Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Woodstockowicze

Słyszeliście jak Owsiak zgnoił Terlikowskiego :D ?

Polecane posty

Ciekawe ile młodych dziewczyn straciło na tym fesitwalu dziewictwo, ile zaraziło się HiVem i ile zaszło w ciążę? Pewnie i tak by nie podali, bo Owisak przypomina Rydzyka, czyli kto nie jest z mną, to przeciwko mnie, kto nie daje na fundacje i o niej nie pisze to wróg. To samo co Rydzyk, są siebie warci.

Gość laopm
ten owsiak to zawsze dla mnie był typas podejrzany, fałszywy i zdania nie zmienię

Widać nigdy tam nie byliście :) a Pokojowy Patrol ? a Akademia Sztuk Przepięknych ? a Honorowe Oddawanie Krwi ? a Woodstockowe "Igrzyska" ? a Światowej sławy artyści na scenach ? :D

Gość cozamendy
edward wypierdalaj na jakieś lewackie forum chyba, że to forum jest lewackie i siedzą tu same brudasy to wtedy ja z wielka przyjemnoscia stad wypierdole

Gość Aparat007
Wreszcie ktoś prawdę powiedział. Brawo Terlikowski jesteś WIELKI więcej odwagi, a nie lizać du...Owsiakowi, który lekką ręką zgarnia 10% tego co wolontariusze zbiorą pod pretekstem zbożnego celu.To jest 10% oficjalnie, a ile dodatkowo zarobi, to tylko Owsiak wie. Kiedy się skończy to oszustwo?

Gość prawiki są tutej
Terlikowski jest nawiedzony a Owsiak to błazen.

Gość Tylko się nie opluj
Owsiak jest super gość, w tym roku na Woodstocku będę miał szansę nawet go poznać osobiście ;) Wy nigdy byście nikomu nie pomogli.

Gość ubek z prlu
tak, pomogło.. ale przy okazji Owsiak dorobil się kilku milionom :classic_cool: to ja też chętnie pomoge, jeśli ludzie beda mi wpłacać takie pieniadze, nie mam nic przeciwko

A ma pracować za darmo ? Nie bądź śmieszny. Poza tym Orkiestra gra cały rok a nie tylko jeden dzień jakby ktoś nie wiedział... Wiem jak to od kuchni działa

Ci lewacy nawet bić się nie umieją, jedynie by tylko ćpali i małolaty ruchali, takim to kości łamię, kwiczą z przerażenia i bólu jak prosiaki.

Gość śmietana 22%
Ojojoj jak się zatrzewili pisiowcy. Też poszliscie do kościoła i daliście na tace 200 zł? Jesteście tak samo przepełnieni jadem jak Ci wasi guru z pisu. Niech nawet i Owsiak bierze sobie 20% - to co on robi przez 21 lat to poezja, zjednać tak cały kraj - starych, młodych to nie lada wyczyn. Sie ma!

Gość Czarszulla
Owsiak jest prawie jak Matka Teresa. Prawie robi różnicę

Słuchaj, Edward. Ja swoje ciężko zarobione 100 zł Owsiakowi oddam, a tobie nie. Więc możesz sobie podawać ten numer konta... :)

Gość lilly michelle
Ja nie przepadam za Owsiakiem, naprawdę. Lubię wrzaskliwą muzykę, ale nie przepadam za takimi ludźmi, zawsze coś się we mnie buntowało jak w tv leciały jego programy. Za Woodstockiem też nie przepadam. Byłam tam raz, ale takie imprezy nie są w moim stylu, postałam przez pół koncertu, pokręciłam się trochę, byłam na tym zespole na którym chciałam. Nie było tak źle tylko ten tłum... no i było dość brudno. Ale nie przesadzajcie, agitacja PRZECIWnarkotykowa jest dość silna, żadne tragedie się tam nie dzieją - ja nic nie widziałam, moi znajomi, którzy jeżdżą od lat też nic złego tam nie spotkało. Owsiak nie odpowiada za wszystkich ludzi którzy tam przyjeżdżają. A jeśli odpowiada - to bądźcie konsekwentni i wystawcie winnego, który analogicznie odpowiada za to, co się po godzinach odstawia na Lednicy i pielgrzymkach młodzieży, bo chociaż większość jedzie tam "po coś", to jest spora grupa która mocno mija się z przeznaczeniem pojawiając się tam. I nie zapominajcie - NAWET gdyby Owsiak brał sobie 50% z tego, co uzbierał WOŚP, to i tak % byłoby to o wiele mniej niż zżera biurokracja nfz. A Owsiak tego nie robi, bo wszelkie raporty finansowe zdaje. 10% "pochłania" KAŻDA fundacja. Jasne, że można sobie pomagać, zbierać coś przy zerowych kosztach - ale na bardzo małą skalę. Btw. mam w du...ie kto i jak. Jeśli Terlikowski będzie robił coś dobrego - będę go popierać. Jeśli Owsiak - to jego też. Jak was tak boli WOŚP to dawajcie na Caritas, jak boli was Caritas to na "Akogo?" albo znajdźcie sobie kogoś i pomagajcie bezpośrednio. A jeśli nie macie ochoty robić nic poza opluwaniem kogoś, kto faktycznie coś robi, to spójrzcie w lustro i powiedzcie, że wam nie wstyd. Jeśli potraficie to zrobić, to odnieście sobie słowa Terlikowskiego do samych siebie, bo tyle warte to wasze "dobro".

Gość wqw
Trzeba być takim facetem jak Jurek Owsiak żeby namówić ludzi żeby dawali kasę. A to że bierze z tego 5% to jest zarobek jego i innych