Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bosski Roman

Jak zgadać do dziewczyny na sympati? 2 warianty

Polecane posty

Gość Bosski Roman

Jak lepiej? 1. Cześć, przyciągnął moją uwagę twój profil, po zdjęciach widać, że jesteś piękną dziewczyną a po opisie stwierdzam, że równie ciekawą. Chętnie bym cię poznał :) Cześć, przyciągnął moją uwagę twój profil, po zdjęciach widać, że jesteś piękną dziewczyną a po opisie można się domyślić, że równie ciekawą. Chętnie bym cię poznał :)

Gość barnej
oba bez sensu. napisz coś o tym jakim jesteś draniem i co złego robiłeś w życiu, sugerując równocześnie, że dla NIEJ się zmienisz - 95% szans na sukces :)

Gość Bosski Roman
Słabym jestem bajerantem przez neta :O To coś "płodziłem" 5 minut :O

Gość Bosski Roman
up :(

Gość barnej
tak to tylko na litość - rzadko działa. pewnie jesteś szpetny i błyskotliwy inaczej?

Gość Bosski Roman
Swojej urody nie umiem ocenić, generalnie w realu nie mam takiej "nieśmiałości" jak na necie :D Bym nie pisał do tej dziewczyny bo na prawdę mi się spodobała (nie jakieś wytapetowane kurrwiszcze, raczej taka szara myszka w której kryje się piekno) i kminię co napisać :O

Gość Bosski Roman
up

Gość barnej
strasznie mi szkoda ludzi, którzy muszą poznawać innych na sympatii. powodzenia anyway.

Gość pozwolisz ze wezmę oszczep?
Chlopak odprowadza swoja dziewczyne do domu po imprezie. Kiedy dochodza do klatki, facet czuje sie na wygranej pozycji, podpiera sie dlonia o sciane i mowi do dziewczyny: -kochanie, a gdybys mi tak zrobila laseczke.. . -tutaj? jestes nienormalny . -noooo, tak szybciuko, nic sie nie stanie.. . -nie! a jak wyjdzie ktos z rodziny wyrzucic smieci, albojakis sasiad i mnie rozpozna.. . -ale to tylko "laska", nic wiecej... kobieto.. . -nie, a jak ktos bedzie wychodzil.. . -no dawaj nie badz taka... -powiedzialam ci ze nie i koniec! -no wez, tu sie schylisz i nikt cie nie zobaczy, glupia . -nie! W tym momencie pojawia sie siostra dziewczyny. w koszuli nocnej, rozczochrana i mowi: -Tata mowi ze juz wyrzucilismy smieci i masz mu zrobic ta laske do cholery, a jak nie to ja mu zrobie. a jak nie, to tata mowi ze zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie reke z tego kurewskiego domofonu bo jest 3 w nocy do cholery!

Gość fffffffffffffffff
Nie odpisałabym Ci na coś takiego, na bank. Albo napisałabym "dzięki" i nic więcej. To taka zaczepka kopiuj/wklej SŁABE

Gość Bosski Roman
A na co byś odpisała? :P

Gość fffffffffffffffff
Na coś, co dotyczy mojego profilu, moich zdjęć. Mam spory opis, dużo się można dowiedzieć, więc mógłby potencjalny facet coś napisać. O swoich pasjach, oczekiwaniach, o tym, dlaczego do mnie pisze. Ale jakby ktoś napisał, że jestem ładna i dlatego pisze, to też bym nie odpisała.

Gość Bosski Roman
No ona ma akurat biedny opis, nic o sobie nie nie pisze. Tylko, że szuka miłości etc. takie tam gadki. Brzmi oklepane, być może ale wyczuwam w niej dobrą osobę (byłem z tylko, które okazały się kurrwami, że mam system wczesnego wykrywania:D)

Gość Blondynka____
Naprawde długo myslales zeby wyprodukowac taki tekst...? Miałam kiedys konto na sympatii i dostawałam dziesiątki identycznych wiadomosci, myslę ze wysyłanych hurtem. Nawet nie odpisywałam bo szkoda czasu kto nie wykazal się minimalnym wysiłkiem i inteligencją Jak naprawdę ci się spodobała i rzeczywiscie wysiles się i przeczytałes jej opis to odnies się do tego w swojej wiadomosci, co ci sie spodobało. co cie zainteresowało.

Gość Blondynka____
Dziewczyna nic nie napisała o sobie a ty chcesz jej napisac w wiadomosci ze "po opisie widac ze jest ciekawą osobą". Wymiękam

Gość Bosski Roman
No na prawdę myślałem długo, żeby to wymyślić. Jestem zajeebiście nieśmiały i wszystkie moje związki były...skutkiem tego, że to one mnie poderwały :O A wiadomo, że na necie to faceci podrywają ze względu na deficyt dziewczyn