Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ETEEEM

Gdzie jedziecie na wakacje 2013?

Polecane posty

Gość czarodziejuk
Baleary, all inclusive na tydzien

Gość dddas
tam gdzie nie ma polskich kobiet

Gość Pokahontazzz
Sierpień Dominikana na 12 dni;)

Gość tradycyjnie jak co roku
Malediwy, Palm Beach Resort :) SZCZERZE POLECAM!

Gość Pokahontazzz
Byłam na malediwach w zeszłym roku,cudownie było

W czerwcu na kilka dni do Nałęczowa. We wrześniu na Rodos i do Turcji.

Gość anakik
Hej Jaką jest cena tygodnia w Chorwacji z biurem? Jaki kurort europejski jest najtanszy??? Chce się wygrzac a u nas bad morzem to wiadomo, tylko nie wiem czy mnie stać. Narazie 3000 zł, ja+maz+trzyletni synek

Gość anakik
A za dziecko też 1800zl? To sporo. A Hiszpania?

Gość bydgoszcz moja
Do gdańska na 5 dni w związku festiwalem kabaretu hrabi

Gość Adikas
Ja raczej nie zdecyduję się na wakacje w Polsce, mam ochotę wygrzać się i poleżeć na słońcu, nie robiąc nic innego;) Znalazłam bardzo fajną propozycję wylotu na Maltę, w ofercie Almaturu, a Malta to dla mnie idealne miejsce, bez problemu dogadam się po angielsku, a widoki prześliczne + słońce + piękna plaża :P

Gość szajna
W tym roku Czarnogóra, a dokładnie Budva z skt. Wyjazd na 12 dni wraz z większą grupą przyjaciół ze studiów.

Gość ula której znowu ukradli nick
bieszczady ,namiot ,ja ,syn i pies ,ja syn się nie wysteruje i nie pojedzie na obóz . Pyszna sprawa .

W zeszłym roku pojechaliśmy samochodem do Chorwacji. Po drodze spaliśmy na Słowacji w Trnavie.Piękny hotel. Bardzo dobra obsługa i w drodze powrotnej spaliśmy tam ponownie. Otrzymaliśmy 20 procent zniżki. Możliwość zapłaty w PLN. Gorąco polecam. www.hotelprestige.sk

Gość gość
OGŁOSZENIE Hej! Chcesz ciekawie spędzić wakacje ? Hiszpania, Włochy i Grecja Ci się znudziły ? Masz ochotę na coś nowego ? Mam coś dla Ciebie ! Proponuję wyjazd do Odessy (Ukraina , nad Morzem Czarnym). Oferuję zakwaterowanie w mieszkaniu dwu-trzypokojowym i własną pomoc. Za dodatkową opłatą istnieje możliwość zorganizowania wycieczki na typowo ukraiński step , Krym, Lwów bądź na bliższe obcowanie z naturą na ukraińskim wybrzeżem. Inne wycieczki fakultatywne we własny zakresie. Koszty wyjazdu : Wyjazd 4-osobowy ( ceny podana są za jedną osobę )  2 tygodnie- 300 $ + bilet kolejowy  3 tygodnie- 400 $ ( włącznie z opłata za rezerwacje i biletem kolejowym w jedna stronę )  4 tygodnie-500 $ ( włącznie z opłata za rezerwacje i biletem kolejowym w jedna stronę ) Wyjazd 6-osobowy(ceny podane są za jedną osobę )  2 tygodnie-250 $ +bilet kolejowy  3 tygodnie - 300$ ( włącznie z opłata za rezerwacje i biletem kolejowym w jedna stronę )  4 tygodnie- 400 $ ( włącznie z opłata za rezerwacje i biletem kolejowym w jedna stronę ) Plus: ok 1500 hrywien na osobę / na 2 tygodnie + 50 zł ( transport z Polski na Ukrainę) Kontakt : wakacje.odessa@gmail.com

Gość gość
koniecznie Alaska w tym roku bo juz planuje od 3-lat

Ja w tym roku zamierzam wybrać się na parę dni do Promenady - fajne centrum rekreacyjne które znajduje się nad Zalewem Zegrzyńskim niedaleko Warszawy. Oboje z narzeczonym mamy na co dzień siedzącą pracę i na wakacjach lubimy aktywny wypoczynek ;) A jest tam bardzo dużo fajnych atrakcji takich jak przystań żeglarska, skutery wodne, kajaki i inne. Można też smacznie zjeść i wypić dobrego drinka w barze przy plaży.

Gość gość
nigdzie nie byłam w swoim życiu poza jeziorem i nie zanosi się, że będę, nie stać mnie :(

Gość Tootsie
Emiraty - Fujairah na tydzień lub dwa

Gość GOŚĆ111
Był Meksyk, za 16 dni Madera- 2 tygodnie i może jeszcze we wrześniu uda się do Wenecji :)

Gość 65654654
Chorwacja :) znowu :) właśnie tam najbardziej mi się podoba.

Gość kazenonirai
Ja również w tym roku zostaję w Polsce. Planujemy razem z mężem wybrać się do Białowieży. Zależy nam na spokojnym miejscu w którym moglibyśmy porządnie odpocząć ;) Jest tam wprost przepięknie ! Cisza, spokój, świeże powietrze. Znajduje się tam moja ulubiona w Polsce restauracja Carska: http://www.restauracjacarska.pl/ która serwuje potrawy kuchni rosyjskiej i polskiej. Miejsce ma niesamowity klimat - nawiązuje do czasów z początku dwudziestego wieku tak więc jeśli kiedyś wybieralibyście się w te rejony polecam odwiedzić.

Gość Ja-Luiza
Wytłumaczcie mi te Wasze: "taniej niż nad polskim morzem" Możecie podać ceny? Ten CYpr mnie interesuje ;)

Gość gość
do Honolulu

Gość gość
Do Hotelu Zimnik Luksus Natury **** w Lipowej....

Gość ostrzegam 1234
nie ważne gdzie pojedziecie. Pamiątki i tak przywieziecie z.............. Chin

Gość gość
dobre

Gość gość
jak z rok wczesniej odloze to sama nie wiem gdzie za duzy wybor :)