D ta tolerancja może sie wyrażać powiedzmy przez nie potępianie i nie obrażanie ich za to że sie np publicznie przytulają

Gość przeciętny mężczyzna nie jest
No właśnie bardzo słuszne spostrzeżenie. Ja myślę, jednak tak nie jest jak mówisz, wgl bardzo trudno znaleźć bratnią duszę, a dodajmy to, że mało osób jest wartościowych. Jednak to nie znaczy, że się nie da.

Gość owia
Każdy na swój sposób jest wartościowy, tylko trzeba się odnaleźć i dobrać. w różnych środowiskach są różne wartości. Wiadomo ci z wyższej rangi nie dobiorą się z tymi z tej niższej rangi a do tego dochodzi uroda:}

Gość Pod ochroną
Że niby "geja" można obrazić nazywając go gejem? A za cóż miałby się obrazić dajmy na to złodziej? Za to, że siebie nazywa i jest nazywany złodziejem?

Gość głupia baba chce kochać
a gdzie ich szukasz? Ja znam kilka fajnych kobiet - wartosciowych, ogarnietych zyciowo, niezaleznych - wszystkie maja facetow i na ogol to tez sa wartosciowi mezczyzni a nie dupki :)

chodziło mi ogólnie o pokazanie że są rózne wartości dla różnych ludzi:o tolerancję podałem jako przykład a gejów dodałem dla lepszego pokazania że nie które rzeczy co są dla kogoś wartością dla innego sa upadkiem:o a jeśli już chcesz przykład tolerancji wobec gejów to proszę np nie obrażanie, nie okazywanie agresji i potępienia wobec gejów którzy powiedzmy przytulają sie publicznie

Gość Pod ochroną
Ciekawe, jakiej rangi ja jestem? Wyznam szczerze, że nad rangami się jeszcze nie zastanawiałem.

jak powiesz o geju że jest gejem to go chyba nie obrazisz, ale jak ktoś przechodząc obok gejów zacznie ich wytykać i pokrzykiwać "geje, geje" to już ich obraża

Co to ma znaczyć " ranga" ? Przecież wszyscy powinniśmy być równi, a nie rozczulać się nad tym , kto jest wyższą rangą ode mnie.. To bez sensu.

Gość Pod ochroną
Tyle że w dobrym guście jest nieprowokowanie obrzydlistwami w miejscach publicznych. Ciągnąc wątek, dlaczego nie należałoby tolerować dwojga gejów prowadzących jawną nie podlegającą wątpliwości publiczną uprawę seksu polegającą na wsuwanie przez jednego geja jego członka w kiszkę stolcową drugiego geja? Że nie ładnie? :-)

Gość Pod ochroną
Aha, rozumiem. Gej ma niezbywalne prawo do tego, żeby się poczuć dotkniętym stwierdzeniem, że go ktoś publicznie "gejem" nazywa a nie tym, co wyprawia ze sobą. Jasne, jasne. Ale dajmy już pederastii spokój. Pozwolę sobie przypomnieć, że nie tego dotyczy temat.

Gość glistaludzka
A może czas przestać być 'wartościowym', bo czytając wszelkie fora można odnieść wrażenie, że 'wartościowy' jest synonimem braku powodzenia :D Ludzie nie pomyślą, że może brak im śmiałości, uroku, atrakcyjności, spontaniczności lub też może że nie są tak inteligentni za jakich się prawdopodobnie uważają, tylko zawsze są niesamowicie 'wartościowi' a płeć przeciwna ich nie docenia i każda osoba która je zlewa na pewno zwiąże się z 'drechem - damskim bokserem' albo 'pustą lalą' :D

Gość Pod ochroną
Kruszynka? Egalitaryzm święcił sobie swoje wielkie chwile przez długie dekady. Chyba jednak nie podzielam Twojej opinii, że "wszyscy ludzie powinni być sobie równi". Swego czasu wyrównywanie prowadzono przy użyciu gilotyny.

dobra mniejsza o gejów, załóżmy że chodzi o niskiego albo łysiejącego faceta, czy jak jakieś powiedzmy dziewczyny zaczną go wytykać "o jaki niski" albo "o jakie zakola" to go to obraża czy nie? bo przecież rzeczywiście jest niski/łysiejący

Gość Pod ochroną
Wiesz co, Glista? Chyba masz rację. Bycie wartościowym mężczyzną jawi się najczęściej w kategoriach sztuki czysto nieużytecznej, zatem całkowicie abstrakcyjnej.

Gość Pod ochroną
Znając babską przewrotność jestem niemal pewien, że kobieta zaraz zacznie w mniej lub bardziej jawny sposób wytykać mężczyźnie, że ma "zakola". Że dla kobiety wygląd mężczyzny jest nie najważniejszy, ten pogląd można spokojnie włożyć między bajki.

Gość ale wy jesteście wulgarni
Wygląd jest ważny dla obu płci :o taka prawda, nie powiesz że nie

Gość Ameliaaaaaaaaaaaaaa
Dlaczego....? Bo takie jest, życie.... czekanie szukanie i czerpanie z tego, aby być lepszym, bardziej cierpliwym ... i jak już się człowiek zakocha, to żeby dbać codziennie i ta miłość. Taką bynajmniej mam nadzieję, czekając na moją wymarzoną drugą połowę :)

Gość Pod ochroną
Ależ dla mnie wygląd i uroda kobiety szalenie się liczą. Czy to jest przejaw mojej wulgarności?

poza tym uważam że to co pisze jest na temat, ponieważ kwestia tego czym sa dziś "wartości" jest zasadniczym problemem:o ktoś kto pisze "wartości" ma czesto na myśli jakieś klasyczne sprawy w stylu zestawu "Bóg, honor, ojczyzna" tymczasem niekoniecznie dla każdego odbiorcy słowo "wartości" ma obecnie właśnie takie znaczenie wiec powołując sie na wartości i poszukiwanie wartościowej osoby lepiej doprecyzować co sie rozumie pod tym słowem

Gość Pod ochroną
Daj spokój, Amelija, życie niesie tylko rozczarowania. Im bardziej i intensywniej marzysz, tym zawód dotkliwszy.

Gość Pod ochroną
Ano, zgadza się. Bo w końcu jaką teraz wartością jest "Bóg"? Dla kogo liczy się teraz "ojczyzna"? A "honor"? Wolne żarty...

Gość Pod ochroną
Zapewne bzdura, ale szeroko rozpowszechniona i niezwykle popularna wśród kobiet.