Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ETEEEM

Gdzie jedziecie na wakacje 2013?

Polecane posty

Gość gość
Grecja z Grecosem jak co roku. To takie moje idealne połaczenie.

Gość Greta781
Myślę że znajdziesz coś fajnego w bp, na pewno Ci coś doradzą - ja jeżdżę z Salt Travel - miła obsługa i w sumie duża oferta więc na pewno coś znajdziesz.

Gość gość
Tez byłam z grecosem na Kos, ale mojego hotelu juz nie ma w ofercie - Marmari Palace. Byłam tez z grecosem na majorce - polecam hotel calla milor garden. Hotel jest tylko dla dorosłych.

Gość gość
w tym roku nigdzie, chyba ze zakopane bo jestem w ciazy i nie wchodza w gre wyprawy ze zmiana klimatu. ale ostatnie trzy lata bylismy 3 lata temu w sharm el sheikh w hotelu grand plaza-bardzo polecam, 2 lata temu w hurghadzie w hotelu hilton long beach-fajny hotel mozna wypoczac, bardzo fajna plaza mimo ze bez raf, choc troche malo zorganizowany ten hotel i ogolnie to pewnie mozna znalezc lepsze w tej dzielnicy. a rok temu w tunezji w sousse w hotelu ... zapomnialam teraz o wiem thalassa sousse. swoetny hotel i tanio. naprawde polecam pod kazdym wzgledem :)!

Gość gość
GORRY INDIANA ODWIEDAM KUZYNKE COCIE ROZE

Gość gość
ZACHACZE O BOSTON NOWY JORK

Gość gość
A mnie w tym roku marzy sie Stegna z widokiem na morze

Gość gość
Byłem w Turcji, okolice Side, bardzo fajnie było, nawet nie myślałem że Rosjanki, Niemki i Turczynki mogą być takie ładne

Gość ollliwkowa
Mnie tez sie marzy Grecja. A na pewno takie miejsce do którego jak pojade to bede miała pewność ze bedzie ciepło

no, akurat ciepła to i w Polsce nam nei brakuje ja w tym roku byłam w Chorwacji polecam, piękny kraj

Gość gość
My dwa lata pod rząd byliśmy na greckiej wyspie Korfu,piękne miejsce i bardzo zielone.W tym roku będą polskie góry.Wybieramy się w Gorce które są mało odwiedzane przez turystów a to wielka zaleta.Piękna przyroda,prawdziwi górale no i widoki niezapomniane.Z Gorca lub Turbacza piękna panorama Tatr,w Pieniny też niedaleko.

kilka lat temu też byliśmy fajne górki z tym, że my w 99% przypadków w polskie góry jeździmy daleko poza sezonem, bo tłumów nie znosimy

Gość gość
Ja tak własnie nastawiam sie na Grecje w tym roku, ale urlop dostane pod koniec wrzesnia. Myslicie ze sie opłaca ?

Gość xxxxxoso
Oczywiscie ze sie opłaca. Sprawdz sobie ofertę Grecos, naprawde tutaj kupisz sobie wakacje w bardzo dobrej cenie.

Gość gość
ja się wybieram do Ośrodka ACTIVE Spa w Zalesiu koło Barczewa na Mazurach. Znajomi byli i są wręcz zachwyceni. Mówili, że można wynajmować rowery, przejechać się bryczką po lesie. Poza tym baseny, zjeżdżalnie no i oczywiście wieeeele zabiegów SPA. Już nie mogę się doczekać!

Gość marianiskowa
Ja tez powtórzę za Wami ze jednak Grecos będzie tutaj zdecydowanie dobrym rozwiązaniem. A Grecja fajnym miejscem na wypoczynek.

Gość gość
A czy myslicie ze pod koniec wrzesnia warto jeszcze sie wybrać do Grecji ? Jak uważacie?

Gość gość
ja byłam na krecie w październiku i było super :) polecam ci ofertę Ecco Holiday zwłaszcza jesli chodzi o ten kierunek - mają bardzo dobre hotele no i są wiarygodni.

Gość gość
Bylismy z dziewczyna w tym roku w Polsce ( www.baltyk-hotel.pl/pl ) byliśmy z nazyczona, z polecenia przyszłych teściów i było naprawdę rewelacyjnie.... budynek hotelu zlokalizowany jest praktycznie nad sama woda, na plazy... Wieczory spędziliśmy romantycznie na płazy, na kocyku i przy wienku ;) dla plazowiczow - plaża jest bardzo ładna.... Cieżko troszkę w tej miejscowości z parkingiem... Ale wyjazd zaliczany do udanych :)

Gość gość
wrocilam z Jordanii i Egiptu bylo super... niezapomniane wakacje.... :)

Gość gość
My dopiero się wybieramy do Grecji, ale z biurem Grecos, bo byliśmy z nimi już dwa razy i za każdym razem było wspaniale

Gość Pharelka
My się wybieram pod koniec września na wakacje, bo w sumie znaleźliśmy fajną ofertę na koniec sezonu w Salt Travel :) wreszcie zasłużony odpoczynek...

Gość gość
Jesli nie wiecie jaki kierunek wybrać to polecam własnie Grecje. Z Grecosem to na 100% bedziecie zadowoleni jesli chodzi o wspaniały urlop.

Gość cossska2
W tym roku wiele moich znajomych własnie wybrało taki kierunek. Mysle ze własnie w Grecji teraz jest najbezpieczniej.

Gość Thrilller
Dla mnie wakacje 2013 to dopiero październik, cóż praca praca praca... ale wykupiliśmy z żoną opcję last minute w Salt Travel i po porstu odliczam dni!