Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

:)))))

Problemy z chłopakiem proszę pomóżcie mi-doradzcie nie wiem co zrobić :(

Polecane posty

Jestem z moim chłopakiem prawie półtora roku. On chce jechac juz w ten poniedziałek z kolegą do pracy do Anglii. Bedzie tam do wakacji. Co ja mam robić nei chce żeby jechał ? Co zrobić ? Puścić go niech jedzie ? Czy moze kazać mu wybierac ja czy wyjazd ? Nie chce zwiazku na odległość .. proszę pomóżcie mi, nie żartujcie sobie tylko bo ja naprawde nie wiem co mam zrobić :(

Gość konik00
jesteś egoistką

czyli napiszę: nie pozwól albo pozwól nie znając was i waszych relacji... wyjeżdża ponieważ w Polsce nie może zarobić, a nei dlatego, zęby pić i murzynki ruchać, chcesz być w porządku to z nim porozmawiaj uczciwie, pomóż znaleźć pracę lub wyjedź z nim

Gość konik00
zostaw go bo i tak go nie kochasz

Gość anyżeq1111
To nie twój mąż, daj mu jechać...Chce zarobić chłopak a ty go blokujesz....jeny skąd się takie laski biorą...

Porozmawiaj z nim jeszcze, jesli mu zalezy na tym wyjezdzie to pozwol mu :) Przeciez sa komputery i telefony, bedzieci mogli miec ze Soba kontakt. U mnie tak samo było, ale telefony byly codziennie i teraz jest tak ze i ja jestem w Anglii :) Dzieki temu moze wasz zwiazek jeszcze sie bardziej polepszy.