Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajeeenka2

zerwać znajomosć bo on sie nie odzywa?

Polecane posty

Gość bajeeenka2

po krótce: kiedys juz bylismy para. wtedy ciagle o mnie zabiegal, spotykalismy sie czesto, codziennie do mnei dzwonil. rozstalismy sie (powod niewazny, nic strasznego, zadne dramaty), wrocilismy (z jego inicjatywy, tzn on sie kontaktowal ze mna) znow do siebie. jednak od miesiaca jest tak, ze on odzywa sie wtedy, gdy chce sie spotkac. dochodzi do spotkania, pozniej znow kilka dni milczy. ja is enie odzywam, nie dzwonie i nie pisze pierwsza. ostatniio dalam mu do zrozumienia, ze nie podoba mi sie to, ze odzywa sie tylko wtedy, gdy chce sie spotkac, ze czuje sie zaniedbywana. obiecal poprawe, ale...mija juz kilka dni i znow sie nie odywa :( co robic? zerwac, bo nie szanuje moich potrzeb, bo obiecal poprawe a nic nie robi w tym kierunku?

Gość czy jak sie spotykacie
jest seks ??

Gość bajeeenka2
:(

Gość bajeeenka2
tak.

Gość gdfh
Dla niego to pewnie "seks-spotkania" (o ile do seksu dochodzi). Wtedy kopnąć go w tyłek i nie płakać. Jeśli nie o seks chodzi to niech Ci wytłumaczy swoje zachowanie i wtedy będziesz wiedziała co zrobić :)

Gość a ty co księżniczka jesteś ?
dlaczego tylko od niego wymagasz, żeby dbał o Twoje potrzeby ? dlaczego ty się nie odzywasz pierwsza? dziwne to jakieś ale rozumiem że macie po 15 lat :) dorośnij księżniczko a może źle opisałaś sytuację po prostu przeczytaj co napisałaś i ewentualnie wprowadź poprawki

Gość bajeeenka2
nie mamy po 15 l, a blizej 30. no ja jestem taka ksiezniczka, ale on wczesniej przyzywczaił mnie do tego, ze bedac ze mna za pierwszym razem zabiegał, starał sie. myslalam, ze skoro chcial powrotu, to znow bedzie jak dawniej. a tu teraz odzywa sie tylko wtedy, gdy chce sie spotkac :( a co do gdfh - tak, do sexu dochodzi. Wiec raz robicie ze mnie ksiezniczke, a z drugiej strony, jesli tylko mu o to chodzo, to po co ja mam sie wygłupiac i dzwonic??? :(

Gość no to masz odpowiedz
brakowało mu seksu , a nie ciebie, dlatego odnowił znajomość w miedzyczasie pewnie poluje na inna zdobycz i jak tylko coś dla siebie znajdzie pójdziesz w odstawke

Gość bajeeenka2
no a tak poza tym wszystkim to powiedzialam, ze mi to nie pasuje, a on znow milczy :( mimo ze obiecal poprawe :(

Gość bajeeenka2
jezu, wezcie sie ludzie ogarnijcie. a co to ja jestem jedna na swiecie? jak mial przerwe, gdy nie spotykalismy sie, ja mialam innego faceta, on inna babke, wiec raczej mial z kim sypiac.

Gość no to rusz dupe i sama
do niego zadzwoń , albo napisz co to bozia raczek nie dała ?? ile facet moze sie sam zawsze pierwszy odzywac ?? ma dosyć ... i nie dziwie sie

Chce sexu z Tobą a nie Ciebie. Sprawdź go. Jak zadzwoni, że się chce spotkac to go uprzedź, ze gdzieś na mieście i bez sexu:)

Gość bajeeenka2
sami siebie przeczytajcie. połowa z was pisze mi, ze chce mnie tylko dla sexu, a druga połowa, ze jestem ksiezniczka :(

niekoniecznie zaraz tak Cię traktuje dziewczyno masz 30 lat ? trochę niedojrzała chyba jesteś nie obraź się ale ja w tym wieku miałam już duże dzieci a ty nie potrafisz wziąć faceta za jaja ? skoro masz jakieś potrzeby to powinnaś je jasno komunikować a nie czekać aż on się domyśli bo oni się nie domyślają :P a jeśli mu to nie będzie pasowało to przynajmniej będziesz miała jasną sytuację tyle a co złego jest w seksie - no chyba że nie jest fajnie i uważasz, że skoro chodzisz z nim do łóżka - w sensie poświęcasz się - to on powinien chodzić na paluszkach jeśli w łóżku się dogadujecie to go weź za twarz i zacznij wymagać :)

ale to jest forum i jeśli chciałaś żeby ktoś ci tylko słodził to chyba nie tutaj

Gość bajeeenka2
@ a ty co.... no serio chyba jakas zakrecona jestem. tez uwazam, ze w sexie nie ma nic złego. oboje mamy z tego satysfakcje, jestesmy dorosli, nikt nikogo do niczego nie zmusza. ale własnie chodzi o to, ze ja mu podczas ostatniego spotkania zakomunikowalam, ze nie odpowiada mi, ze tylko sie odzywa, jak mamy sie spotkac. on obiecal poprawe, a teraz znow sie nie odzywa, mimo tych swoich zapewnien. a mineło kilka dni od spotkania :(

Gość Honoratttta
a co ci maja napisac, skoro to dwie najbardziej prawdopodobne opcje tak w sumie kobieto to ja cie nie rozumiem jestes z facetem, sypiasz z nim, a masz problem żeby do niego zadzwonic, napisac ?? no chyba, że uważasz, że to tylko on powinien sie starac , a ty tylko masz leżec i pachniec ?? z drugiej strony ...po co on ma zabiegac, skoro znacie sie już dobrze, spotykasz sie z nim jak zadzwoni, seks też ma ... dziwny troche uklad , ale jak ty sie nie starasz to dlaczego on ma to robic

Gość bajeeenka2
rozpisałam sie przed chwila i nie widze swojego wpisu :( chodzi o to, ze sex jest super, oboje tego chcemy. ale problem jest taki, ze mu mowilam, ze to jego nieodzywanie mi przeszkadza, on obiecał poprawe a teraz znow, kilka dni po spotkaniu sie nie odzywa :(

Gość bajeeenka2
"spotykasz sie z nim jak zadzwoni, seks też ma ... dziwny troche uklad" a na czym ta "dziwnosc" polega? wy sie nie spotykacie bedac ze soba, nie uprawiacie sexu i odwołujecie spotkania?? nie zawsze spotykamy sie wtedy gdy on chce, bo nie zaawsze mnie termin pasuje, wtedy poroponuje wlasny. a co do sexu.. to juz pisalam wczesniej. chyba ze w tej wypowiedzi jest cos, czego nei rozumiem, wiec prosze o wyjasnienie.

Gość Honoratttta
dziwny dlatego, że my do siebie dzwonimy, piszemy smsy, rozmawiamy o tym co sie wydarzylo u mnie u niego, że tesknimy , myślimy itd u was to jakby takie spotkania ff telefon ,spotkanie,seks .... potem cisza z obu stron, ażdo nastepnego razu no przynajmniej z twoich wypowiedzi taki rysuje sie obraz

Gość romnatikko
bajenkaaa cos jest nie tak, skoro on nie wyczuwa ochoty by z toba miec kontakt na codzien to cos tu jest nie halo. Ja tez jestem w zwiazku, tez mamy po 30 lat ale kontaktujemy sie z soba codziennie. Widujemy sie w kazdy weekend i jeden dzien w tygodniu, ale telefony sa codziennie do tego smsmy. A ile jestescie razem? ile sie znacie??

Gość romnatikko
wiesz co różne są zwiazki ale ja uwazam ze jedyny jaki może się udać to zwiazek rpzyjacielski a wiec taki gdy lubicie się nawzajem , gdy lubicie ze soba rozmawiac i gdy macie o czym ze sobą rozmawiac. Jesli tego nie ma to taki zwiazek szybko się wypali, bo ulotni się miłość i okaze sie ze nic was nie łączy, ze nawet siebie nie lubicie tak naprawdę

Gość bajeeenka2
no wiec skoro u was tak jest, a u "nas" tez tak bylo kiedys, teraz nie jest, to chyba rozumiesz moje zaniepokojenie? nie zmusze go do kontaktow ze mna. ale powiedzialam mu, ze mnie to nie pasuje, a on obiecał poprawe i dalej sie nie odzywa :( nie wiem, co robic wlasnie przez to. odezwac sie, czy wlasnie czekac az on to zrobi.

Gość bajeeenka2
romantico, tak, lubimy sie, lubimy ze soba rozmawiac, przebywac. wczesniej bylismy ze soba 4 miesiace, przerwa i teraz jestesmy niecały miesiac.

Gość Honoratttta
zreszta my nie uzgadniamy terminów spotkań , samo jakoś tak wychodzi z rozmowy, zreszta mój facet czesto dzwoni do mnie jak jestem w pracy i mówi przyjade po ciebie do pracy i pojedziemy gdzieś tam ... to w sobote co robimy , idziemy gdzieś czy zostajemy w domu .... mamy kontakt caly czas

Gość romnatikko
bajenkaaa to czemu ty nie zadzwonisz?? przeciez to nie sam poczatek znajmosci, mozesz do niego dzowenić. Nie rozumiem twoich oporów. No chyba ze wyczuwasz od niego jakis dystans a to zły znak. Nie wiem co ci doradzić, dla mnie to nie ejst normalne bo gdy ludzie są zakochani to chcą sie słuszec chcociaz na chwilkę w ciagu dnia

Gość Honoratttta
jeżeli ty musisz rozmowy z nim przeprowadzac, żeby sie do ciebie odzywal to moim zdaniem nie jest dobrze skoro on tego nie robi sam z siebie, nie ma potzreby widywania cie częściej, rozmowy z tobą , ogólnie rzecz biorac kontaktu .... to wątpie czy z jego strony jest jakieś uczucie do ciebie ... a dlaczego chcial żebyście wrócili do siebie ... to tylko on wie ...

Gość bajeeenka2
honorata, zadałam ci pytanie, jesli nie masz na nie odp, to nie rozpisuj sie, jak jest u ciebie w zwiazku, bo ja tez w kilku bylam, wiec bez sensu.

bardzo ładna prowokacja przestań w koło macieja pisać to samo odezwij się albo nie co za różnica to ty maz wiedzieć czego chcesz a nie my powodzenia

Gość bajeeenka2
romantiko - zadalam pytanie w posice. POWIEDZIALAM MU, ZE MNEI SIE TO NIE PODOBA. ON NADAL MILCZY. CZY POWINNAM GO KOPNAC W DUPE CZY SAMA ZACZAC DZWONIC.