Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zero--null

Wierzycie w cos takiego jak przeznaczenie? W to, ze dwie osoby sa dla siebie...

Polecane posty

Gość magdalena86m
Kurcze nie wiem jak spotkac taka osobe, ja miałam dwa traumatyczne związki i nie wierzyłam, ze mozna jeszcze spotkac kogos kto może byc w 100%% nam oddany i przeznaczony. Jedynie co mogę doradzic to cierpliwości.

oki ,,, nie pytam rozumiem ..sama mialam na poczatku watpliwosci...i tak jak tobie bylo mi zle przykro jak pomyslalm ze moge to stracic to swoje szczescie ...wiec postanowilam walczyc i podjelam sluszna decyzje

Gość magdalena86m
na pewno jeszcze trafisz na tą drugą połówke, czego Ci serdecznie życzę:)

Gość cel...
zwiazek karmiczny mi sie podoba bo tam chyba po mojej śmierci trzeba spalić moją żonę?

Gość ccfcdyd
Na pewno potrzebna jest ta cierpliwosc, tylko mnie jej czasami juz najzwyczajniej brakuje. Jeszcze dochodza glosy bliskich, ze juz wszyscy maja dzieci i wzieli slub. Wiecie jak to jest.

Gość ccfcdyd
Dzieki Madzia za slowa otuchy.

Gość ccfcdyd
I zagubiona tez dzieki :)

po pierwsze nie sluchaj i nnych niech sobie mowia co chca .....moim zdaniem byc z kims tylko po to zeby byc to jest porazka lepiej byc samemu ...bliscy zawsze maj duzo do powiedzenia ..

jestem dzis pierwszy raz na forum ..mam potrzebe pogadania wlasnie z kims kto nie ocenia ...tak jak bliscy znajomi....wy mowicie co myslicie bez podtekstow ...bez osadzania ..

Gość ccfcdyd
Tylko, ze oni tez maja czesciowo racje, bo pozniej bedzie jeszcze trudniej znalezc ta druga polowe.

Gość cel...
ja wierze w rozum a wy czym się posługujecie w przeznaczeniu?

Gość ccfcdyd
I tak wiem, ze to ze ma sie coraz wiecej lat nei pomaga, bo jest coraz mniej wolnych osob. Pozostana mi chyab tacy, ktorym na niczym nie zalezy i ktorych z roznych wzgledow nikt nie chcial. A z drugiej strony chce byc kims z kim poczuje sie, ze jest to osoba z ktora chce spedzic cale zycie i jest mi przeznaczona. Chce poczuc cos takiego jak Wy.

Gość cel...
ja jak kocham to aż chciałbym zjeść schrupać tą ukochaną

Gość cel...
to karma dla mojej duszy jest i nie musi już trafiać do mojego serca przez żołądek

ROZUM...hm..przeznaczenie ...nie wiem jak to powiedziec czy mozna sie kierowac rozumem to jest tak silne uczucie ze wtedy sie wie co chce ale nie myslisz o tym w kwesti rozumu

ccfcdyd myslisz ze jak bedziesz mial iles tam lat wiecej to bedzie mialo znaczenie ....dla kogos kto cie pokocha nie liczy sie nic ani wiek ani wyglad ....wszystko ma swoj czas i miejsce ...nie mysl w kategoriach wieku ...jesli chodzi o dzieci mozna ich miec jak sie ma 40 lat ....

Gość ccfcdyd
40 lat to juz i wieksze ryzko, ze nie bedzie sie moglo miec dzieci jest i w ogole. Ja staram sie nie myslec w kategoriach wieku, ale wybacz, to sa takie gladkie slowa, ze nie jest on wazny, ale pozniej jest naprawde jeszcze trudniej. Gdyby tak miec z 20 lat...

Gość ccfcdyd
To, ze nie chce byc z kims dla bycia oraz miec swiadomosc tego, ze jest to wlasnei ta osoba przewaza, dlatego i tak nie ma sensu pchac siew cos na sile, a pozniej brac rozwod.

Powiem ci cos ....jak mialam 19 lat wyszlam za maz ...chcialm miec kogos dla siebie tylko dla siebie zeby mnie kochal ....jakos tak wyszlo w domu bylo nas 6 cioro ojciec pil nie interesowal sie nami ...i jak mialm 16 lat poznalam swojego meza pierwszy chlopak ...wydawalo mi sie ze to milosc ...a gto tylko takie zastepstwo tego o czy marzylam szybko okazalo sie ze mnie nie szanuje ...tyranizuje psychicznie ....po trzech latach urodzila sie corka ...bylo jeszcze gorzej ...nie interesowal sie nia wrecz mo przeszkadzal a....ale rodzina i bliscy mowili nie jest az taki zly to zepije to nic wazne ze jest ...a to wielki bezsens

Gość ccfcdyd
Poprostu chcilas odejsc od tego co mialas w rodzinnym domu, znalezc lepsze zycie i niestety, ale nie udalo sie. Bardzo cieksze sie ze teraz znalazlas taka wyjatkowa milosc. Zycze zeby to byla juz ta do grobowej deski :) No i podziwiam sile i charakter do tego by zmienic swoje zycie.

to pewno nie temat na ta strone ....ale jakos tak wyszlo....powiem ci ze to jest milosc do grobowej deski ...on mi pomaga czeka wspiera jest niesamowity ...ciezko odejsc od meza od ktorego jestes uzalezniona psychicznie ....a on nie wymagal tyljko rozmawial tlumaczyl mowil ze poczeka ze rozumie kazda moja decyzje

Gość cel...
25 różnych okazji, do picia z 25 przyjaciółmi przez 25 godzin na dobę Powstało w ciągu 25 miesięcy od zbioru

Gość cel...
rozśmnieszacie mnie

Gość ccfcdyd
A ja ciesze sie, ze sa ludzie, ktorzy rozumieja to jak powinno byc.