Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdemotywowana róża

błędne koło - pomóżcie

Polecane posty

Gość zdemotywowana róża

jestem studentką, ale chciałabym znaleźć jakąś prace powiedzmy na pół etaty, żeby po skończeniu studiów mieć jakieś doświadczenie, ale kurde wszędzie szukają tylko z doświadczeniem, a ja zupełnie go nie mam. takie błędne koło. :O co zrobić, żeby jakoś iść do przodu i sie rozwijać?

Gość zdemotywowana róża
no chętnie, ale to po skończeniu studiów, a teraz co?

Gość zdemotywowana róża
??

Gość kwadraTura;Koła
z problemami z błednikiem to do laryngologa

Gość zdemotywowana róża
słucham?

Gość zdemotywowana róża
słucham?

no dobra w takim razie jak chcesz sobie dorobić to zostań kelnerką albo sprzedawczynią w jakimś sklepie 🖐️ tam chyba nie trzeba doświadczenia? no chyba, że teraz już też musi być... 5 lat doświadczenia i znajomość 5 języków :) hahaha :classic_cool:

Gość nvvhf
co studiujesz,jakie miasto?

Gość zdemotywowana róża
ale chodzi o to, że chciałabym zdobyć jakieś doświadczenie przydatne w przyszłości do szukania jakiejś poważniejszej pracy, więc doświadczenie typu kelnerka nic mi nie da. nawet do jakiejś głupiej pracy w telemarketingu, gdzie płacą 8 zł/h trzeba mieć doświadczenie :O

Gość zdemotywowana róża
ale chodzi o to, że chciałabym zdobyć jakieś doświadczenie przydatne w przyszłości przy szukaniu poważniejszej pracy, a myślisz że jakaś firma doceni moje doświadczenie jako kelnerka? nawet do pracy w głupim telemarketingu trzeba mieć doświadczenie :O

Gość zdemotywowana róża
studiuję ekonomie, ale nikogo to nie obchodzi, bo wszędzie tylko pytają o doświadczenie

Gość zdemotywowana róża
teraz jak napisałam co studiuję to wszyscy znikneli :(

Gość zdemotywowana róża
może ktoś inny doradzi?

Gość ererrtrtrttyty
po znajomosci albo dac d... praca bedzie, takie są realia w Polsce

Gość zdemotywowana róża
tak to ja nie chce :(

Gość nvvhf
jak mozesz odezwij sie na gg:45888838

Gość zdemotywowana róża
aktualnie nie bardzo moge, a co? napisz tu

Gość orange orange !!!
czemiu nie mozesz na staz ? to najlepsze rozwiazania ,a na twierdzenie że w sklepie czy jako kelnerka nie trzeba doświadczenia odpowiem wam buhaha, też szukam pracy i to w krakowie i widzę co jest ,DRAMAT

Gość zdemotywowana róża
?

Gość zdemotywowana róża
masz racje, wszędzie chcą doświadczenia. a co do stażu to może nie najgorsze rozwiązanie, tylko jakoś nie widze nic ciekawego. Ostatnio widziałam jedną oferte stażu, ale na 3 miesiące. Chciałoby sie wam pracować za darmo przez trzy miesiące? Już nie mówie o tym jak łączyć to ze studiami :O

Gość zdemotywowana róża
masz racje, wszędzie chcą doświadczenia. a co do stażu to może nie najgorsze rozwiązanie, tylko jakoś nie widze nic ciekawego. Ostatnio widziałam jedną oferte stażu, ale na 3 miesiące. Chciałoby sie wam pracować za darmo przez trzy miesiące? Już nie mówie o tym jak łączyć to ze studiami :O

Gość wiskaksijwkaiks
jak czytam posty ludzi,ktorzy szukaja nieudolnie pracy ,albo narzekaja ,ze kazdy wymaga doswiadczenia itd to smiac mi sie chce....... jak zaczynalam studia (a skonczylam rok temu wiec w miare wspolczesne realnia :p) to pierwsza prace znalazlam (bez doswiadczenia i bez wyksztalcenia) w call center..zarabialam swietnie bo stawka godzinowa 7 zl, plus prowizja od sprzedazy ,a,ze wykorzystalam szkolenia i techniki spzredazowe ,ktorych nas uczyli mialam swietne wyniki i dostawalam 1800 zl, praca na luzie, wsrod mlodych ludzi itd... i tak po roku bylam supervisier-em zespolu itd itd pracy szukalam tydzien, oczywiscie jelsi ktos mysli,ze na dzien dobry dostanie podstawe nie wiadomo jaka to bedzie szukal i nie znajdzie,jedynie bedzie narzekal ludzie praca jest !! moze wiecej wymagajcie od siebie a nie od PANSTWA!! w kazdej branzy zaczac trezba od najnizszego sczebla,ale jesli jest sie dobrym to mozna bardzo wysoko zajsc, do tego 1800 zl na poczatek to byla swietna kwota i pozwalala mi na niezaleznosc finansowa a nawet bylo mi lepiej niz wczesniej kiedy to dostawalam od rodzicow 400 zl na zycie miesiecznie pluz 500 na pokoj :-))

Gość wiskaksijwkaiks
jak czytam posty ludzi,ktorzy szukaja nieudolnie pracy ,albo narzekaja ,ze kazdy wymaga doswiadczenia itd to smiac mi sie chce....... jak zaczynalam studia (a skonczylam rok temu wiec w miare wspolczesne realnia :p) to pierwsza prace znalazlam (bez doswiadczenia i bez wyksztalcenia) w call center..zarabialam swietnie bo stawka godzinowa 7 zl, plus prowizja od sprzedazy ,a,ze wykorzystalam szkolenia i techniki spzredazowe ,ktorych nas uczyli mialam swietne wyniki i dostawalam 1800 zl, praca na luzie, wsrod mlodych ludzi itd... i tak po roku bylam supervisier-em zespolu itd itd pracy szukalam tydzien, oczywiscie jelsi ktos mysli,ze na dzien dobry dostanie podstawe nie wiadomo jaka to bedzie szukal i nie znajdzie,jedynie bedzie narzekal ludzie praca jest !! moze wiecej wymagajcie od siebie a nie od PANSTWA!! w kazdej branzy zaczac trezba od najnizszego sczebla,ale jesli jest sie dobrym to mozna bardzo wysoko zajsc, do tego 1800 zl na poczatek to byla swietna kwota i pozwalala mi na niezaleznosc finansowa a nawet bylo mi lepiej niz wczesniej kiedy to dostawalam od rodzicow 400 zl na zycie miesiecznie pluz 500 na pokoj :-))

Gość zdemotywowana róża
tak, dziennie

Gość zdemotywowana róża
dzięki za rade wiskaksijwkaiks, a ty studiowałaś dziennie czy zaocznie?