Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala2111

dziecko w brzuchu slyszy muzyke ze sluchawek ?

Polecane posty

Gość bardzo jesteście wyszczekane
Nie koniecznie-bo one wszystkie tak naskoczyły na autorkę,a same nie wiedziały o co chodzi.

Gość Nie koniecznie...
no ja właśnie przez nie też zgłupiałam :) ale właśnie dużo czytałam opinii że puszczanie przez słuchawki szkodzi za to sama muzyka (z głośników) nie. Już sama nie wiem co myśleć, ale Mały słucha muzyki ze mną, jeszcze ciekawi mnie to jaki związek ma moje czytanie(ale w myślach nie na głos) z tym że on zaczyna kopać, ale chyba to że ja się relaksuje. Jak myslicie?? A może tak reaguje na kompiel-przeważnie czytam podczas kompieli??

jak matka jest pustakiem, to słuchawek nie trzeba nawet na brzuchu umieszczać :p jak dziecko słyszy, to dźwięk przez skórę usłyszy

Gość gość
czy dziecko w brzuchu slyszy muzyke ze sluchawek Jeśli mój mąż mówi że tak wale głośno tą muze przez słuchawki że on słyszy w drugim pokoju nie tylko melodię ale nawet i poszczególne słowa to czemu nie :D

Gość cytrynowo_malinowa
Jesteście niesamowite:) dawno się tak nie uśmiałam, a przy tym moje dziecko:) Ja co chwilę siedzę ze słuchawkami na brzuchu, bo czytałam artykuł, że to bardzo wspomaga rozwój dziecka. Mój mały słucha przede wszystkim Mozarta, ale również nie oszczędzam mu rocka:) Ps. dziewczyny, których dzieci słuchają muzykę przez wasze uszy- gratuluję:) oby maleństwa były bardziej inteligentne:)