Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migokotka1987

Pytanie dla Kobiet które poroniły..:(

Polecane posty

Gość migokotka1987

Po jakim czasie pojawiła się u Was pierwsza @ po poronieniu? Czy pojawiła sie później ? Czy była inna? Proszę o odpowiedzi. Ja poroniłam w grudniu i teraz czekam na @. Obecnie spóźnia mi sie trzeci dzień.. Nie wykluczam ciązy, choć to raczej nie możliwe. Testy są negatywne.. dodam że poronienie nastąpiło samo. Beż łyżeczkowania.

Gość migokotka1987
podbijam

Gość zostaw kotke w spokoju
Co prawda mialam wywolywane poronienie, bo samo sie nie chcialo ruszyc, ale obylo sie bez lyzeczkowania i wystarczyly tabletki. Po tych tabletkach mialam 5h intensywnego krwawienia, a potem jeszcze przez calutki miesiac plamilo po troszeczku. Potem sie zatrzymalo i po miesiacu pojawil sie typowy okres.

Gość Zamiast
po 6 tygodniach

Gość no coz.............
Po 8 tygodniach od lyzeczkowania. Skad wiesz, ze okres ci sie spoznia, skad wiesz, ze byla owulacja?

Gość vghgjugg
po 6 tyg ale ja mialam lyzeczkowanie. nie wiem jak jest w przypadku poronien naturalnych

Gość Jt+wdagp
cykl po poronieniu był dłuższy niz zazwyczaj. nie martw się.

Gość migokotka1987
No w tym tkwi problem że nie wiem czy była owulacja.. Nie wiem czy się spóźnia, ani czy kurna dostane tą @. A zależy mi bo po niej miałam mieć badania.. Chyba że ciąża, bo specjalnie sie nie zabezpieczałam choć bałabym sie powtórki

po pierwszym samoistnym poronieniu pierwszy @ mialam 3 tyg po , natomiast przy drugiej stracie ciazy gdzie skonczyl sie zabiegiem to okres przyszedl po 6 tyg . czekaj cierpliwie :)

po pierwszym samoistnym poronieniu pierwszy @ mialam 3 tyg po , natomiast przy drugiej stracie ciazy gdzie skonczyl sie zabiegiem to okres przyszedl po 6 tyg . czekaj cierpliwie :)

Gość szmaragdowy motyl
jutro mija miesiac... czekam na @, brzuch boli wiec moze niedlugo. zawsze mialam 30dc, a dzis ten nieszczesny 30... boje sie ze bedzie strasznie obfity i bedzie bolalo :/ po lyzeczkowaniu jestem

na pewno bedzie obfity, krew ciemna, moga byc skrzepy i moze trwac dluzej niz zwykle wiec nie panikuj jakby co, moje @ zawsze trwaly 4-5 dni, ten po zabiegu trwal chyba 7-8,ale zeby byl jakis meeeega bolesny to nie pamietam./ powodzenia, i glowa do gory! zrob badania abys nie musiala tego przezywac drugi raz tak jak ja!!!

u mnie 6 tygodni po łyżeczkowaniu. Była bardziej obfita niż zwykle.

Gość Ja pod koniec listopada
miałam łyżeczkowanie ośmiotygodniowej martwej ciąży i równo za 4 tygodnie od zabiegu dostałam okres (dwa tygodnie po zabiegu czułam bóle jajników). Okres był bardziej obfity bo normalnie tylko pierwsze dwa dni mam intensywne i okres trwa do 7 dni a tu okres był intensywny przez pierwsze 4 dni i trwał 9 dni. Krawienie po zabiegu trwało tydzień i było bardzo skąpe, wręcz były to plamienia.

Gość Mnie lekarka powiedziała że
dużym plusem łyżeczkowania jest to że większość endometrium jest wyłyżeczkowana więc krwiawienia potem nie trwają długo i są słabe a po naturalnym poronieniu cała ta śluzówka musi się usunąć i trwa to dłużej i krwawienia są intensywne.

Gość Zuzanna Amelia & 15
Biest - To ile razy juz poronilas ?