Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość summer is crazy!

ale to jest dziwne

Polecane posty

Gość summer is crazy!

czy facet moze udawac, np: ze z kims jest, po to zeby wzbudzic w dziewczynie zazdrosc?

Gość pozwolisz ze wezmę oszczep?
Szczyt pecha: Przepłynąć całe morze i utonąć trzy metry od brzegu.

Gość ertyuiuytrewq
nie nie może , jesli jest to jest :) dziewczyna ma to w doopie wiec o jakiej zazdrości mowa nie rozumiem

Gość summer is crazy!
a co Ty tak wypisujesz te przypowiesci oszczepie? bo ta do mnie trafila.....i to bardzo!

Gość summer is crazy!
okay...on za mna szalal przed swietami, czyli nie tak dawno...ja trzymalam dystans, a teraz zobaczylam ze na facebooku na zdjeciu glownym/ profilowym jest z jakas dziewczyna... wydalal sie byc tak mna zauroczony, latal. juz mam dosc tego

Gość maczuga_herkulesa
Może, co w tym dziwnego? Zwykła taktyka. Nie każdy jest frajerem, co tylko puka, a jak mu nie dają, to wzrusza ramionami i idzie pukać następną.

Gość summer is crazy!
dzieki za odpoo powiedz. czyli myslisz ze to prawda ze znalazl sobie inna.....extra

Gość summer is crazy!
maczugo, chyba opacznie zrozumialam Twoja wypowiedz...mowisz ze mozna przyjac taka taktyke??? zeby wzbudzic zazdrosc, poprosu nie chce wyjsc na idiotke, jesli jest juz z kims... dziewczyna na zdjeciu jest bardzo ladna:(

Gość maczuga_herkulesa
Może przyjąć taką taktykę. Sam też ją stosowałem :)

Gość summer is crazy!
ale numer!!!! z nieba mi spadles!:) opowiedz prosze wiecej o taj taktyce, jak masz minutke... czego facet oczekuje po takiej taktyce? musze powiedziec ze on jest osoba bardzo inteligentna... jest tez bardzo pewny siebie. wprost zapytal czy mam chlopaka....a potem czy chcialabym miec...

Gość summer is crazy!
boooooze! ale ta laska za zdjeciu jest sliczna...i jeszcze to zdjecie tak ja exponuje na pierws czym planie a on jest w tle.

Gość PiesCie
Raczej tak nie zrobi. Generalnie kobiety to odstrasza.

Gość maczuga_herkulesa
Dzięki temu działaniu chłopak dowie się, czy dziewczynie, którą on kocha, zależy na nim. Więc niby przerzuca zainteresowanie na inną dziewczynę. Jeśli ta ukochana wtedy odpuszcza, to wiadomo, że nie warto, wiadomo, że nie kocha. Takie gierki z jednej strony wzmacniają związek, ale z drugiej trochę niszczą, bo nie jest to do końca zdrowa zabawa. Nie spodziewam się, żeby to było często stosowane przez chłopaków, bo dziś takie czasy. Skoro nie da mi ta, to pójdę do innej - tak jednak myśli zdecydowana większość. Ale kto wie, jak jest z tym twoim chłopakiem. Jeśli jednak robi, to co opisałem, to kocha i to gorąco ;)

Gość PiesCie
No i ta kobieta jak zobaczy, że on ma inną to co ma niby zrobić? Pójdzie i powie: słuchaj, ale ja Cie kocham!" tak? Akurat. Stwierdzi, że trudno, przepadło. Poczeka aż dołek przejdzie i znajdzie następnego.

Gość summer is crazy!
o jejciu:) oby to byla prawda. do tej pory bylismy razem tylko raz na tej samej imprezie... i wtedy nie odstepowal mnie na krok.... logika mowila by zeby nie szukac podtekstow, jest dziewczyna na zdjeciu to znaczy ze on z nia chodzi... ....a z drugiej strony wciaz pamietam te jego spojrzenia, jego oczy tak duzo mowily, jego szzrmanckie gesty....

Gość PiesCie
Nie wiem, czego Ty oczekujesz, ale najprawdopodobniej ledwo o Tobie pamięta.

Gość summer is crazy!
maczugo... czy to mozliwe zeby facet sie zakochal...jesli np dziewczyne czesto widuje, ale jeszcze nie chodzi z nia na randki? sorry ze zadaje takie pytania, ale mam malo doswiadczenia, dopiero zaczynam:P

Gość maczuga_herkulesa
PiesCie widzisz, to są zabawy dla inteligentny ludzi. To nie dialogi w stylu - pierdolimy się? - no - to zakładam gume - pierdolimiy się? - nie - to spierdalaj dziwko. Dziewczyna niby odstawiona będzie dawał znaki, że kocha, a nie podejdzie i powie "e ty, ale ja ciebie love, co ty odwalasz z tą zdzirą". Oczywiście te znaki dziewczyna musi umieć dawać i chłopak musi umieć je zrozumieć, musi umieć prowadzić tę grę, a nie tylko podnosić i opuszczać kutasa. No ale pewnie nie zrozumiesz tego PiesCie.

Gość summer is crazy!
maczuga....you are the best!!!!:) konkretnie to ujales.

Gość maczuga_herkulesa
summer, no przecież najpierw się zakochujesz, a potem są randki ;) Tylko wiesz co, nie chcę Cię martwić, ale skoro wyście gdzieś tam się tylko raz spotkali, to... raczej on nie robi tego co ja opisałem. Ile masz lat?

Gość maczuga_herkulesa
Co nie znaczy, że nie możesz o niego zacząć walczyć!

Gość summer is crazy!
22, ale pozno zaczynam zabawe w milosc...dluga historia, nie mamy czasu;) on jest starszy o pare lat. on pierwszy zaczal okazywac mi zainteresowanie....pracujemy razem, tzn on przyjezdza do nas 2 razy w tyg na caly dzien. to trwa juz 3-4 tygodnie...potem byla impreza z pracy, na ktora on przyszedl, wtedy sie rozkrecilo... po imprezie widzielismy sie jeszcze raz w pracy i bylo goraco. ale po swietach jeszcze go nie bylo... bedzie jutro!! wiec sie okaze...czy dalej cos czy juz nic.... co myslisz?

Gość summer is crazy!
czuje sie jak idiotka z tym wszystkim, bo nie mam doswiadczenia w zwiazkach...boje sie okazywac zainteresowanie:( boje sie tez ze on zobaczyl ze taka niedostepna jestem i sobie odpuscil! on dawal mi bardzo konkretne sygnaly...kontakt wzrokowy, caly czas okazywal zainteresowanie....a ja prawie nic, wiec moge sobie podziekowac!:S ale to bylo przez niesmialosc...

Gość PiesCie
A to dobre. Zwłaszcza, że dopisujesz taką teorię do sytuacji autorki. Ale nic to. Powiem Ci w każdym razie, że kobieta na poziomie nie będzie się zniżać do niszczenia czyjegoś związku jeśli dotrze do niej, że jej niedoszły partner stracił zainteresowanie nią.

Gość PiesCie
wcześnie dzień zaczynasz :/

Gość summer is crazy!
boze! co to wlazlo na moj topik! jakies nagie foty

Gość maczuga_herkulesa
Myślę, że nie wiem :) Przecież to nie są proste sprawy. Będzie jutro cały dzień w Twojej pracy? Jeśli on prowadzi gierkę, to niby nie będzie zwracał na Ciebie uwagi, ale będzie jednak starał się być blisko Ciebie. No chyba, że jego praca wymaga by był blisko Ciebie, więc wtedy lipa. Musisz obserwować jego zachowanie, ale tak, żeby on tego nie zauważył. No i jako kobieta powinnaś wyczuć co jest grane. Te rzeczy się czuje, to nie jest jakieś nawet skomplikowane równanie matematyczne, które jednak jest wymierne. Tego się nie da opisać w zamknięty sposób, to są uczucia. Wiesz, ja byłem w innej sytuacji, dużo prostszej niż Ty. To był dawno temu w szkole, Miałem więc swoją ukochaną przez kilka godzin dziennie codziennie przy sobie. Jaką tę drugą wziąłem inną koleżankę z klasy. Było dużo mniej zmiennych, jakichś nieprzewidzianych zdarzeń, niż w Twoim przypadku. Było prościej.

Gość maczuga_herkulesa
PiesCie Ja piszę, o tym gdy między dwojgiem jest chemia, która wisi w powietrzu, to się czuje. Jak ktoś kogoś zastawia, to też jest przecież jasna sprawa i nie ma o czym gadać. Ja nie jestem w skórze autorki, więc nie wiem jak to z nimi jest. I Ty też nie jesteś. Zapytała dziewczyna czy chłopak może prowadzić taką grę, więc ja tylko odpowiadam, że może, bo wiem to z własnego doświadczenia. Więc co Ty w kółko negujesz?

Gość a o czym moze swiadczyc to ze
facet popisuje sie przy kolegach zachowuje sie jak cwaniak, a jak jest sam, to albo sie usmiecha i mowi tylko czesc, albo zagaduje na jakies tematy glupkowate, proste?