Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ETEEEM

Gdzie jedziecie na wakacje 2013?

Polecane posty

Gość Na Mauritius !!
UP!!:classic_cool:

Gość A może?Nad morze??
:classic_cool::classic_cool:

Gość Bluelagoonaa
Polinezja Francuska??:classic_cool:

Gość mic07
Ja we wrzesniu na 15 dni Indie a do tego czasu jakies pewnie spontaniczne weekendowe wypady - moze Wenecja i Barcelona albo Sztokholm lub Oslo. Jeszcze mysle o Izraelu i Jordanii w grudniu ale to juz jak fundusze i czas pozwola :)

Gość dorotkazkrainyozzzzzzzzzzzzzzz
Egipt - Hurghada

Gość gość
Nigdzie

Gość biedak z Zielonej Wyspy Tuska
Za 1200 zl na miesiac na umowe zlecenie moge sobie tylko pomarzyc o urlopie pod palmami... Ludzie, skad wy macie tyle kasy na Indie, Meksyki jakies Kanary? Pewnie 90% z Was marzy tylko o takich wczasach a w gruncie rzeczy pewnie na dzialce albo balkonie... oj ludziska zal mi Was

Ponownie jechaliśmy przez Trnave i ponownie zatrzymaliśmy sie w Hotelu Prestige. Łatwy dojazd, miły personel, dobre jedzenie i tanio. Polecam! www.hotelprestige.sk

Gość anka.es
My na początku sierpnia do Grecji jedziemy, wyjazd organizowany przez Grecos Holiday, to specjaliści jeśli chodzi o Grecję.

Gość satella
jak to mówią cudze chwalicie swego nie znacie ja bardzo lubię urlop spędzać nad polskim morzem (oczywiście jak pogoda dopisze), a jeżeli chcecie zaznać spokoju i odpocząć to zdecydowanie polecam Sarbinowo - bardzo ładna miejscowość, można tam zjeść dobrą rybkę co do no noclegu to polecam zajrzeć na portalu http://www.przymorzu.pl/sarbinowo

Gość gość
jade na miesiac do USA miasto gorry indiana

Gość ona.25
jordania i egipt :)

Gość mic07
uwazaj na ten Egipt :P teraz latwo tam zarobic kulke w leb :P

Gość Laura1232131
Francja , Paryż między innymi ;) zawsze spedzałam wakacje nad morzem ,ale tym razem będzie inaczej :)

Gość Laura1232131
A w tym roku byłam już w Pradze więc jakoś widać mam szczescie do stolic Europy ;) a wsześniej to były wakacje w Egipcie , Tunezji , Turcji , Grecji , Hiszpanii we Włoszech czyli takie typowe kurorty za to nie zwiedziłam właściwie w ogóle zachodniej Europy , nie bylam w UK , Niemczech , Francji itd

Gość gość
A po co jeździć po jakiś meksykach żydowie i innych srajlankach, mam dom w którym wreszcie spędze trochę czasu.

Gość liviaana
Dom to mam na co dzień, a wakacje muszą być wyjątkowe, piękne i obowiązkowo w Grecji bo tam wypoczywam najlepiej, a i biuro Grecos jest w porządku, jakoś mam do nich największe zaufanie.

Gość Calincia
Ja wybieram się na kilkudniowy festiwal Mad Skillz, dla fanów dobrego brzmienia i wielu towarzyszących im imprez polecam i mam nadzieję, że się tam zobaczymy xD. Jak chcecie więcej info to: www.madskillz.pl bo ja nie jestem wstanie opisać wszystkiego co będzie się działo!

Gość olenka09
jak co roku do Rymanowa ;) super widoki i atrakcje. w hotelu Jaś Wędrowniczek miła obsługa i dobra kuchnia :) polecam naprawdę warto ;d podaje str dla zainteresowanych http://www.jas-wedrowniczek.pl/

Gość gość
My jak co roku nad nasze Morze. Specjalnie w tym roku wybieramy sie w okolice Władysławowa aby móc uczestniczyć w tym festiwalu http://www.madskillz.pl/

hej :) ja z chłopakiem wybieram się do Hiszpanii Costa Brava ze student travel super mają ofertę w zeszłym roku byliśmy z nimi na majówce w Grecji :) i nie mogliśmy się oprzeć i w tym roku ;D

Gość gość
nie czytać tych co skrobią o Kanarach Indiach itede itepe wybujała wyobraźnia to jedna z "zalet" Polaka :D

Gość gość
do d**y...jak i co roku:(

Gość mic07
do goscia - no faktycznie nie czytac :P bo jezeli Tobie sie nie udalo to wszyscy maja wybujala wyobraznie :P moze z polskich zlotowek z ktorych ty zyjesz nie udaloby mi sie nigdzie poza Polske wyjechac, ale jak czlowiek sie doksztalca i pracuje i zarabia dobre pieniadze za granica (jak ja) to co? zazdrosc bierze? Wiza juz jest w trakcie procedury wyrabiania, z Wenecji wlasnie wrocile. Czeka jeszcze mnie Hamburg, prawdopodobnie Balaton i wymarzone Indie jak juz pisalem we wrzesniu :) Pozdrawiam wszytskich niezawistnych Polakow.

Gość gość
byl ktos w tym roku nad polskim morzem ? łeba? jak pogoda?

Gość gość
wróciliśmy z Madery cudowna wyspa! polecam

Gość mic07
do goscia - jaka temperatura na Maderze, morze cieple i jak ogolnie jest? co robic tam mozna? caly czas gdzies w glowie mi ona siedzi ale brakuje mi jakiejs ostatecznej decyzji :)