Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek 2k

ona chce się spotykać tylko dla seksu

Polecane posty

Gość marek 2k

moja była od pewnego czasu chce się spotykać że mną. ale to zawsze kończyło się seksem teraz to mówi wprost że chce się spotkać tylko dla tego. co mam zrobić? bardzo mi się podoba i seks jest super ale czy w takiej sytuacji będę mógł sobie kogoś znaleść? poznałem fajna dziewczynę i jak powiedziałem jej o tym wszystkim to nie chce się wezwać że mną.

Gość PanBuraczek;)
nie mow jej :D o tym ze kogos poznales :D chyba ze powaznie zalezy ci na tamtej dziewczynie i szukasz czegos wiecej niz sexu

Gość kasiaaa137
Olej byłą! nie daj sie tak traktowac! Skad jestes?

Gość marek 2k
chce być w normalnym związku ale ona jest naprawdę fajna a ją jestem tylko facetem i nie potrafię jej długo odmawiać.

Gość marek 2k
z rzeszowa. sam właśnie nie wiem czego chce

Gość marek 2k
której tak powiedzieć? nie rozumiem

Gość posikałam się,pokaż zapewne
ex-chciał ktoś Ci doradzić-pokaż godność:P wezcie nie bredźcie ,jestescie dorosłymi ludzmi,była chce sie bzykać bo-to dla niej widać przyjemne,bezpieczne bo cie zna,i z jakiegoś powodu nie chce się angażować ale jeśli szukasz związku,to taki układ nie ma sensu,wiec musisz odmówić "pomocy" ale mysle,ze Wam obojgu to pasi,tylko tak się krygujesz,bo to ona dysponuje Tobą i nie czujesz się męsko,a to błąd-to Ciebie pożada i Ciebie chce,nikogo innego:)

Gość ty marek 2k
kpisz sobie z Nas prawda..? Takich żali nie wylewałby żaden mężczyzna na kobiecym forum... to niemożliwe!!! Nie przynoś Nam facetom wstydu... takie dylematy na kobiecym forum... kpina... czysta kpina... proszę zastanów się co robisz... kpina