Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sfske,fjke,

PIES WGRYZA SIE W PODUSZKI, cos robic?

Polecane posty

Go艣膰 sfske,fjke,

od jakichs 4 lat pies wgryza sie w poduszki. nie wszystkie, ma dwie wybrane. po prostu lezy, jakby trzymajac lapami, wgryza sie, trzyma tak iles minut, oblizuje wgryzione miejsce i idzie spac. z czego przez ten czas jeszcze nie zniszczyl tcych poduszek w ogole. jesli ma to znaczenie jest to suka owczarka niemieckiego wysterylizowana, ze chroniska, skad ja wzielam wlasnie te 4 lata temu. jest bardzo zywa, podobna, w ogole nieagresywna do ludzi, jedynie reaguje na inne psy powinnam sie tym zainteresowac czy po prostu to zostawic jak jest?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sfsfsf
zabieraj i naucz psa co oznacza "nie wolno" albo u偶ywaj innego s艂owa kt贸re rozumie i ka偶 zej艣膰 z kanapy fotela

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sfsfsf
kiedy le偶y grzecznie g艂aszcz go i chwal ja swoj膮 suczke wyganiam z miejsca gdzie jestem gdy cos zabroi (ale zaraz potym jak to zrobi) to 偶 enie mo偶e przebywac ze mna gdy cos robie jest dla niej wystarczajaca kar膮 gdy jest grzeczna pozwalam jej by膰 blisko mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sfske,fjke,
nie przeszkadza mi, bo nic innego nie niszczy. w sumie tych dwoch poduszek tez nie. i mowienie ze NIE wolno nie pomaga... a to naprawde ulozony pies, widac, ze po tresurze. ogolnie domaga sie ciagle zainteresowania, przychodzi z zabawkami, taka bardzo za czlowiekiem, przy czym nie jest to nachalne i w kazdym innym przypadku rozumie NIE. ale po prostu chcialabym zrozumiec to zachowanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sfske,fjke,
a i nie zwalam jej z kanapy czy fotela bo mi to nie przeszkadza

Udost臋pnij ten post

Wiesz jak ja na co艣 takiego m贸wi臋? Niedossana. Za wcze艣nie od matki odebrana. Ale to tylko moja teoria. Cho膰 sprawdzona w dw贸ch przypadkach. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sfske,fjke,
mozliwe, niestety nie wiem, bo wzielam ja ze schroniska kiedy miala ponad 4 lata. ale wiem, ze ktos ja wzial od matki, w wieku 1 roku oddal do schroniska, potem ktos ja znowu zaadoptowal, zeby oddac po 3 latach do schroniska. i powod byl BRUDZI w domu. oczywiscie nei musze dodawac, ze mi nigdy niczego nie zniszczyla i raz w zyciu przez te 4 lata wyciagnela smieci. ogolnie to kochany pies, ale to wgryzanie sie w poduszki mnie nie pokoi. myslalam, ze to zwiazane z tym, ze jest wysterylizowana i nie moze miec szczeniakow i przelewa milosc na poduszki :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 776ttyui8999
musztarda mo偶e miec racje. mam kota, kt贸ry nie mia艂 matki i jak np usiadzie mi na kolanach, to ssie moja koszulk臋 i mo偶e tak z godzin臋. taka sieroca choroba.

Udost臋pnij ten post

pewnie kiedy艣 je rucha艂, ale zdradzi艂y go, wi臋c teraz suki zagryza

Udost臋pnij ten post

Mia艂am r贸偶ne przypadki skrzywdzone, dwa z nich w艂a艣nie tak reagowa艂y na odebranie zbyt wczesne od matki, ja to nazywa艂am "memlaniem". Ale to moja teoria. Kochaj j膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U艣pi膰 psa. Mojego odda艂em jak zdewastowa艂 mi kanap臋 za 4000z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 mam suczke owczarka niemieckiego , pracowa艂a w policji i zosta艂a oddana jak zu偶yta bro艅. Policjant kt贸ry z nia mieszka艂 stara艂 si臋 znalezc dobry dom ,ale go prze艂o偶eni cisneli i trza by艂o oddac do schroniska. M贸wili ze nie po偶yje d艂ugo ,a ma ju偶 11 lat i wci膮偶 radosna . Oddali ja jako 4 latk臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Antoni

U艣pi膰 psa. Mojego odda艂em jak zdewastowa艂 mi kanap臋 za 4000z艂

Pajacem jeste艣聽

Udost臋pnij ten post