Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ETEEEM

Gdzie jedziecie na wakacje 2013?

Polecane posty

Gość t1t2
Tak się składa, że nie mieszkam w Polsce więc się o moja pensję nie martw. Zresztą jakie to ma znaczenie. Myślisz, że nie ma w Polsce ludzi których stać na takie wakacje? Grubo się mylisz.

Gość eheeheh
Myśle że jesteś kafateryjnym trolixem🖐️

Gość t1t2
Myśl sobie co chcesz. Nie mój problem.

Gość podpowiadacz
Do Mielna akurat nie. I nad polskie morze w tym roku też nie (w weekend majowy tam pobędę chwilę, ale nie w Mielnie). A w wakacje - polskie góry. Na pewno Bieszczady. A jak czasu i kasy wystarczy, to i kilka dni w Tatrach...:)

Gość hgghjgfh
jadę z koleg stopem do wloch. zaczynamy w czerwcu, w polsce chcemy byc w lipcu. w planach mamy wenecje, werone, florencje i polazenie po toskanskich wioskach, rzym i watykan. planowane koszta to 150-200 euro na osobe.

Gość koralinka77
paniusia 66666 - no to muszę popatrzeć na wyspę Brać. Wlasnie to biuro z którym chcę jechać ma tylko do miasta Bol...Ale zawsze to Supertaru można się przejechać, nie? Mi nie zależy na kurorcie:) Tarara252 - polecam właśnie margotravel z wrocławia, byłam już nimi raz. Niewielkie biuro ale spisali się na medal:)

Gość w czerwcu
przez Szwecję, Finlandię do Petersburga[białe noce to cel naszej podróży], powrót przez Estonię, Łotwę, Litwę. Po drodze zwiedzimy wszystkie stolice tych państw. 3 samochody, 7 dorosłych osób i 4 dzieci w wieku 2-8 lat. Przeznaczamy na to 20 dni.

Gość a my nad Bajkał
mój mąż jest zafascynowany Syberią, w tym roku ja też nie odpuszczę. Jadę!

Gość Kajderrka
Ja się wybieram ze znajomymi do Budvy z SKT, podobno Czarnogóra jest cudowna, w ogóle kraje bałkańskie ostatnio wróciły do łask, cenowo jest bardzo przystępnie a miejsca zapowiadają się super :-)

Gość też mężatka
do Honolulu

Gość agonia 36
mieszkam w Szwecji wiec jak co roku jade tam gdzie jest cieplo , bezpiecznie i slonce zachodzi o normalnej poze

Gość Mommonna
Kajderrka - jak cenowo taki wyjazd z skt wychodzi? I czy trzeba mieć jeszcze legitkę, czy absolwent też jeszcze może się zabrać ??

Gość Kajderrka
Cześć. Nie musisz mieć legitki, generalnie wyjazdy są dla studentów lub absolwentów, ale student może też zabrać znajomego/znajomą ze sobą który nie jest studentem, także generalnie najlepiej dopytąć u źródła ale nie powinno być problemu :) A sam wyjazd do Budvy z SKT zaczyna się od niecałych 700zł, w zależności od pokoji i terminu.

Gość kasiaztajlandii
chce tylko powiedziec ze zlosliwosci w kierunku osoby wybirajacej sie do tajlandii sa bez sensu Przeciez w tajlandii czy kambodzy jest znacznie taniej niz w polsce i na pewno da sie odpowiednio wczesniej znalezc tani lot Ko Samui-jest piekna ale juz b komercyjnaPolecam w okolicy ko tao-malenka wysepka, glownie na nurkowanie W tej chwili jestem na poludniu na koh lanta. tu tez nie ma jeszcze masowej turystyki, mozna nacieszyc sie spokojem wyspy, ale uwaga- to region muzulmanski, wiec slynnego nocnego zycia na szczescie tu nie ma. ale jak mtos chce to musi pojechac gdzies indziej. ceny- klimatyzowany b ladny pokoj z lazienka w guest house-900baht (bez klim znajdziecie znacznie taniej) wynajecie skutera na caly dzien-200 baht, zjesc mozna b dobrze za 200 baht. ja wprawdzie tez zyje za granica, wiec ceny wydaja mi sie w ogole nierealnie. niskie, ale baht do pl jest w stosunku 10:1, wiec porzadny nocleg za 90 zl czy jedzenie za 20, kilo prania za3zl, godzina wspanialego tajskiego masazu za 25 zl jest chyba ok?

Gość jhgjhgjhg
fakt.Pobyt drogi nie jest, ale lot dużo kosztuje.

Gość jhgjhgjhg
jakie są koszty w Chorwacji? zakładając że cały wyjazd organizuje się samemu?

Gość Kolodudka
Padło na Francję, lecimy do Marsylii a potem objedziemy Francję, koniec w Paryżu

Gość pierscionek zareczynowy
Na wakacje 2013 przyjeżdżam do Polski :D

Gość jhgjhgjhg
ja tez :-) ale pewnie tylko na tydzien Moze sie uda jeszcze gdzies wyskoczyc, dlatego myslalam o Chorwacji

W tamtym roku bylam Turkiet, Kina i Polen. W tym roku Meksyk, Polen i Italien. Urlop to 2 tygodnie.

Ja mam na codzien upaly. Mieszkam w tropikalnym kraju i palmy, plaże mam pod nosem i dlatego mi sie to znudzilo, bo dla mnie to codzienność. Tęsknię za Polską, lasem, chcialbym tak zwyczajnie wziąć rower i pojechać do lasu, poodychac świeżym powietrzem :) Jeszcze jakies 3 miesiace i przyjezdzam!!! :) :)

Gość a taka jedna ja
wolne 2 tygodnie będę miała w maju, wtedy jedziemy na Bałkany - przez Budapeszt, do Belgradu, przejeżdzamy przez Serbie, pozniej Macedonia, Tirana w Albanii, Czarnogóra i Chorwacja. W wakacje jade na 2 miesiące do Londynu

Tarasso El Sol :P - jesteśmy z mężem w trakcie wykańczania mieszkania. Choć coraz częściej myślimy, by się wyrwać teraz na tydzień do Egiptu na mały reset. Wydatków jest tyle, że te 4 tysie w tą czy w tamtą wydają się kroplą. Mamy jakiś kryzys mieszkańców deweloperki chyba :P

Gość fvfvrfvgfrvg
siedze w domu bo mnie nie stac. nIgdy nie bylam na wakacjach procz wakacji u babci na wsi:) Mam 35 lat

Londyn? Bez urazy, ale Londyn jest brzydki. No ale co kto lubi. W zyciu nir pojechałabym na wakacje do Londynu

co kto lubi- ja jestem zauroczona klimatem angielskim i waliłabym na Londyn bez zastanowienia :) Ale mąż jest ciepłolubny niestety, woli urlop spędzać pod palmą niż Big Benem :P

Gość a taka jedna ja
ja akurat Londyn uwielbiam :P ale jak już pisałam na wakacje (w sensie urlop) jadę na dwa tygodnie na Bałkany w maju. Do Londynu jade w sieprniu i wrzesniu, moi rodzice tam mieszkaja wiec po prostu jade do nich :P przy okazji jakas praca jak sie uda coz znalezc;p