Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samnthaaa

impreza z pracy z os towarzyszacymi czy wypada

Polecane posty

Gość samnthaaa

mi brac kogoś jak pracuje od niedawna ?

Gość samnthaaa
?

Gość samnthaaa
niektórzy idą pytanie czy pracując tam krótko ,a jestem zaproszona też mogę kogoś zabrac ?

Gość pozwolisz ze wezmę oszczep?
Piękny lipcowy dzień. Las, cisza. Słychać ćwierkanie ptaszków, tu i ówdzie przebiegnie sarenka, w tle słychac leniwe stukanie dziecioła. Wtem z głębi lasu wyłania sie potężna chmura kurzu. Widać, że jakiś tabun rozpędzony przebiega przez las. Zwierzeta w popłochu uciekają. Nic nie widać, pył i kurz wszystko zasłania. Az wreszcie tabun dobiega do lesnej polanki. Zatrzymuje sie. Kurz powoli opada. I nagle okazuje się, że cała polanka jest wyścielona...... JEŻAMI. Wszystkie sapia, są zmęczone. Tylko jeden jeż, który prowadził caly tabun, lekko sie uśmiecha, cały czas próbując złapać oddech. Wreszcie w zachwycie mówi do innych: - Kurwaaa - JAK MUSTANGI......NIE?

Gość głupiaś ty
Czy Wy nie umiecie czytać chyba ona pisze , że to impreza z osobami towarzyszącymi ! Tak możesz zabrać kogoś, ale podbytaj się może ile osób idzie z kimś wtedy bedziesz wiedziałą jakie panuja nawyki u was w firmie.

Gość samnthaaa
idzie pół na pół ,jestem nowa nie chcę wyjść glupio ledwo przyszłam ,a już kogoś przyprowadzam,ale może przesadza, skoro zostałam zaproszona obowiązuje to wszystkich to tez skorzystam

Gość głupiaś ty
Skoro dostałaś zaproszenie z osoba towarzyszącą i masz chęć z nią iść to ta osoba jest zaproszona i nie ma to znaczenia ile tam pracujesz. Nie słuchaj tych debili co się tak znają na integracji.