Gość Wictoriaa Napisano Styczeń 15, 2013 Część Mam 15 lat, jestem dziewczyną. Ważę około 55 kg a mój wzrost to 165. Chciała bym ogólnie popracować nad moją sylwetką gdyż mam wystający optłuszczony lekko brzuszek, boczki, lekko grube uda a także chciałabym poprawić stan mojej pupy, by była bardziej jędrna no i mniejsza. Ja już przez dłuższy czas jestem lub nie jestem na diecie cały czas zmieniam moj grafik a wiem że to dla mnie nie dobrze. Jem różnie ale każdy mówi co innego na temat co jest dla mnie zdrowe a co nie. Ja szczególnie lubie ryby z puszki, chleb, i jakieś potrawy owocowe. Ruszać też się lubię, na przykład lubie biegać ale gdyż nie chodze na siłownię a na dworzu zimno to biegam w domu w miejscu, czy to jest pożyteczne? Taksamo zaczęłam używać steppera 1godz dziennie i czasem jakieś ćwiczenia na brzuch, tyle że nie jestem pewna jakie są prawidłowe żeby mieć płaski i lekko umięśniony brzuch. Co mi szkodzi najbardziej a co wcale? Wiem też że powinnam pić durzo wody. Proszę o skuteczną pomoc, bym miała wymarzoną sylwetke na wakacje ( 6 miesięcy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach