Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmm..

Przyłapałam męża..

Polecane posty

Gość mmm..

Nasz synek jest przeziębiony, więc ja z nim śpię w sypialni a mąż w salonie. Mały budzi się co chwilę a mąż wcześnie wstaje do pracy, a nie może sobie pozwolić na niewyspanie (odpowiedzialna praca i duuuuży kredyt do spłaty). No i wczoraj wieczorem zapomniałam wziąć z salonu termometr, więc po cichu wyszłam z sypialni, żeby nie obudzić małego, mąż tylko przymknął drzwi. Kiedy weszłam, miał rękę no wiecie gdzie i szybko wyłączył, chyba jakąś stronę, i poprawił spodnie. Udałam, że nic się nie stało i wróciłam do sypialni. Po jakimś czasie mąż poszedł do łazienki, kiedy wyszedł, ja też wyszłam do niego i żartem powiedziałam, że jest niegrzeczny i żeby mi fotela nie pobrudził. On zrobił się czerwony i powiedział, że jestem głupia. Wiem, że to normalne i że mężczyźni TO robią, ale jakoś cały czas mi to w głowie siedzi. Wolała bym, żeby TO robił, kiedy nie ma mnie w domu.. I jak typowa baba, pomyślałam, że może go nie zaspokajam, że może źle mu ze mną w łóżku. Choć do tej pory wydawało mi się, że jest na prawdę fajnie, nie należę do kobiet, które leżą i czekają aż facet skończy...

Gość jojo jojo jojo
Choć do tej pory wydawało mi się, że jest na prawdę fajnie - czyli źle myslałaś

Gość mmm..
Ja chyba zapomniałam co to znaczy masturbacja.. Syn zajmuje mi cały dzień, ma niecały rok. Także kiedy mam ochotę, wolę wziąć męża w obroty. No właśnie dziwna, bo przecież to jest całkowicie normalne, a swoim zachowaniem wzbudza tylko moje jakieś chore podejrzenia.

Gość mmm..
jojojo czyli facet robi to tylko wtedy, gdy go kobieta nie zaspokaja?

Gość jojo jojo jojo
zwykle tak - może też być "uzależniony", rozładowywać stres, szukać konkretnego bodźca lub mieć "coś" na boku, więc sprawdź na jakiej był stronie

Gość mmm..
Czyli się nie dowiem..

Gość mysl_slonko_mysl!
za rzadko masz ochote

Gość mysl_slonko_mysl!
za rzadko masz ochote facet "wymeczony" woli pospac zamiast czochrac dżordża

Gość mmm..
Sprawdziłam historię, ale nic nie ma. Podejrzewam, że przeglądał strony w trybie prywatnym. Na boku odpada, bo nie miał by kiedy. Pracuje z siostrą, która jest jedyną kobietą w firmie, prosto z pracy wraca i jest z nami. A jego siostra to moja przyjaciółka, więc gdyby było coś na rzeczy, powiedziała by. Poza tym, to zdarzyło się pierwszy raz. A zawsze nam, kobietom, wmawiano, że mężczyzna potrzebuje masturbacji, nawet jeżeli ma dobry seks. No ale po co to aż tak ukrywać i udawać, że wymyślam?

Gość jojo jojo jojo
czyli wróżymy z fusów, przyciśnij go, jak takaś ciekawa

Gość kiedy,ś
mogłabyś zaproponować wspólną zabawę ale nie naciskaj.Tego typu fantazje to u mężczyzn powszechne.NIe jest to grożne dla Waszego małżeństwa.

Gość mmm..
Hmm.. no właśnie odkąd jest dziecko, ten nasz seks jest 2 razy w tyg, a wcześniej był częściej. Nie ma z tego powodu kłótni, bo często oby dwoje zasypiamy w kilka minut ze zmęczenia. Zwłaszcza teraz, kiedy ma "gorący" okres w pracy. A mały jest na prawdę absorbujący.

Gość mysl_slonko_mysl!
nastepnym razem po prostu zajdz go od tylu i znienacka zastap jego reke swoimi ustami efekt gwarantowany !

Gość kiedy,ś
nie rób z tego dramatu.Mężczyżni tak mają,nie jest to grożne dla Waszego małżeństwa.

A miał na sobie rajstopy?, bo super znawcy z kafe twierdzą, że rajstopy dla faceta wyłącznie służą do "pracy ręcznej" :-P

Gość mmm..
Może faktycznie to normalne. Kobietę ma, ale ma też dziecko, a ciężko uprawiać seks przy krzyczącym synku. Staramy się łapać każdą chwilę, tzn kiedy mały śpi. W sumie to wolę, żeby się masturbował niż mnie zdradzał. A może faktycznie kiedyś go zaskoczę i dołączę :P

Gość kiedy,ś
nie daj sobie wmówić,że masz dziwnego męża-po prostu -kiedy on ma ochotę ty jesteś zajęta dzieckiem.On to rozumie i po prostu radzi sobie.To tylko rozładowanie napięcia seksualnego.

A miał na sobie rajstopy?, bo super znawcy z kafe twierdzą, że rajstopy dla faceta wyłącznie służą do "pracy ręcznej" :-P

Jak ja bym był nim no to wolał bym się rozładować z kobietą w seksie a nie się masturbować i ukrywać po kątach pogadaj z nim o tym co mu nie pasuje lub może czegoś mu brakuje w seksie

TheExpendables nawet wtedy, kiedy kobieta jest w zaawansowanej ciąży lub nie ma ochoty? Zastanów się co mówisz?:-(

Gość pytanie na śniadanie1
Czyli normalny facet się masturbuje? Zatem mam "nienormalnego" męża, bo mój tego nie robi. Jak ma ochotę na igraszki to działamy razem.

Gość hmmm...hmmm...
autorko, gratuluje podejscia do sprawy, obrucilas w zart i ok, nie masz nic przeciwko temu. Moze mąz pomyslal, ze jestes zbyt zmeczona i postanowil sie sam zaspokoic... Widzialam tu nie raz topici typu " moj facet sie masterbuje ". Ma taka potrzebe to to robi. Ja jestem w ciazy, w I tymestrze nie moglismy wspolzyc i sama mowilam do męza aby sie zaspokoił jesli ma potrzebe (ja nie moglam sie podniecac wiec nie moglam Mu pomoc)

"No ale po co to aż tak ukrywać i udawać, że wymyślam?" Po to, żebyś potem nie zakładała o tym tematu na kafe. :o Zajmij się tym dzieckiem skoro jest takie absorbujące.

Gość SZLAG MNIE BIERZE!!
ludzie!!!!!!!!!!!! końcówkę bym piszemy łacznie - CHCIAŁABYM, WOLAŁABYM itp