Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość np. Elwira

mogę zrobić opalanie natryskowe sprężarką i dyszą do malowania?

Polecane posty

Gość np. Elwira

Mój mąż m sprężarkę, kupię sobie dyszę tylko do tego celu. Bo w gabinecie to kosztuje ok. 100 zł, a tak było by bardzo tanio i zdrowo, bo bez promieni UV No i czy gdziś można kupić ten środek do natryskiwania?

Gość kwadraTura;Koła
uhm... nazywa sie muchozol, sprzedawany jest w sklepach chemicznych

Gość np. Elwira
ja się poważnie pytam, muchozolem to sam/sama sobie napsikaj

Gość Klapek245
Pewnie, że możesz. ;) Osobiście długo szukałem dobrej firmy, która będzie miała w swoim asortymencie odpowiadające mi sprężarki śrubowe, ale niestety dopiero po jakimś czasie trafiłem na firmę machair. Znajomy mi polecił tę firmę, bo wcześniej miał okazję już z nimi współpracować i wypowiadał się o nich w samych superlatywach. Mineło już trochę od czasu zakupu sprężarki i działa bez zarzutu. W dodatku dają 5 lat gwarancji, dość sporo. Dla zainteresowanych: http://www.machair.pl/sprezarki/sprezarki-srubowe/

Gość gość
jesli szukasz, możesz zerknąć tutaj - http://www.pdair.pl/ mąż u nich oddawał ostatnio sprężarkę do serwisu, a z tego co widzę sprężarki śrubowe także mają.

Gość gość
Bardzo dobrej jakości sprężarki mają tutaj, jak dla mnie po pierwsze, w obsłudze nie ma z nimi większych problemów, po drugie jakościowo są naprawdę bardzo okej. No i cena nie powoduje, że człowiek spada z krzesła. Generalnie bardzo polecam