Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana_mama

zapalenie oskrzeli w ciąży

Polecane posty

Gość zdenerwowana_mama

Jestem w 23tc. Właśnie dopadło mnie zapalenie oskrzeli...bardzo się martwię. I tym choróbskiem i tymi lekami...Powiedzcie, że nie tylko mnie to dopadło i że będzie dobrze...

Gość też właśnie mam
zapalenie oskrzeli, jestem w 27 tygodniu i biorę antybiotyk, strasznie się mnie teraz choroby czepiają. W 17 tygodniu przechodziłam zapalenie płuc, to była męczarnia przez 2 tygodnie, ale w 26 tygodniu robiłam bardzo dokładne usg 3d i wszystko jest dobrze. W pierwszej ciąży w 4 miesiącu przechodziłam silną anginę, a w drugiej w 5 miesiącu zapalenie oskrzeli i dzieciaczki zdrowe. Kuruj się i nie martw.

Gość gość
Umieram ;(;(;(

Gość gość
Prosze powiedzcie ze jest na to domowy Sposób bo umre do rana. Klatke piersiowa, glowe i miesnie rozwali mi zaraz. Temperatura 37.9 wiec Jeszcze nie taka zla. Ale boli za bardzo!

Gość gość
Jestem w 37 tyg ciazy

Gość gość
Prosze ;( Ratujcie bo zaraz wyjde z bolu z siebie ;(

Gość gość
Mysle ze jak jest tak źle to izba przyjec. Domowe środki raczej nie pomogą.

Gość gość
Na zapalenie oskrzeli tylko antybiotyk!!!

Gość Amberone
Ja jestem w pierwszym miesiącu, wczoraj stwierdzonym i tez mam zapalenie oskrzeli. Nie biorę żadnych leków, jutro idę do internisty. Myslicie, że coś się może stać dziecku?

Gość gość
Powiedz u lekarza o ciazy jak najszybciej i spytaj sie Co masz zrobic

Gość gość
Trzeba leczyć.... Ka przechodziłam w każdej ciąży po 2 razy..... Mój gin mówi ze mniej groźny jest antybiotyk ( duomox czy aqumentin) niż przyciągające się infekcje które e końcu.przechodzą przez łożysko i do maleństwa.... najbardziej niebezpieczna jest gorączką ( możliwość poronienia) oraz kaszel bo może powodować skurcze..... Wiec jutro do lekarza!!!! 9 miesięcy to dużo i raczej każda przyszła mama boryka się z infekcjami :-( będzie dobrze.... wszystkie moje dzieci ( troje) zdrowe choć mnie infekcje dopadły, w każdej ciąży brałam 3 razy antybiotyk

Gość gosc

Podpowiem Novama Familino Pro włoska marka na dożywotniej gwarancji. Z takich fajniejszych rzeczy jeśli chodzi o budowę to na pewno pochwalę maseczki (wygodne, nie uwierają, nie przeszkadzają w inhalacji).

Gość gość
Dnia 20.12.2018 o 11:43, Gość gosc napisał:

Podpowiem Novama Familino Pro włoska marka na dożywotniej gwarancji. Z takich fajniejszych rzeczy jeśli chodzi o budowę to na pewno pochwalę maseczki (wygodne, nie uwierają, nie przeszkadzają w inhalacji).

Tez polecam. Wygodny dla dzieci, z dopasowaną maseczką przylegającą do buzi, mogę tylko chwalić póki co.