Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukuś

fan wwe

Polecane posty

Gość kukuś

cześć fani wwe mam do was pytanie czy john cena ma wogóle szansę na pas wwe ten który ma teraz cm punk bo mi się wydaje że 2012 rok był jego najgorszym i przegrał wszystko co było można i kto jest waszym ulubionym wrestlerem wiem że to jest udawane no może nie wszystko ale lubie to show i bardzo proszę o normalne wypowiedzi prawdziwych fanów wwe

Zdaje mi się że John Cena chyba już nie bo na gali ROYAL RUMBLE2013 Cm'Punk ma się zmierzyć z The Rockiem ale też pozostaje kwestia co z RYBAK on też chce walczyć o pas ulubione gwiazdy wwe Randy Orton, Goldberg, Rybak, The Rock

Gość kukuś
no tak a jeżeli the rock wygra z cm punkiem czego mu życzę to jeżeli byłby feud john cena i the rock to może wtedy a moji ulubieni wrestlerzy to john cena,rey mysterio619,sin cara

The Rock napewno wygra ma większe doświadczenie ale jeśli na ring wkroczy grupa Cm'Punka to The Rock przegra a wiadom że Punk boi się Rybak i The Rock i John Cena jak narazie to stara się o walizkę Money In The Bank

Szczerze ci powiem że to co oni robią to nie jest fikcja bo w tamtym roku jak byli w polsce to byłem bilet drogi ale opłacało się

Gość kukuś
mi się wydaje że the shield to miało być coś w podobie do nexusa ale nexus to był nexus a ty naprawdę znasz się na wwe fajnie było by jakby cena i sheamus byli tag team partnerami kilka razy walczyli razem i naprawdę fajnie to wyglądało co o tym sądzisz

Gość WWF Smackdown
The Undertaker bedzie returnował i pokona Cm Punka na WrestleManii 29 :D Dzisiaj 20-lecie RAW :) :)

Gość kukuś
no wiesz napewno nie wszystko jest udawane no ciosy są markowane ale te skoki z lin czy wogóle akcje wysokiego ryzyka napewna muszą boleć a ja może do łodzi się wybiorę mam nie całe 70 km ciekawe ile bilet będzie kosztował

Gość kukuś
ja tam myślę że cena zdobędzie w tym roku pas na jakiejś gali napewno no największy baby face dwa lata bez pasa nie wierzę

Gość kukuś
nie ma fanów wwe na tym forum?:-(

Gość gość
k***a kiedys to byly czasy jak NWO rzadzilo wrestlingiem

Gość gość
Rey Misterio jest dobry ;)