Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amandapo

Co myślicie?

Polecane posty

Gość amandapo

Hej! Chciałabym wiedzieć co myślicie o dziewczynach, które noszą takie tuniki, które ledwo im tyłek zakrywają? Czy to nie jest obrzydliwe?

Gość zxcc
Może zajmij się sobą a nie innymi.

Gość amandapo
do zxcc

Gość kiciakoko
Wyglądają jak ulicznice

Gość amandapo
Ostatnio widziałam dziewczynę co miała sukieeczkę szeroką i bardzo krótką i jak tańczyła to miała cala dupę na wierzchu. Myślałam, że padne :D

Gość ipvpsilezia
ty myslałas że padniesz ale twojemu fagasowi nSTANA A POTEM CIĘ RUCHAŁ MYŚLĄC O NIEJ

Gość amandapo
do ipvpsilezia: Jesteś taką samą dz***ą jak ta k****wa z gołą dupą. taką na 5 minut.

Gość amandapo
do ipvpsilezia: Jesteś taką samą dz*wką jak ta dziewucha z gołą dupą :D Taką na 5 minut aby tylko przeleciec a nie na stałe.

Gość ipvpsilezia
jestem facetem:classic_cool: a ty jestes zazdrosną szmata knurem i jebanym zakompleksionym wieprzem zazdrośc cie zabija gdybyś nie wyglądała jak gówno z obrzydliwym cielskiem gola bys łazila a tak tylko możesz wyzywać sexi laski tak sa takie laski na 5 min ale one przynajmiej do ruchania się nadaja ty do niczego się nie nadajesz kurwo nawet na 5 min nie jesteś:p:p

Gość ipvpsilezia
zakładasz tematy że sexi dziunie w obcislych tuniczkach sa obrzydliwe ale tylko dla ciebie i podobnych paszczórow wszyscy faceci by je ruchali i układali zycie a ty nawet resztek nie dostaniesz degeneruchu twoj fagas jesli go masz wali myśląc o nich :p

Gość amandapo
Niedorozwinięty menelu, zamknij morde trzeba umieć sie ubierać a nie świecić majtami i gołym zadem jak sz***a. Co za debil facet siedzi na damskim forum? Tylko jakiś niedorozwój. Może ty pedałem jesteś?

Gość barnej
jeśli dziewczyna jest zgrabna a sytuacja nieformalna to czemu nie? tylko zazdrosne tłuste/niezgrabne lochy będą pluły jadem :)

Gość amandapo
można sie pośmiać z wiejskich dziwek ze chodzą na golasa a maja dupy jak stodoła hehe. nienormalny facet chciałby taką dziwkę i siedzi na damskim forum hehe

Gość ipvpsilezia
pedałktory uwielbia lasencje:oco za głomb nie masz czegoś lepszego w zanadrzu BRZYDKA ZAZDROSNA SZMATA Z ZJEBANYM RYJEM I CHARAKTEREM DO TEGO JEBANY MUL BAGIENNY ŻYCZE POWODZENIA W SPRAWACH DAMSKO MĘSKICH A TERAZ IDZ POLEROWAĆ MOKASYNY I WPIERDALAĆ SALCESON

Gość amandapo
uważasz ze tylko zgrabne dziewczyny zakładają bluzki, ze im dupe widać? Chyba mało jeszcze widziałeś heh. Mozna sie pozbijac z tych k***w i tyle hehe

Gość amandapo
Co za glab ,,facet" siedzi na damskim portalu? Jakaś ostatnia ciota, ktorej nikt nie chce. hehe. Nie masz kolegow ze siedzisz na damskim forum? P*jeb

Gość kiciakoko
W poradnikach piszą że tak się wygląda wulgarnie i nic tego nie zmieni. Takie wyglądają jak ku...

Gość kiciakoko
w poradnikach pisza ze to jest ubior wulgarny i nic tego nie zmieni tak sie ubieraja szm....

Gość ipvpsilezia
co za szmata siedzi na portalu i wylewa jad żółć i zale bo nikt jej nie chce :o szmata zabiłaby z zazdrości dzień jej mija na dopierdalaniu i wyzywaniu fajnych sexownych dziewczym przynajmniej tyle twojego bo im na urodzie nie ubędzie a ty będziesz miec jeszcze gorszy parchaty ryj i osrany charakter nikt nie zechce takiej zawistnej wykrzywionej ściery takie ścierwo powinno byc eliminowane przez matke nature bo niczego nie wnosi nawet do prokreacji sie nie nadaje zmutowany genetycznie odpad błąd systemu jestes pierwsza na liście pasożytów do eliminacji

Gość Videodupa
Czy mógłby ktoś wejść na fbvideo i odpalic jakiegoś filmika, bo ja już od wczoraj mam komente ze SERWERY PRZECIĄŻONE Irytuje mnie to boleśnie gdyż chciałam zobaczyć filmik o tej 17 latce, którą bandzior ze Sanoka zastrzelił

Gość amandapo
co za dziwkarz siedzi na damskim portalu? Szkoda ze cie matka nie usunela i musial sie taki niedorozwoj urodzic. widziales mnie ze tak pierdolisz? szmata cie urodzila. pewnie dawala kazdemu i nawet nie wiesz kto jest twoim ojcem. pierdol sie na ten zjebany ryj bo h**** to ty pewnie nie masz. Jak lejesz to musisz pensety uzywać. spiepszaj na forum dla facetow a nie dla kobiet bo nie interesuje mnie zdanie dziwkarzy!!!!!

Gość amandapo
Zajebiscie to wyglada jak idzie taka szmata i ciagnie tunczke w dol bo jej row widac albo jak wstaje ma dupe na wierzchu hehe

Gość ppppoo
Jaka szmata trzeba być by nie mając mózgu i argumentów wyzywać czyjś rodziców tylko dlatego ze ktoś prawdę powiedział żal...

Gość serwisu niet
Autorka to jakas lezba widać ze nie lubi chłopców tylko jara się laskami

Gość amandapo
wlasnie prawdy nie powiedzial i g***o ci do tego

Gość amandapo
serwisu niet- a ty sie kim jarasz? transwestytami? co cie to obchodzi zajmij sie swoim topikiem i od mojego sie od******l