Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ETEEEM

Gdzie jedziecie na wakacje 2013?

Polecane posty

Gość urlopowicz87
Najlepiej to na Malediwy ;) ale jesli chodzi o cos tanszego to jednak polecam grecje a scislej wyspe Zakynthos, bylem w tym roku i jestem bardzo zadowolony szczegolnie ze kupowalem wycieczke u bardzo fajnego pana. Nie tylko mialem rezydenta na miejscu ale tez non stop kontakt z panem, ktory sprzedawal mi wycieczke i w wielu sprawach pomogl juz na miejscu telefonicznie. Jesli chodzi o sam wypoczynek w hotelu to polecam egipt, jesli cos bardziej aktywnego to hiszpanie, portugalie no i grecje ;) Aha, jakby ktos byl zainteresowany tym biurem o ktorym byla mowa to o ile pamietam byla to strona www.happy-tours.pl

Gość wioluszka1
mysle o grecji, egipcie, chorwacji, słowacji, jamajce, mysle ze wszedzie tam pojade bo nie moge sie zdecydowac

Gość fellicjita
Jeśli Grecja to własnie z Grecosem. Sprawdzone biuro i naprawde w tym roku nasze wakacje na Krecie były w 100% udane. Polecam.

Gość gość
ja lecę na Kretę z Ecco Holiday :) skusili mnie swoją gwarancją zwrotu wpłaty a w tym roku wyjątkowo nie chciało mi się szukać niczego na własną rękę:)

Gość gość
tez z tego polewam, nie mówię że od razu kazdy wymysla, ale na serio ponizej 10 % Polaków jedzie za granice, na kefeterii= 90%....

Gość Mania987
Turcja z Salt Travel all inclusive! nie mogę się doczekać :)

Gość gość
nikt nie był w tym roku w łebie?

Unieście nad polskim morzem. Cicha okolica, piękna plaża, swojski klimat.

Gość gooooscie
Jestem w okolicy Darłowa co chcesz wiedzieć?

Gość gość
na Maderze ciepło ocean zimny, tam mało jest plaż, raczej baseny my głównie byliśmy na trekingach, zresztą tam się jedzie na levady i zwiedzanie ogrodów tropikalnych, najlepiej samochodem punkty widokowe i atrakcje zaliczać

Gość gość
jak jest w tym roku nad polskim morzem czy w miarę ciepło, czy dużo turystów oraz czy np plaża jest czysta czy z morza wyrzuca śmieci bo jest dopływ jak jest?

Gość gość
Ja osobiście wybieram się w sierpniu na Mazury na spływ kajakowy http://www.splywy.pl - takie wakacje dla mnie są najlepsze :)

Gość Podlasie-Białowieża
Z racji promowania podlasia postanowilismy sie dolaczyc w jakis sposob do tej akcji dlatego obnizylismy cene za wynajecie naszej agroturystyki dlatego koszt wynajęcie całej posiadłości wynosi 150 zł ( 8 osób) wiec cena jest na prawde banalna. Oferujemy Państwu wynajęcie samodzielny domek we wsi Kojły położonej na zielonej ziemi podlaskiej.W okolicach Białowieży-Puszczy Białowieskiej.To miejsce jak z kart mickiewiczowskiego eposu- "kraj lat dziecinnych". Jak Zosia "w bieliznę ubrana" wybiegniemy o świcie do przydomowego ogródka po pierwsze rzodkiewki, chrupiący szczypior i szeleszczącą sałatę. Na boso, oczywiście :) Jest to domek z 3 pokojami kuchnią i łazienką na wielkim podwórzu postawiona jest altana, wymurowany kamienny grill, trampolina, huśtawka, miejsce na ognisko i wiele innych atrakcji umilających pobyt. Jeżeli są Państwo zainteresowani prosimy o odpowiedź z chęcią udzielimy wszystkich informacji i udostępnimy zdjęcia. Pozdrawiamy ! a-siu-la9@o2.pl

Gość zagraniczna iwona
ja byłam w chłapowie koło Władka ale pierwsze dwa tygodnie lipca...nie było upalnie dlatego było idealnie:) polecam tą miejscowość, cisza, spokój a zaraz obok 2km juz same centrum władka....polecam!!!!!!!!!!

Gość gość
ja lecę z Ecco Holiday do Bułgarii :) już się nie mogę doczekać :) trochę się stresowałam przed wyborem biura podróży, ale oni na szczęście mają gwarancję zwrotu wpłat więc co by się nie stało, jeśli nie pojadę odzyskam pieniądze z powrotem :)

Gość VacanzaItalia
Wakacje spędzam we Włoszech - praca połączona z leniuchowaniem:) Na razie jestem tu do końca sierpnia, a potem to kto wie?

Gość ejeska2
Jelsi Grecja to własnie spokojnie z Grecosem. Naprawde warto postawić na to biuro podrózy bo jest świetne, bardzo dobrze zorganizowane. Warto sie wybrac.

Gość emil_la
my właśnie wróciliśmy ze Słowacji, gdzie spędziliśmy fantastyczne wakacje, odpoczęliśmy, zregenerowaliśmy siły i trochę pozwiedzaliśmy. Urlop spędzaliśmy w w kurorcie termalnych wód Afrodyty w Rajeckich Teplicach na Słowacji - jak najbardziej polecam to miejsce, a wyjazd rezerwowaliśmy przez biuro turystyczne http://familytour.pl/slowacja-rajeckie-teplice-zdrowy-wypoczynek-w-kurorcie-termalnych-zrodel-spa-afrodyty-s-667.html

Gość LusijaGra
Po co zaśmiecasz forum tymi samymi wpisami?! Ja jadę we wrześniu na wyjazd studencki z But-em. Kierunek to Bułgaria i gorące rytmy klubów i pubów ;)

Gość Piotr od Wakacji
Zapraszamy na najlepsze studenckie wakacje tylko z Piotrem od wakacji! Dla studentów i studentek, ale nie tylko! Odwiedz naszą stronę, zapoznaj się z oferta, mamy nadzieje ze znajdziesz coś dla siebie! Nadszedł czas wakacji - słodkiego lenistwa jeśli wiec chcesz: - wygrzewać się na piaszczystej plaży - zjeść obiad na słonecznym wybrzeżu jednego z najpiękniejszych kurortów Europy - poznać kulturę obcego kraju - bawić się do białego rana w najmodniejszych klubach - nurkować, surfować... - poznać ciekawych ludzi w Twoim wieku wybierz jeden z naszych wyjazdów: - Grecja – Kokkino Nero – od 699zł – z kodem rabatowym 5% mniej – od 664zł - Hiszpania - Lloret de Mar – od 999 zł - z kodem rabatowym 5% mniej - od 949zł - Chorwacja - Słoneczny Brzeg – od 999zł - z kodem rabatowym 5% mniej - od 949zł - Bułgaria - Makarska - od 899zł - z kodem rabatowym 5% mniej - od 854zł Szczegółowe informacje na www.piotrodwakacji.pl Kod rabatowy upoważniający do 5% zniżki otrzymasz pisząc „RABAT” na magda@piotrodwakacji.pl UWAGA!!! Nasze wyjazdy przeznaczone są dla osób od 18 lat do wieku, w którym nadal, duchem czują się studentem! www.piotrodwakacji.pl , www.facebook.com/studenckiewakacje

Gość dariasaa24
Niestety nigdzie ale ci zrobić nic nie poradzę pod drzewem sobie posiedzę napije się soku z kartonu :-/

Gość gość
Turcja Kusadasi 10.8 :)

Ciekawych inspiracji można zaczerpnąć na www.WakacyjnyPirat.pl ceny bardzo atrakcyjne

Gość ccecccylia
Ja pod koniec sierpnia z Grecosem na Kos. Uwielbiam to miejsce i od 3 lat zawsze własnie tam sie wybieramy.

Gość Piotr od Wakacji
Sprawdzcie jeszcze raz Naszą stronę i fanpage na Facebook'u, może znajdziesz coś dla siebie!;) i nadal możesz dostać od Nas rabat! www.facebook.pl/studenckiewakacje www.piotrodwakacji.pl

Gość Krystynka75
ja jutro do Hiszpanii na 2 tyg.

Gość gość
wyspy dziewicze - jak co roku.