Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxo.xlxow

Boję się, że wpadłam z deszczu pod rynnę.

Polecane posty

Gość xoxo.xlxow

Długa historia.. poznałam w kwietniu starszego faceta który mnie wspierał w mojej trudnej sytuacji, służył dobrą radą, pomagał mi. Myślałam, że mnie lubi i robi to wszystko bezinteresownie,że chce mi pomóc. Po dwóch miesiącach zaproponował żebym wprowadziła się do jego mieszkania bo główną przyczyną moich problemów był ojciec alkoholik który mnie bił, a mama go kryła i zabraniała mi iść z tym na policję,szantażowała mnie zawsze bylebym tego nie zrobiła. Jestem młoda, uczę się jeszcze,nie mam pracy, sama nie dałabym sobie rady więc zgodziłam się. Nie widziałam w tym nic złego mimo ostrzeżeń koleżanek. Wszystko było fajnie, na stopie przyjacielskiej. Mam swój pokój. Chodziłam do szkoły, a po szkole zajmowałam się częściowo jego mieszkaniem, gotowałam mu obiady jak wracał z pracy. Zawsze mogłam się mu wygadać. Cieszyłam się, że uwolniłam się od domu rodzinnego. Ale on po tym czasie kiedy mieszkam już u niego ostatnio zaczął stawiać mnie w nieciekawej sytuacji. Znaczy sugeruje mi żebym się z nim przespała. Nie mówi tego wprost ale daje mi to wyraźnie do zrozumienia. Zawsze zaczyna, że zrobił dla mnie tyle dobrego, że też bym mogła zrobić coś dla niego itd. Nie wiem co mam kompletnie zrobić. Do domu rodzinnego nie mam po co wracać, nawet by mnie nie przyjęli spowrotem. Nie chcę się z nim przespać. Boję się, że źle się to skończy. Pomocy..

Gość Hawajski Znak Pokoju
Jałmużna 2 Kiedy więc dajesz jałmużnę, nie trąb przed sobą, jak obłudnicy czynią w synagogach i na ulicach, aby ich ludzie chwalili. Zaprawdę, powiadam wam: ci otrzymali już swoją nagrodę. 3 Kiedy zaś ty dajesz jałmużnę, niech nie wie lewa twoja ręka, co czyni prawa, 4 aby twoja jałmużna pozostała w ukryciu. A Ojciec twój, który widzi w ukryciu, odda tobie. ZOSTAW PANU W FORMIE POZDROWIEŃ I SPADAJ :D

Gość Somersbyy
Jej... uciekaj bo jeszcze krzywdę zrobi!

Gość eeeeee?
Rozumiem, że chciałaś uciec z domu, ale teraz musisz uciekać od tego faceta, bo to się jeszcze może źle skończyć. Tylko gdzie? Naprawdę współczuję, sama nie wiem co bym miała zrobić :( Znaczy wiem, zostałbym w domu i w chwili, gdy ojciec chciałby mnie pobić zadzwoniłabym na policję lub bym mu oddała, żeby nie ważył się mnie więcej tknąć.

Gość xoxo.xlxow
Rodzice mnie na pewno spowrotem nie przyjmą już mi to zapowiedzieli jak się wyprowadzałam. Z resztą ja się nie jestem w stanie obronić przed ojcem. Jak mnie bił zawsze, a ja go kopałam to był jeszcze gorszy, on zawsze rzucał mną, kopał mnie, bił po twarzy, po głowie i gdzie popadnie, ciągnął mnie za włosy. To był koszmar. Mama robiła wszystko żebym nie zadzwoniła na policję, groziła mi, że mnie wyrzuci z domu jak to zgłoszę. Ale byłam głupia i naiwna.. Myślałam, że mu szczerze zależy żeby mi pomóc, że się troszczy. Z resztą to też nie jest tak, że mieszkam sobie całkiem za darmo i beztrosko. Bo zajmuję się mieszkaniem, sprzątam, piorę, robi zakupy, gotuję gdy on jest jeszcze w pracy. Nie wiem co mam zrobić. W tym roku skończę 19lat, a on ma 28.

Gość kwadraTura;Koła
nie wiesz? naprawdę? wyjscia są zawsze nie mniej niż dwa

Gość eeeeee?
Wątpię, że to prowo. Dziewczyna chciała uciec z domu, tyle że jak sama napisała, wpadła z deszczu pod rynnę. Miała zamieszkać pod mostem? Jedynym problemem jest tu naiwność, bo uwierzyła w bezinteresowną pomoc, a o nią naprawdę trudno :(

Gość eeeeee?
Najlepiej będzie jak znajdziesz pracę (lub pożyczysz od kogoś pieniądze ) i wynajmiesz pokój.

Gość xoxo.xlxow
Nie wiem co ja mam teraz zrobić bo tak naprawdę nie mam dokąd pójść.. Ja lubię tego faceta ale nie chcę z nim sypiać. Nawet jeszcze jestem dziewicą. Byłam głupia wiem. Po prostu myślałam, że dla kogoś jestem ważna, że chce mi pomóc, chciałam uwolnić się od tego co miałam w domu i byłam zaślepiona nim.

Gość to jest proste
odpowiedz sobie na pytanie czy wolisz być bita w domu czy wolisz może i fajny sex z doświadczonym facetem??

Gość xoxo.xlxow
Wiadomo, że nie chcę być bita ale też nie chcę się zmuszać do seksu..

Gość mmmmmmm//nbv
poszukaj pokoju za pare złotych -ewentualnie wziamian za opieke starszej osoby,dzieci sa takie ogłoszenia w necie ,wtedy tam mieszkasz i opiekujesz sie .Pozatym skoro się uczysz podaj rodziców o alimenty bo musisz sie utrzymac wiec oni musza płacic na ciebie (i tak nie masz do czego wracac,alimenty wypłaci ci fundusz bo oni i tak nie maja )dostaniesz 500zł na pokoj wystarczy ,postaraj sie o dofinansowanie za opłaty wynajmu -urzad miasta daja , i koniecznie wniosek do um o przyznanie mieszkania komunalnego ..dasz rade choc nie bedzie łatwo na poczatek .

Gość mmmmmmm//nbv
a sex bedziesz uprawiac z tym ty chcesz a nie ze starym capem kozystajacym sytuacji, pytaj w opiece o wsparcie -szukaj wszedzie nie daj sie h...wi

Gość mmmmmmm//nbv
zacznij działac jak naszybciej bo to wszystko trwa nie wiem skad jestes ? ale sa stowazyszenia pomagajace kobietom poszukaj w necie -udziela ci rady i powiedza co i jak załatwic -wiem z autopsji i wiem ze warto bo to twoje zycie i dasz rade bo podjełas juz wazna decyzje wiec to tylko poczatek zmiam -nie cofaj sie idz za ciosem -do przodu -DASZ RADE /.