Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domini8818

Czy mogła mnie zdradzić??

Polecane posty

Gość domini8818

Cześc forumowicze, ostatnio trapi mnie pewna rzecz, bo moja dziewczyna zauważalnie ma coraz mniej czasu dla mnie. W soboty gdy co kazdy tydzien sie spotykalismy nagle nie ma czasu, nie odbiera wtedy nawet telefonu, a odpisuje rzadko. Cała sytuacja wydala sie strasznie dziwna i po malym dochodzeniu widze, ze przybyl jej na gadugadu, nowy 'kolega' ktory nawet napisal do mojej dziewczyny gdy bylem u mnie i powitał ja słodkim 'hej malutka:*' Zrobiłem jej nie lada awanture, która trwała 3 dni, w pewnym momencie nie wtrzymalem, szarpnalem ja za reke i wykrzyczalem 'czy Ty mnie do.....[cenzura] zdradzasz'. Spojrzala mi sie w oczy opuscila wzrok i mialem wrazenie jakby chcciala sie przyznac, ale nabrala oddechu i powiedziala ze to nie prawda. Moze zgłupiałem, ale mam wrazenie, widac to po niej, ze mnie oklamała. Znam jej gesty, ale co moze byc oznaka klamstwa.. zna ktos sposob jak bardziej rozpoznac jakies gesty czy cos??

Hmm nie miala czasu.. A zapytales dlaczego nie odbierala w sobote? jaka byla jej odpowiedz? pozatym ile jestescie juz razem? bo to wazne..

Gość domini8818
A czy to może mieć związek z tym, że w okolicę w której mieszka, wprowadził się jakiś murzyn ?