Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boostpower

O co jej chodzi ?

Polecane posty

Gość boostpower

Nie chce się rozpisywać, więc będzie krótko i treściwie. Poznałem dziewczynę która była wcześniej w związku 5 lat, dogadywaliśmy wspaniale, nocne rozmowy, jednak doszło do momentu w którym musiała się określić, no i się określiła, że nie wie czego chce i mnie nie kocha no i skoro tego nie poczuła na początku to już nie poczuje, i ciągle myśli o byłym nie wyobrażając sobie życia bez niego. Dla mnie było to proste, bo po co tkwić w związku który nie ma przyszłości, więc stwierdziłem, że musimy zerwać nasze relacje bo tak będzie najlepiej, następnego dnia i tak wyjeżdżałem na 3 miesiące więc był to okres idealny, jednak rano przyszła i płakała, że to nie może się tak skończyć i że nie może mnie stracić, spędziliśmy razem cały dzień i noc a rano wyjechałem. Jednak po tygodniu czasu telefonowania, kontakt się urwał mimo chęci nawiązania go z mojej strony, gdyż jak stwierdziła "tak będzie lepiej" i tak przeminął wyjazd, wróciłem, i teraz dostaje smsy co u mnie słychać, zawsze inicjatywa wychodzi z jej strony, albo czy spotkam się z nią... . Ostatnio spotkaliśmy się na mieście, rozmawiało się świetnie, o wszystkim oprócz o nas. Tylko dlaczego ciągle do mnie pisze ? nie pojmuję tego ?

Gość polskei edrtghj
polski łajdaku powiedz jej że tylko noc była oki i resztą niech sobie daruje :D

Gość pozwolisz ze wezmę oszczep?
Szczyt namietnosci: Tak scisna slup telegraficzny az panienka w centrali orgazmu dostanie.

Gość kill bill
Moze cos jednak poczula. A docenila to gdy wyjechales. A moze zwyczajnie brakuje jej zainteresowania i rozmow?

Gość kill bill
Moze cos jednak poczula. A docenila to gdy wyjechales. A moze zwyczajnie brakuje jej zainteresowania i rozmow?

Gość pozwolisz ze wezmę oszczep?
Szczyt namietnosci: Tak scisna slup telegraficzny az panienka w centrali orgazmu dostanie.

Gość ahufffffffffffffffffff
dlaczego faceci sa tacy tepi?

Gość wredniucha10
może po prostu w momentach kiedy jakiś inny kopie ją w tyłek szuka pocieszenia u ciebie?

Gość kill bill
Moze niezdecydowana jest i szuka malego kopniaka na rozped od Ciebie?

Może po prostu chciała by czegoś nowego, ale jej trudno bo przeszłośc wciąż ją dopada? Z jednej strony czuje się z Tobą fajnie i zależy jej na znajomości, z drugiej w jej głowie wciąż tkwią obrazy chwil spędzonych z tamtym... 5 lat to kawał czasu... Trudno nieraz oderwać się od drugiej osoby, bo wszystko może nadal się z nią kojarzyć... Zwłąszcza po takim czasie...

Gość jack spermor
eeeee ?