Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tuurururu8383833

Czy podoba Wam się uroda Magdaleny Schejbal?

Polecane posty

Gość czyli idac tym tropem
mam jej wspolczuc ze jest brzydka? ma hajs niech doprowadzi sie do porzadku nawet przy uzyciu skalpela 🖐️

Gość dromadery
przecież wiemy, że wyglądu sie nie wybiera. odpowiadamy na pytanie, i nie twierdze, że ona taka jest tylko napisałam, że wygląda na... na pewno nie potepiam jej czy cos w tym stylu za wygląd :o kazdy jest jaki jest

Gość 987654321123456789
ogląądajacaaa - porownywac chorobe do brzydoty to troche przegiecie, nie uwazasz? Schejbal jest paskudna i juz, to nie jej wina ale zarazem to niezaprzeczalny fakt i tyle.

Gość ogląądajacaaa
Przegiecie? Chyba jesteś ograniczony/a to dokładnie to samo. Ona tak samo jak osoba chora nie miała na to wpływu to dokładnie taka sama sytuacja, ciesze się że w takiej masie ludzi przygłupich wyglądam normalnie przecietnie. Widac jak na dłoni, że nasze społeczeństwo jest zawistnei ograniczone, żadnych ksiąek wiedzy NIC=DNO. Ocenianie wartości człowieka na podstawie nosa czy kg :o nikt z nas nie wie co go czeka w życiu, sa wypadki choroby etc prawda jest taka ze dzisć jakis tłuk napiernicza się z schejbal a jutro sam może miec np złamany nos, wybite zęby czy cos gorszego, wyglad to nie jest nasza zasługa i nikomu nie wolno oceniac człowieka na podstawie ciała, bo co wam zostanie gdy np stanie sie coś co zmieni wasz wygląd? Przestaniesz szanować matk, ojca siostre męza?? sa wylewy paraliże etc weżcie się opamietajcie ciało pozwala nam zdobywac wiedze [poznawac ludzi pomagac im to nie eksopnat..

Gość fausti
Skończcie z tym kretyńskim tematem, jak kto wygląda, bo to aż przykro czytać!

Gość fausti
Do oglądającej-POPIERAM Twoją wypowiedź!

Gość Zakrótkowiec
ma twarz jak mój tyłek

Gość 987654321123456789
ogląądajacaaa a po co od razu taki elaborat, czy ja ta kobiete jakos oceniam jako czlowieka? nie, po prostu nie podoba mi sie jej wyglad wiec o tym mowie, odpowiadam na pytanie, to wszystko. czy wg ciebie mam brzydkiej osobie klamac, ze jest piekna??? a po co taka obluda? ona moze byc fantastycznym czlowiekiem, nikt nie mowi ze nie ale jest po prostu brzydka i juz. ale to nie znaczy, ze nie potrafie szanowac brzydkich. a ty po prostu nadinterpretujesz.

Gość 987654321123456789
ogląądajacaaa a po co od razu taki elaborat, czy ja ja jakos oceniam jako czlowieka? nie, po prostu nie podoba mi sie jej wyglad wiec o tym mowie, odpowiadam na pytanie, to wszystko. czy wg ciebie mam brzydkiej osobie klamac, ze jest piekna??? a po co taka obluda? ona moze byc fantastycznym czlowiekiem, nikt nie mowi ze nie ale jest po prostu brzydka i juz. ale to nie znaczy, ze nie potrafie szanowac brzydkich. a ty po prostu nadinterpretujesz.

Gość hhhgkhkkjkjjk
Ja myśle ze tu nie chodzi o kłamstwo tylko o stawianie tej kobiety jako osoby gorszej ze wzgledu na wygląd.

Gość TaRdIaTTa
Owiele gorzej gra ( jest sztuczna i nie prawdziwa) Foremniak jednak ja nigdy nie widziałam by tak po niej jechano

Gość pytasz to odpowiadam
Ta co gra Sabine w Pierwszej milosci ma podobny typ urody. Nic specjalnego. Troche taki wredny, wydrowaty wyraz twarzy.

Gość Monikaaaaaaa112123
Nie bo ma wychudzona twarz , duży nos , brzydkie usta, włosy rzadkie itd. Tylko figure ma ładna

Gość 987654321123456789
"Ja myśle ze tu nie chodzi o kłamstwo tylko o stawianie tej kobiety jako osoby gorszej ze wzgledu na wygląd." o matko a kto twierdzi, ze jest gorsza bo jest brzydka????

Gość 987654321123456789
Ja myśle ze tu nie chodzi o kłamstwo tylko o stawianie tej kobiety jako osoby gorszej ze wzgledu na wygląd. - a kto twierdzi, ze jest gorsza bo jest brzydka???

Gość Monikaaaaaaa112123
poza tym mimo pociagłej twarzy wszystko ma w niej duże . czyli własnie ten nos , usta duże ,ale takie zabie , za to oczy dość małe i bez wyrazu gdyby zoerowała nos pewnie by zyskala na urodzie... brak jej kobiecych proporcji na twarzy i włosy ma beznadziejne. NIestety ,ale ona i Agata Buzek to wg mnie najbrzydsze polskie aktorki

Gość Monikaaaaaaa112123
.

Gość spasiony tucznik
a ja miałam okazję widziec ja na zywo i mogę wam powiedzieć, że ma tak piękną, niemowlęcą cerę, że w zyciu bym się nie spodziewała, a co jeszcze bardziej mnie zdziwiło, żadnej zmarszczki!!! była kompletnie bez makijażu i naprawdę nie było źle, wygląda znacznie lepiej niż w telewizji a do tego jest bardzo szczupla osobą, która była wtedy w 5 miesiącu ciąży, a nawet nie dało sie tego zauważyć

Gość gość
Wystepuje w telewizji -bo ma koneksje żydowskie jaka morda jakie nazwisko