Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królik-skacze

temperatura w pokoju

Polecane posty

Witam tak jak w temacie chciałabym się dowiedzieć jaką macie temperaturę w pokoju, gdzie najczęściej przebywa wasze dziecko? Ja mam średnio 21 stopni i wcale nie jest mi jakoś specjalnie ciepło.

Gość zxzx
21 to max i to w ciągu dnia bo w nocy 19.

Gość sdfsgf
u nas będzie ok 22-23 stopni. bo tylko wtedy nie telepiemy się z zimna. Ale oczywiście w mieszkaniu świeże powietrze. NIe, że wszytko szczelnie zamknięte i sauna. Tak jakoś się składa, że nasza cała rodzina jest ciepłolubna. Przy takich temperaturach jak wy piszecie, to ja jako noworodek bylam aż sina, tak mi zimno było. Tak samo mój chrześniak, byłam świadkiem. temperaturę trzeba dobierać indywidualnie do tego jakiej kto potrzebuje a nie bo ktoś coś napisał.

Gość marcelkowamama
my mamy 21-22 stopni, synek ma 6 miesięcy. Jak są ubrane wasze dzieci przy takiej temperaturze i w jakim są wieku?

Gość marcelkowamama
my mamy 21-22 stopni, synek ma 6 miesięcy. Jak są ubrane wasze dzieci przy takiej temperaturze i w jakim są wieku?

Gość ratunkuu
do marcelkowamama- ja mam 7 miesieczne dziecko i temperaturę ok 22 stopnie, jako ze dziecko w tym wieku wiekszość dnia spędza na podłodze i złazi mi ciągle z koca na panele i płytki ubieram w body z długim rekawem, na to t-shirt z krótkim, rajstopy, skarpetki, legginsy lub lżejsze spodenki i może jeździc na brzuchu do woli, nie marznie

Gość rany 19-20 stopni???????
ja mam teraz 22 i siedzę w polarze, pod polarem długi rękaw i podkoszulek i jeszcze nogi mam okryte kocem. brrrr