Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po zabiegu

Przeszkadzają wam blizny na penisie u obrzezanych?

Polecane posty

Gość po zabiegu

??

Gość ZawszeCiekawaaa
Nie wiem. Prawdępowiedziawszy nigdy nie widzialam i nie wiem jak to wygląda. Ale pewnie by mi to nie przeszkadzało. Przecież nie penis jest najważniejszy..

Gość wredniucha10
po obrzezaniu nie zostają żadne blizny - chyba, że facet robił to u rzeźnika

Gość po zabiegu
Czasem mogą zostać...

Gość po zabiegu
Czasem mogą zostać...

Gość Wszystko mi przeszkadza u taki
ch mężczyzn. Uciekam przed obrzezanymi, bo kto wie czy to nie muzułmanin, albo żyd, a ja mam swoją kulturę i nie chcę się pchać do innej. Taki muzułmanin czy żyd może okłamywać, że nim nie jest, ale zawsze jest obrzezany i dzięki temu łatwo poznać. A że skreślam też takich co mieli stulejkę i przez to się obrzezali to już trudno. Życie nie musi być sprawiedliwe. Ja dbam o to żeby mi było dobrze, a obrzezani niech sobie szukają innych kobiet.

Gość po zabiegu
Za jakieś 50 lat 70% mężczyzn będzie się obrzezać :D

Gość 987654321123456789
po tym zabiegu zadne blizny nie zostaja, no chyba ze u rzeznika byles

Gość parrkinsson
jak zrobi się bliznowiec to jest wielka blizna i bolesna

Gość Wszystko mi przeszkadza u taki
Może i tak, bo biedota afrykańska, która najczęściej teraz jest muzułmańska się rozmnaża jak króliki i liczba ludzi na ziemi ciągle przesadnie rośnie dzięki temu, że ich bogatsi dożywiają. Teraz wśród murzynów się promuje obrzezanie. Za to jak na razie w Ameryce w której żydzi rozreklamowali obrzezanie procent obrzezanych dzieci z roku na rok spada. Okazało się, że obrzezanie to wcale nie jest taki cud jak żydzi wciskali. Moda na obrzezanie w cywilizowanych krajach spada, a u biedoty rośnie, więc procent może być taki jak ty mówisz, ale cóż z tego jak murzyni będą wyrabiać ten procent.

Gość Elektronikełe
może i blizny nie widać ale jest różnica w kolorze skóry

Gość d end od d d de
Przecież jak ktoś ma stulejkę to nie musi być obrzezany, ja miałem usuwana w wieku 15lat i tylko mi lekko nacieli skórę ale nic nie wycinali :O

Gość Kobitka co wie
Jesli blizna by byla, to tylko w przypadku gdy nie bylaby plaska i dotykowo niezauwarzalna. Koloryt by mi tez nie przeszkadzal. Jesli obrzezasz doroslego, szansa jest ze bedzie blizna. Jesli malego chlopca, blizn zwykle nie ma. Bardziej bym sie martwila czy ten czlowiek ma cos w glowie i w sercu niz tym co ma miedzy nogami.

Gość gość
Mam blizny po obrzezaniu,które wyglądają nieestetycznie. Są niesymetryczne, mają chropowatą powierzchnię oraz inną barwę niż normalna skóra. Kiedyś jedna dziewczyna myślała, że jestem chory zakaźnie, czy niedorozwinięty z wadą genetyczną. Odmówiła seksu z obawy o swoje zdrowie. Niemal wpadła w histerię. Jak jej powiedziałem, że to blizny po obrzezaniu z powodów medycznych, to w ogóle nie wiedziała o co chodzi. A miała wtedy 26 lat i wyższe wykształcenie. Takie doświadczenia się pamięta.