Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta, która chce

Jak go uwieść ? Przed czterdziestką

Polecane posty

Gość kobieta, która chce

Facet ma 39 lat, jest kawalerem, wiem że czasami miał jakieś tam dziewczyny, ale teraz nie wiem czy ma, w każym razie na pewno nie jest w żadnym poważnym związku. Zastanawiam się jak można zawrócić w głowie facetowi w tym wieku, ale tak konkretnie, żeby nie mógł przestać o mnie myśleć, wiem, że mu się podobam, jestem bardzo ładna, ale nie w tym rzecz, żeby mnie chciał, ale żeby zwariował na moim punkcie Macie jakieś pomysły ?

niby na każdego faceta jest jedna metoda.. powodzenia z takim myśleniem

Gość kobieta, która chce
akronim wcale nie uważam, że na każdego jest jedna metoda, ale określony typ faceta być może ma jakieś słabości zbieżne :D Tutaj mamy typ faceta 40 letniego kawalera, branża IT, pewny siebie, lubiący kobiety, w mlodości zakompleksiony, cóz, to mało danych, ale może ktoś będzie w stanie podsunąć jakiś pomysł

mało danych, jak nie wiesz to próbuj delikatnie i obserwuj reakcję, każdego faceta można "kupić", branża IT - cóż lepszy niż muzyk, a jak wolny kobieciarz, to wystarczy wykazać odrobinę zainteresowania, a sam portki zgubi

Gość hiwh
ja wlasnie uwiodlam faceta co ma 38 lat. z zona i dziecmi. tj w trakcie rozwodu, ja nie bylam przyczyna rozpadu. ale sama mam 20 lat, wiec nie bylo to wyzwanie. powiedzial mi, ze jeszcze nigdy w zyciu tak nie kochal, ze nigdy nie plakal przez kobiete. a jak to osiagnelam? coz, mial mi pomagac finansowo, dodalam ogloszenie w internecie, ze takiej pomocy potrzebuje. i ze seks w zamian nie wchodzi w gre. nawet sobie nie wyobrazacie ile mialam odpowiedzi. ale nie o tym. no i on napisal, spotkalismy sie nastepnego dnia. i juz za tydzien proponowal mi zamieszkanie u niego. nie zgodzilam sie od razu, po dwoch miesiacach. zakochal sie we mnie, ja w nim zauroczylam nawet. wiem, ze planuje mi sie oswiadczyc, ze chce juz teraz meic ze mna dzieci. troche to szalone, ale wiem, ze mnie kocha i ze chce byc ze mna, a nie tylko poruchac. wszystko jest mozliwe, a tobie zycze powodzenia ;) jak masz pytania to pisz smialo

Gość kobieta, która chce
hiwh - ten "mój" jest zdecydowanie bardziej ogarnięty niż facet o którym piszesz, bo co jak co, trzeba naprawdę być lekkomyślnym moim zdaniem, żeby rzucić swoje życie z dnia na dzień ;) co do wieku, ja mam 26 lat, więc tez jestem od niego sporo młodsza, jak już mówiłam, wiem, ze mu się podobam, zaciągniecie go do łózka na pewno nie byłoby żadnym wyzwaniem, ale nie w tym rzecz, chciałabym zawrócić mu w głowie po prostu, a o nie jest romantycznym chłopcem na pewno

Gość kobieta, która chce
aa ok, nie doczytałam ;) myślałam, ze dla Ciebie je zostawił

Gość kobieta, która chce
:O

Gość kobieta, która chce
dobija mnie dzisiaj kafe niemiłosiernie

Gość hiwh
czym mozesz mu zawrocic - na pewno pokaz mu, ze jestes bardziej dojrzala niz inne 26ciolatki jesli chcesz stworzyc cos stalego. takie zwiazki z roznica wieku sa ciezkie, jednak maja i swoje plusy. on przy tobie poczuje sie mlodziej, a to dla faceta naprawde sporo znaczy. ale z drugiej strony pozwol mu pokazac, ze jest bardziej doswiadczony i ze ci to imponuje. najwazniejsze to zebys w koncu zaistniala w jego zyciu. bylas chociaz z nim na jednej randce?

Gość kobieta, która chce
?

Gość kobieta, która chce
hiwh - tak kiedyś byliśmy na kilku randkach, le to bbylo 4 lata temu jakoś, potem z mojego powodu kontakt się zerwał, teraz jest szansa, ze znów na siebie wpadniemy, on chyba czuje się dość młodo :D wiec nie sądzę żebym była mu potrzebna, żeby poczuć się jeszcze młodziej, a dojrzalsza od innych 26latek, cóż na pewno nie jestem, wręcz przeciwnie i nie ma co nawet udawać

Gość kobieta, która chce
up

Gość kobieta, która chce
up