Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ETEEEM

Gdzie jedziecie na wakacje 2013?

Polecane posty

Gość gość
ty ,Ewka,tez musiałas byc mocna zaspana jak bzykałaś się z pasierbem:D albo on był zaspany:D

Gość gość
a ty ewka nie masz co robic tylko chodzic i sprzatac na forum? :D jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to lepiej sie nie odzywaj

Gość katjjjuszkoawa
Czy ktoś z Was moze korzystał z Last Minute w Grecosie ? Jestem ciekawa Waszych opini własnie na temat tego biura?

Gość gość
Jedz i nie zastanawiaj sie. Dla mnie to naprawde jedno z takich lepszych i profesjonalnych biur podrózy.

Gość gość
Co uważacie o Grecji we wrzesniu ? Czy to dobra pora na jeszcze tygodniowy urlop ?

Gość edytkkka
Spokojnie jeszcze mozesz. Tam jest ciągle pod 25 stopni, wiec sie nie zastanawiaj.

W Grecji nigdy nie byłem ale ponoć jest tam fajnie. Może lepiej lecieć gdzieś dalej no Na Teneryfę lub inne wyspy kanaryjskie.

Gość gość
JA byłam w Grecji i przyznaje ze jest super i naprawde szczerze polecam kazdemu. Mozna rewelacyjnie wypocząc.

Gość ddddssa
Super, ale jeszcze czas urlopowy sie nie kończy i zawsze też mozna jeszcze sobie pojechac na przykład w pazdzierniku :)

Gość gość
Wakacje się skończyły i nieprędko wrócą. Pojechałbym nad morze. Lubię morze.

Gość gość
ja byłam w Czarnogórze. na własną rękę.

Gość ania21l
Ja bardzo dobrze wspominam tegoroczny pobyt w Tanzanii zorganizowany przez hotel http://www.gardenpalms.pl/ Szczególnie dobrze wspominam safari oraz nurkowanie w morzu.

Gość Asiulak0000
bylam w wloszech, bulgari, majorce, na costa dorata w salo ( hiszpania) turcji , i wlasnie wrocilam z cypru ( ayia napa) jesli ktos jest zainteresowany ktoryms z tych krajow zapraszam do rozmowy:)

Gość gość
a może coś na własną rękę, nie z biura podróży, ja tak wolę, bo jednak mogę odkryć wiele ciekawych miejsc, teraz się zakochałam w Gdańsku i Hotelu Dwór Oliwski, piękny i elegancki z bardzo szeroką ofertą spa.

Gość toskania1noclegi
Oferuję tanie wycieczki, degustacje, zwiedzanie, urlop pod opieką polskiego przewodnika, agroturystykę, noclegi w Toskanii w hotelach, kwaterach! Więcej na stronie (oferta, ceny itd):http://www.toskaniatravel.com.pl

Gość mollka
A czy ktoś może był w figloklubie Rainbow Tours z dziećmi? Ciekawa jestem, jak wyglądają te animacje. My lecimy z nimi za 2 tygodnie do Turcji.

Gość asssiowa2
Ja byłam w Hiszpanii a w tym roku jak zawsze z tym samym biurem podrózy wybieramy sie do Grecji http://www.antavia.pl Swoją droga polecam bo biuro jest naprawde godne polecenia.

Gość dolllecka2
To ja wlasnei szukam dla siebie na ostatnia chwile dobrego biura podrózy a tu proszę nasuwa sie Antavia. Na pewno sprawdze.

Gość gość
Ja tez sie tak zastanawiałam nad kierunkiem. A czy ktoś z Was moze był na Riwierze Olimpijskiej ? Jestem ciekawa jak tam własnie jest.

Gość gość
Co do samego biura podrózy to u nas w Krakowie naprawde takim godnym polecenia jest Antavia. U nas to taki numer jeden jesli chodzi o wybór dobrego i profesjonalnego biura podrózy.

Gość gość
A moze juz teraz tez warto pomysleć o urlopie zimowym ? Tutaj juz tez pojawiły sie własnie ciekawe kierunki http://www.antavia.pl/

Gość gość
Rzeczywiscie teraz własnei warto jest skorzystac z oferty Last Minute. Zawsze sie opłaca i jest duzo taniej. Ja też jestem jak najbardziej za, zwłaszcza ze jest to naprawde super biuro podrózy.

Gość ammmilska2
A jesli Grecja z nimi, to która wyspa ? Moze macie tez sprawdzony jakiś fajny hotel dla rodzin z dziecmi ?

Gość gość
Ale sprawdzcie sobie też oferte zimową od Antavii bo teraz już moim zdaniem najwyzszy czas zeby własnie coś fajnego dla siebie planowac.

Gość gość
Z Antavią zawsze jest własnie fajnie, juz nie raz udało sie nam to sprawdzić i szczerze mówiąc jest to odpowiednie biuro podrózy równiez na zimowy wypoczynek.