Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nasta07

operacja krzywej przegrody nosa

Polecane posty

Gość Nasta07

Część bardzo was proszę o pomoc. Mam skrzywioną przegrodę nosa tak że ciągle boli mnie głowa, a oddychanie przez nos jest całkowicie niemożliwe. Na operacje czeka się 2 lata udało mi się dostać termin 14 maja. Pielęgniarka powiedziała mi że tydzień będę leżeć w szpitalu a potem jeszcze dwa w domu. Chciała bym wiedzieć jak szybko po zabiegu doszliście do siebie??????? To jest dla mnie bardzo ważne bo 1 czerwca mam wesele przyjaciółki i jestem jej świadkową.

Ja miałem przegrodę robioną w połowie kwietnia a na majówkę już pojechałem wypoczywać.Osobiście bardzo polecam.Dostaje się po tym drugie życie.Przynajmniej ja tak miałem.Wcześniej 3 lata chorowałem na zatoki, a w tej chwili od prawie dwóch lat mam spokój.Rzeczywiście tydzień leży się w szpitalu i jeśli jest to fajny szpital jak np. w Polanicy Zdroju to można rewelacyjnie wypocząć, a potem miałem ponad 3 tygodnie zwolnienia i to też było super.Jedyny minus to to że trzeba co parę dni pojawić się na kontroli

Gość Nasta07
No to fajnie że dobrze u ciebie się tak skończyło ;) mam nadzieje że i u mnie tak będzie i na wesele będę w pełni sił. No ja akurat robię w szpitalu w Ostrołęce. Tam znalazłam najkrótszy termin czekania, bo już mój nos daje mi nieźle we znaki

Gość Nasta07
A długo miałeś opuchnięty nos?