Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukaaam pracyyy

Szukam pracy za 4- 5 tys netto

Polecane posty

Gość szukaaam pracyyy

Witam szukam pracy za 4- 5 tys netto . Mam wykształcenie. Doswiadczenia zawodowego trochę też . Ale niekoniecznie musi być to praca w zawodzie . Jestem człowiekiem ambitnym. Na bieżąco podnosze kawlifikacje zawodowe. Obecnie pracuję , ale z różnych przyczn szukam nowej pracy . Czy ma może ktoś jakąś ofertę ??????

Gość i co ?????????????
z tegoooo?????????????

Gość zxcc
No to szukaj ale nie na forum bo nie znajdziesz.

Gość a może na forum
są jacyś pracodawcy .... kto wieeeee

jak masz wykrztałcenie to powinieneś jarzyć że trochę mało o sobie napisałeś żeby ktokolwiek by ci zaproponował pracę.nawet taką za 700zł na czarno

Gość a może na forum
tzn na forum tak ale nie na kafeterii !!!!

Gość szukaaam pracyyy
akurat niestety jestem kobietą ale chciałam uniknąc pisania o płci :( a pisać nie mogę wszystkiego bo np. może mnie obecny pracodawca rozpoznać ...że szukam innej pracy ....

Gość szukaaam pracyyy
za 700 na czarno dziękuję ... na czarno to mogę pracować za 8 tys. :)

Gość pracy szuka się po znajomści .
po znajomości szukaj w urzędach pracy w gazecie ....

Gość na czarno można
na czarno pracować np w mafii ;)

W mafii to nie czarna a mokra robota jest..do autorki.- wykrztałcenie to i podstawowe jest wykrztałceniem. A doswiadczenie jakiejs tam to też mąło mówi. Na kasach w supermarkietach za 1500 brutto jest pełno ludzi z dyplomami magistra

Gość szukaaam pracyyy
w mafii mogę pracować za 8 tys ale nie wiem czy umiem i zależy co robić ... żart ...;] a co do wykształcenia gdybym miała podstawowe to nie pisałabym tego bo chyba nie ma czym się chwalić ... doświadczenie mam ,ale nadal zdobywam podnosze kwalifikacje , ale przez problem jakim są zbyt niskie zarobki dalsze podnoszenie kawlifikacji idzie trochę wolno bo podnoszenie kwalifikacji kosztuje sporo ...... i w tym cały problemn :(

Gość yyyydupa
chyba zartujesz? ludzie na chleb nie maja a Ty chcesz 4-5 k? hahahah :D nie nooo szukaj szukaj

Gość są ludzie
są ludzie którzy na chleb nie mają a ja jestem informatykiem i mam kasę że wam głąby w głowach sie nie mieści nieuki skoro jesteście głąbami i debilami to macie jak sami chcecie .... przykre i prawdziwe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zarabiacie tyle co kot napłakał i narzekacie że sami jesteście ...itp... pospólstwo pospolite jesteście ot co ....

Gość Np Skanska
zbrojarz, cieśla, spawacz na początek na prubę 3-3,5 po roku 4-5 na rękę tyle że w delegacji, przejazdy, dobry hotel, obiad darmo. Wymagane doświadczenie min 5 lat w zawodzie lub wykształcenie min zawodowe w kierunku i 3 lata doświadczenia. Umowa o pracę z pełnej kwoty wszystko zgodnie z kodeksem prawa pracy plus ekstra prywatne ubezpieczenie zdrowotne (może być też na żonę i dzieci-dopłata maks do 100 m-c), ekstra kasa na boże narodzenie (1000) na koniec roku (2-3000), wielkanoc (600), dofinansowanie sportu (do 100 m-c np basen, siłownia, fitness itp.) Ubezpieczenie na życie od 100 tys. (różne warianty, też na rodzinę). Pomoc prawna, radca prawny i prawnicy firmy. Związki zawodowe. Pożyczki nieoprocentowane. W razie ciężkiej sytuacji zapomogi bezzwrotne itd.

Gość nie wierzę, żeeeeeeee
nie wierzę że zbrojarz , cieśla , spawacz zarabia tyle ...i ma do tego basen itp.. basen to ma ale chyba w szpitalu jak salowa mu poda !!!! nie piszcie bzdet ludzie ....

Gość Np Skanska
a co prawda nie wymagane prawnie ale najpóźniej trzecia umowa to już na stałe, zasada wewnętrzna. :) Polecam firmę robotnikom (sam jestem) i ludziom po studiach, budowlanych, ekonomicznych, matematycznych lub informatycznych, psycholog lub socjolog też się dostanie. Czasami w necie dają ogłoszenia ale żadko. Trzeba iść do kadr oddziału i osobiście zostawić cv. Tam kultura panuje większa w stosunku do robotnika niż w urzędzie do kierownika działu. Za niekoleżenskie i niekulturalne zwracanie się do kogokolwiek choćby dyrektor do robotnika, można wylecieć dyscyplinarnie. Obowiązująca forma to Pan/Pani zakaz podnoszenia głosu itp. Każdy jest Człowiekiem tylko na różnych stanowiskach.

Gość Np Skanska
A dofinansowanie na sport to można dla swoich dzieci wykorzystać niekoniecznie na siebie, zasada jest prosta do 50% nie więcej niż 100 na m-c Skanska zwraca pracownikowi. Rachunki się daje :) Córkę i syna na basen zapisałem, córce jeszcze taniec :) Tanio bo mi z pracy dopłacają a moje dzieci mają :)

Gość napisz cokolwiek konkretnego
o sobie

Gość oooskoska
szczesliwego ROKO

Gość Np Skanska
Przecież to kafe, teraz jestem na zaległym urlopie, ten i przyszły tydzień. Z tamtego roku mi został i kazali mi wykorzystać. A pasuje, bo płacą że średniej z trzech miesięcy, a grudzień przez dorzutkę na święta i nagrodę na koniec roku plus dory listopad tak średnią podnosi, że za siedzenie w domu dwa tygodnie trójkę zapłacą. I dzieci ferie mają, na narty jeździmy na Telegraf :) Moja Marta też zadowolona, ja lubię gotować ale jak robię to nie mam czasu. :( Wczoraj był pstrąg z rusztu i krem z borowików :) Dziś upiekłem schab że śliwkami i z dziećmi byłem na Karczówce na sankach. Jutro do kina idziemy wieczorem a na pojutrze do teatru kupiłem, ale najpierw z dziećmi na basen. Kuwa jak ja lubię zaległy urlop, i do Stelli jutro jadę rano :) Na wakacje to jest, ale jak zaległy cieszy bo tak to praca i praca a w domu raz na tydzień dwa :(

Gość Np Skanska
Przecież to kafe, teraz jestem na zaległym urlopie, ten i przyszły tydzień. Z tamtego roku mi został i kazali mi wykorzystać. A pasuje, bo płacą że średniej z trzech miesięcy, a grudzień przez dorzutkę na święta i nagrodę na koniec roku plus dory listopad tak średnią podnosi, że za siedzenie w domu dwa tygodnie trójkę zapłacą. I dzieci ferie mają, na narty jeździmy na Telegraf :) Moja Marta też zadowolona, ja lubię gotować ale jak robię to nie mam czasu. :( Wczoraj był pstrąg z rusztu i krem z borowików :) Dziś upiekłem schab że śliwkami i z dziećmi byłem na Karczówce na sankach. Jutro do kina idziemy wieczorem a na pojutrze do teatru kupiłem, ale najpierw z dziećmi na basen. Kuwa jak ja lubię zaległy urlop, i do Stelli jutro jadę rano :) Na wakacje to jest, ale jak zaległy cieszy bo tak to praca i praca a w domu raz na tydzień dwa :(

Gość zmieniam prace jak rękawiczki
Widać że autorka młoda mało o życiu wie. :) Z drugiej strony nie dziwie się młodym ludziom, bo po co pracować za 1500zł nawet netto? To kwota na przetrwanie a dalej? Frustracja, długi, kredytu nie dadzą nawet.

Gość anastazja753
5 tysięcy na budowie zarobisz pod warunkiem że trafisz na uczciwego pracodawce i masz spore pojęcie. Teraz każdy się chwyta tego co jest, a w międzyczasie szuka czegoś lepszego np na http://www.gowork.pl/praca_Olsztyn

Gość gość
Podnieś jeszcze 100 tematów sprzed 10 lat żeby wtrynić swą idiotyczną , nachalną reklamę Go Worka... A wydawało mi się kiedyś, że to dobry portal i nie potrzebuje takich idiotów w dziale marketingu, którzy ewidentnie spamują i nawet nie silą się żeby ukryć że to reklama albo są zbyt głupi, żeby nie wiedzieć, że jak podniesiesz 60 starych tematów o pracy i w każdym wkleisz tę żenuę o Go Worku, to ludzie się pokapują, że to jest ustawione...