Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dama_z_lasiczkiem

Niezapomniana pierwsza randka - jakie macie doświadczenia?

Polecane posty

Gość gość
Nigdy nie byłam na normalnej randce. W sumie beka i tragedia jednocześnie, co? Hehe :P

Gość gość
Ja na randce poznałem żonę. Nie pamiętam już jak dziewczyna z którą się umówiłem miała na imię, była z tego sortu co to się mówi, uroda z inteligencją nie chodzą w parze. Siedzieliśmy nie wiem jak długo, nie było o czym rozmawiać, żona siedziała kilka stolików dalej z jakimś facetem. Zaiskrzyło od pierwszego spojrzenia. Nie mogliśmy oderwać od siebie wzroku. Poszedłem do toalety i na stoliku przed drzwiami zostawiłem kartkę z nr tel, upewniłem się, że widziała co zrobiłem i zaproponowałem dziewczynie z którą byłem, że ją odprowadzę na przystanek. Wieczorem zadzwoniła, od 2,5 lat jesteśmy małżeństwem.

Gość gość
Ja na pierwszej randce byłam w restauracji www.restauracjawisniowysad.pl. Było to stosunkowo niedawno. Bardzo fajna atmosfera i dobre jedzenie. Facet okazał się bardzo sympatyczny i nadal utrzymujemy fajny kontakt.

Gość gość
No to teraz moja kolej:) Umówiłam się przed laty na "randkę w ciemno" w Warszawie, z pewnym młodym lekarzem, wystroiłam się jak należy. Pan zaprosił mnie do drogiej restauracji na Starym Mieście. Trochę byłam skrępowana tym wystrojem ale trzymałam fason. Doktorek w czasie całego obiadu opowiadał głównie o sobie, buzia mu się nie zamykała, obgadywał kolegów z pracy (uwaga! znane nazwiska:) ) i ogólnie całe lekarskie środowisko. Cierpliwie czekałam na swoją kolej ale nie dopuścił mnie nawet do głosu. I teraz najlepsze: jak przyszedł kelner z rachunkiem, który zostawił na stoliku to "doktorek" dziwnie ociągał się i marudził z płaceniem. Zapadła wyczekująca cisza. Bez słowa wyjęłam portfel i ten rachunek zapłaciłam tj. za siebie i za niego też ( wraz z napiwkiem!) Pan doktor nawet nie mrugnął:P- tak jakby to było oczywiste. Wstaliśmy i pozwoliłam mu się łaskawie odprowadzić do domu mojej rodziny z W-wy (mieszkam w innym mieście). Pożegnałam się i domyślacie się, że dalszego ciągu tej "love story" nie było:P. To jest tylko jedna historia :P ale przeżyłam wiele żenujących sytuacji na randkach facetami. Wciąż jestem sama i choć minęło już trochę lat- nadal czekam na swoją niezapomnianą (w dobrym tego słowa znaczeniu) randkę.