Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koaoa

Dziwne odgłosy w domu. Szlak mnie trafia.

Polecane posty

Gość Koaoa

Witam. Mam pewien problem. Od jakiegoś tygodnia coś jest nie tak. Gdy jestem sama w mieszkaniu słyszę różne durne dźwięki. Nie jakieś przerażające. Ogólnie dziwnie jest. Wymienię: - Stukanie (nie takie natarczywe... hm..bardziej jakby 1 puknięcie co jakiś czas) - dźwięk delikatnego zamykania drzwi od szafki - Przewracanie się butelek plastikowych - Ostatnio nawet spadł klosz z lampy (szklana kula taka) - Pies piszczy bez powodu (jest to jeden wielki pisk jakby nie wiem...ktoś go kopnął) i ucieka pod łóżko (na razie 2 razy się tak zdarzyło) Hm... Nie cale 2 miesiace temu zmarl moj dziadek.. Szukam sposobu na oczyszczenie atmosfery w domu. Czytałam kiedyś o 2 białych świecach które trzeba wypalić do końca. Ale nie pamiętam dokładnie procedury. Jakieś pomysły?

Gość Zakrótkowiec
zamów egzorcyzmy

Gość Zakrótkowiec
Egzorcyzm (gr. , exorkismós - zaprzysiężenie, zaklęcie) obrzęd poświęcenia mający na celu uwolnienie człowieka, zwierzęcia, miejsca lub przedmiotu od wpływu złego ducha. W Kościele katolickim egzorcyzmem nazywany jest obrzęd liturgiczny mający na celu usunięcie bezpośredniego wpływu szatana na osobę, ewentualnie (rzadziej) zwierzę, miejsce lub przedmiot w formie opętania, dręczenia lub zniewolenia. Egzorcyzmy w Kościele katolickim należą do sakramentaliów

Gość no masakra jakas
ja Z DOŚWIADCZENIA POLECAM RÓŻANIEC! jak to nie pomoże, to rzeczywiście poszukaj księdza egzorcysty

Gość SZLAG MNIE BIERZE!!
pisze się SZLAG no chyba, że Ciebie wkurza szlakówka na polnej drodze