Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black100000

kto dobry z informatyki i pomoże, zapłace. ważne

Polecane posty

Gość Yossa
Nie rób se jaj bo wyposzczony jestem a nie mam za co do dziewczyny jechać:(:(😭

Gość uwaga na oszusta!!!!
"kto potrafi napisać w wordzie przykłady z matematyki , są tam granice, ułamki itp. ja bym wysłała kopie zdjęcia z zadaniami na poczte i jeśli bym dostała od tej osoby prawidłowo zrobione zapłaciłabym 30 zł . tam dużo tego nie ma. " JA ROBIE ZADANIA Z MATMY I JUZ KILKA RAZY ZOSTALAM TAK OSZUKANA, NIE WYSYLAJCIE NIGDY ZROBIONEJ PRACY ZANIM TEN KTOS WAM NIE ZAPLACI, MOZNA WYSTAWIC AUKCJE NA ALLEGRO. poza tym jestes bezczelna haha zaplaci dopiero jak otrzyma rozwiązania, weź spierdalaj nieuku, naiwnych to szukaj sobie wiesz gdzie.

Gość uwaga na oszusta!!!!
nie robcie jej i nie wysylajcie bo i tak wam nie zaplaci, mialam tak wiele razy

Gość Yossa
zapłaci, zapłaci

Gość Yossa
bo jako modek wiem co i ko kiedy tu pisze :classic_cool:

Gość fegaergea
aha. czyli Ty nie z tych piszących, tylko projektujących:D a mnie kompletnie nie chodzi o grafikę, tylko właśnie o treść:D prezentacja typu maturalna:classic_cool: inne stawki🖐️

Gość Yossa
spryciula :classic_cool: nie z nami te br Bruner :classic_cool:

A tak swoją drogą to na jakim temacie pousuwali Yossowe posty?

aaaa...To Ike:P Widocznie ma układy na "wysokich szczeblach":D musiała się zemścić za poniżenie, które sama sobie zafundowała. Ale mnie to akurat tak rusza jak dmuchanie na ksieżyc:P

Gość fegaergea
z działu ogólnego :D z innych nie znam cię zbytnio, bo nie bywam, i może to lepiej :D

A podejrzewasz, że udzielam się pod jakimś sprośnym nickiem na erotycznym?

Gość Yossa
poczekam na tego sprosnego nika :classic_cool: dawac donosiciele juz :P Mlody jest tez niegrzeczny ?

Gość fegaergea
pozwól, że swoje podejrzenia zachowam dla siebie:P a teraz niestety muszę się pożegnać:classic_cool: było... powiedzmy, miło🖐️

Napisałem taki liścik w dziale redakcyjnym kierowany poczuciem solidarności ze wszystkimi męszczyznami skrzywdzonymi przez złe kobiety:( l l l "usunięcia]yossa Droga moderancjo... Piszę ten list zlany łzami i pogrążony w czarnej rozpaczy Nie rozumiem ciosów i poniżenia z waszej strony Nie rozumiem czym sobie zasłużyłem na takie traktowanie[chlip, smark] Wiem, że Ike to baba ale w morde jeża ona ma więcej testosteronu niz ja!!! O_o Więc się pytam moderancjo...Kogo powinniście chronić przed kim? Wrażliwego, inteliętnego chłopca o delikatnej urodze cczy Rudom k**we z nogami owłosionymi jak baribal z yellowstone!!!!! Nie lubie was"

Gość black100000
jejku jaka oszusta ja nie jestem z takich , nie chce żeby ktoś rozwiazywał tych zadań tylko napisał przykłady. jestem bardzo uczciwą osobą !!! koniec kropka i dziękuję temu miłemu panu że mi pomaga i na pewno pieniądze dostanie! :)

Gość black100000
i ja dziękuję :)

Gość hahaheheehehhahaha
glupi nieuk cche zaplacic 15 zl za pomaganie w oszustwie, nie dosc, ze smieszna kasa (bys sie wstydzila nieuku), to jeszcze mozna miec problemy z policją jak cie zlapią, co za ZERO, ja pier... :D

Gość 15 zl za oszustwo nie moge
jaka ty jestes marna, proponowac komus 15 zl za oszustwo, no ty naprawde jestes jakas upośledzona, nie dosc, ze nieuk i debil z matmy, to jeszcze debil umyslowy, proponujący komus 15 zl za 40 minut cięzkiej pracy i jeszcze mozna miec problemy jak takiego złapią, że za kogos pisze egzamin. powinni cie wywalic ze szkolu imbecylu

Gość black100000
przecież to był zwykły sprawdzian. sama dałam rade i jakoś napisałam na 4. i nie jestem oszustką! . a ty to widzę bardzo mądry i inteligentny jesteś że od razu wyzywasz i oceniasz, świadczy to o twoje kulturze osobistej. to że ci się coś nie podoba w moim zachowaniu to nie znaczy że możesz mnie tak obrażać. zresztą co ja dyskutuję z takimi to nie ma co. jak Ci się coś nie podoba to nie trać swojego cennego czasu na czytanie i pisanie postów na takie tematy jak ten!!.