Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tacojuznicniewie

Jak mam rozmawiać z partnerem?

Polecane posty

Gość tacojuznicniewie

Za każdym razem gdy zwrócę mu uwagę że coś zrobił nie tak to strasznie sie wkurza, mówi że jest Chujem i nic nie potrafi zrobić, że wszystko pierdoli i wogóle.. Wiem że ma strasznie dużo na głowie i nie ze wszystkim sobie radzi i chwale go za wszystko co robi dobrze. A jak zrobi źle to nie mówię że bezna dziejnie, że zjebał tylko dziękuje mu że sie postarał ale popełnił jakiś błąd bo powinno być inaczej i trzeba to poprawić. Do niedawna myślałam że rozumie i wie bo wystarczająco mu pokazalam że bardzo sie stara i nie wszystko musi mu sie udać.. Ale od pewnego czasu jest gorzej.. Najbardziej boli mnie to że ciągle krzyczy. Ma w sobie tyje złych emocji i agresji że to wszystko sie na mnie odgrywa.. Bardzo dużo krzyczy i nie potrafi sie opanować.. Później dłuższą chwilę sie nie odzywa po czym zaczyna płakać i mnie przepraszac.. Nie wiem co mam robić. Potrafi być tak bardzo obojętny wobec mnie a za chwilę stać sie bardzo potulnym. Bo mam robić? Jak pomoc mu żeby nie denerwował sie tak. Jestem teraz w ciąży i on bardzo sie tym przejął. Za dwa miesiące mam termin i myślę że stał sie taki drazliwy bo chciałby żebym miala wszystko co najlepsze a boi sie że nie zdazy przygotować wszystkiego jak należy...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować