Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokossanka

ZWOLNILI MNIE- NIE ZNAM POWODU- NAPRAWDĘ !!

Polecane posty

Gość kokossanka

pracowałam tam tylko miesiąc, tylko. Był to sklep całodobowy- wcześniej miałam doświadczenie na takim stanowisku, ale musialam sie zwolnic ze względów osobistych... ale szef mnie chwalil do samego konca i nabąkiwał cos o kierownictwu.. jak bym wszystko szlo ok i bym byla troszke starsza.. no ale tak jak mowie , musialam zmienic prace.. a w tej podobne zasady, reguly, mialam to w malym palcu...koleżanki mialam w pracy fajne .. a dzis dostaje telefon od szefa , ze musimy sie rozstac- pytam czemu, a on mowi, ze ma za duzo sklepow by dokladac, przekladac, nie wiedzialam o co codzi ! na sklepie w tyg do 15 pracuje z nami kierowniczka- straszna jędza.. wiec robilam wszystko pod nią, mimo ze czasem klnęlam w duchu jak mną pomiatała, alle wiedzialam ze tak trzeba- ona jest wyzej ode mnie.. kierowniczka mi powiedziala, ze po 10 wylatuje Anka- inna dziewczyna, ze ma 2 lewe rece, ze miala swoja szanse i zmarnowala.. ja po niej tez mialam sklep w fatalnym stanie - niepodokladane, brudno itd... a polecialam ja- to dla mne szok... napisalalm jej sms-a ( tj kierowniczce) ale nie odpisala... bylam w pracy jak juz jej nie bylo i gadalalm z pracownica jedna i mowila, ze ona nic nie wie.. czemu... ale nie wierze jej bo to kolezanka kierowniczki .. kierowniczke przeniesiono na ten sklep z innego, gdzie robila 5 lat , gdzie byl ruch i stali klienci .. a tu narzekala codziennie,mowila jak chce tam wrocic co bylo irytujące... bylam najmlodsza tam, o 20, 30 mlodsza od pozostalych, ale bardzo sie staralam.. kazdy klinet mnie bardzo lubil, uwierzcie, mialam dobre utargi ... dlatego nie rozumiem??wiem, ze mszcza sie slabi ale nie chce tak tego zostawic ! mam duzy dystan do siebie, jestem obiektywna i nie jestem egositka, wiem ze NIE ZAWINILAM ! nie zrozumialm tez argumentu szefa w ogole..ktory musial zasiegnac opinii tylko od kierowniczki bo sam na sklepie nie bywa , tylko przyjezdza po kase.. pomijam fakt, ze do pracy mialam przejsc przez droge... ;/ moge jakos sie odwiezczyc za to czy nie warto?

Gość kokossanka
prosze niech ktos sie wypowie

Gość Agryppa
jak chcesz - znajdziesz sposób jak nie chcesz - znajdziesz powód i tyle w temaccie :D

Gość kokossanka
ale nie wiem niby co mam zrobic. pracowalam tak krotko, ale zachowdze w glowe i nie wiem co mialalbym zrobic zle ! ! mimo, ze analizuje moje dni tam z kierowniczka.. moze chodzi o to, ze podczas pracy , jak kierowczika byla w sklepie 7.15 to jedna krzeslo bylo i jak nie bylo ruchu to sobie bralalm skrzynke i siadalam, no bo zrobilam wszystko co trzeba a klientow nie bylo z rana wcale to usiadlam i ona tak patrzyla na mnie.. wiem, ze jedna dziewczyna mowi, ze sie boi siadac i od 7 do 15 stala przy ladzie

Gość aserty
Nie warto. Szkoda nerwów a nic nie zyskasz. Zyskać ewentualnie można satyfakcję. Warto?

Gość syska małyska
ja tam uważam, że w sklepie zawsze jest coś do zrobienia... Siedzieć i to przy kierowniczce... Szanuj pracę!!!

Gość kokossanka
podnosze

może, podkreśla może, koleżanki ci doprawiły opinię, widziałem kiedyś podobną sprawę - jedna 19. i dwie około 50., dobrze młodą załatwiły

Gość kokossanka
Jesli o 7 rano przychodze i kolezanka zmienila mnie i mam wzystko super to scieram kurze, dokladam jak czegos brakuje, przynosze z zaplecza rzeczy aby byly pod reka, ukladam .. no ale jak zrobie wszystko to co mam robic? staralam sie , ona siedziala i nic nie robila, ale jak juz wszystko jest ok too co mam dalej robic? ona powieddziala, ze nie musi byc dwoch krzesel bo po co .. i na nockach siedzialysmy na skrzynkach ... bo ona tez nie miala krzesla tylko skrzynki, bo jak szef spytal czy chce to krzeslo to powiedziala a po co .. nie wie, ze my na nockach 12 h siedziemy na skrzynkach, bo tam ruchu nie ma , czasem 3 h nie ma klienta i kregoslup chce pęknąć

Gość kokossanka
no wlasnie nie wiem, ale z kazda oprocz jednej, tej co rzekomo miala wykecielec mialam super kontakt, one takie bojazliwe, sploszone, pytaja czy na nockach siadam na skrzynce czy nie- bo przeciez sa kamery itd.. wiec wykluczam ich ingerencje w to

"Siedzieć i to przy kierowniczce... Szanuj pracę!!!" czyli praca albo żylaki, ale fakt szefostwo lubi widzieć, że się nie "obijasz", czyli nie ma "wszystko zrobione", zawsze sobie robotę zostaw

pewności nie masz - w końcu włączycie o te same "zasoby"" środowiska olej, stało się, praca nie wymaga kwalifikacji, więc jaśnie szefostwu się wydaje, że przyszła-poszła

Gość bcbcxv
nie martw sie,znajdziesz inna

Gość kokossanka
ale ciezko znalezc prace :O tym bardziej, ze jestem mloda i pracodawcy nie bardzo ufaja, ze sie sprawdze a doswiadczenie mam tylko w jednej dziedzinie.. wydaje mi sie, ze kierowniczka uwazala tez, ze nie pasuje do tego zespolu.. wszystkie sa po 40, kolo 50, ja jedna mam 21 i od razu jak zaczęlam prace to na mnie dziwnie patrzyla

młoda jesteś, zmień doświadczenie, a sklepowa to gówniana praca - marne zarobki, patrzenie na ręce, menele i chamy po drugiej stronie lady, chcesz jak te 40-50 trzęsące się przed szefową?

Gość kokossanka
no wiadomo, ale jak na swoj wiek, to ciesze sie ,ze jest cos co umiem robic.. :( na chamow nie trafilam to osiedlowy sklep, kazdy sie tu zna i z klientami bylo super, naprawde... mialam najlepsze utargi z nich wszystkich :((((((((((((\ CZEMU ONA TO ZROBILA!!!!!!!!!!!

Gość bcbcxv
skad jestes?

Gość bcbcxv
odezwij sie jak mozesz na gg:45888838

Gość KOKOSSANKA
nie mam gg, jestem z krk, moge na maila napisac