Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rezu

tęsknota dzieci

Polecane posty

Czy wasze dzieci pochorowały się kiedyś z tęsknoty za kimś bliskim??

raz - Syn nie był chory ale będąc u dziadków dostał dosłownie na zawołanie gorączki,pojechaliśmy na dyżur, spotkaliśmy naszą zaprzyjaźnioną Panią doktor, przebadała go - no poza gorączką dziecko okaz zdrowia - wypytaywała Młodego czy coś go boli to zaprzeczał, powtarzał jedynie w koło że on chce zostać u dziadków - i Pani doktor stwierdziła że Syn złapał "Dziadowską chorobę" :D jako że był wieczór to już nie chcieliśmy z gorączką ciągnąć go 3o km do domu to został u dziadków - po powrocie do domu gorączka cudownie minęła - do dziś nie wiem co mu było..

No bo właśnie mój mąż wyjechał,a dzieci są strasznie do niego przywiązane.Jak był mąż w domu syn był trochę przeziębiony.teraz objawy mijają(kaszel,katar) ale ma podwyższoną temperatura.Dzisiaj byłam u lekarz .Niby wszystko ok (łącznie z morfologią/)ale nie wiadomo skąd ta gorączka,tym bardziej że nic go nie boli.I tak sobie kombinuje że może za tatusiem tęskni

No bo właśnie mój mąz wyjechał a syn zaczął gorączkować.Wcześniej jak mąz w domu syn był przeziębiony ,ale teraz kaszel i katar ustąpiły a pojawiła się gorączka.Dzisiaj byłam u lekarz i niby wszystko jest ok. łącznie z morfologią.Tylko ta gorączka taka dziwna bo nic go przy tym nie boli.I tak kombinuje że może za tatą teskni