Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniej niz ZER0o

bardzo małe piersi :( zdj

Polecane posty

Gość mniej niz ZER0o

mam bardzo małe piersi mimo ze mam juz 21 lat wyglądają jak u małej dziewczynki wstydze sie ich strasznie nigdy nawet nie kupiłam kostiumu kąpielowego o opalaniu sie na plaży moge zapomnieć :/ u mnie w rodzinie wszystkie kobiety maja czym oddychać a ja szkoda gadać :/ czy jest jakis naturalny sposob by je choc trochę powiększyć zioła ? masaże ? http://s513.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?e=Tw 4exLV8tQHPOQTDQIuY3_IwS83TCb6myVaAG1TWCoopMtfOwSGF4xcxQpJToB bUPQn8w52HacpOZcaKn9BVeXHsb5PzKoyWMkf8dTP6lVk&pv=2

Gość Dominik N
Pomimo, że zdjęcia nie mogę odczytać jestem pewien, że masz wiele innych zalet. Szata nie zdobi człowieka! Też mam 21 lat, moi rodzice są raczej niscy a ja jestem wyższy od Nich. Nie zawsze jesteśmy podobni do rodziców ;) Nie łam się!

Gość EleGannt
nie marudź, ta kobieta na fotce wygląda kobieco a po pierswszej ciąży tzytzki urosną z automatu

Gość j.lopezzzzz1
sa jakies tabletki "bust" cos tam czy cos tego typu. ja nie uzywalam ale kolezanka tak i podobno po okolo 3 mies widziala niewielka roznice

Gość alicess
ja tez mam małe

Gość Le Soldat
małe są piękne Yeah her tits its realy sweet and little but its not a problem because she fuck like tornado with her partners.