Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala smutna krolewna

co myslicie o faciecie, ktory

Polecane posty

Gość ja mam 37 lat, jestem fajnym
mężczyzną i też nie chce dzieci dlatego poddałem się wazektomii.

Gość straciłeś okazję
tabsy poronne to normalna antykoncepcja nie stosując jej świadomie prosisz się o zjebane życie

Gość ale to nie jest milosc
nie niby tylko naprawde jesteś głupia z takim podejściem jak twoje to do 30-dziestki bedziesz miala z 5-cioro dzieciorów. no ale tabletki szkodzą, kościól zabrania to lepiej pózniej w beczce utopić xxxxxxxxxxxxx glupia szmaciaro naucz sie czytac ze zrozumieniem kretynko! napisalam ze sie zabezpieczalismy !!! tabletki plus prezerwatywy tepoto ty ! mam 35 lat i jakos dzieci nie mam i miec nie chce ale nie potrzebuje faceta ktory bedzie sie we mnie spuszczal a pozniej do aborcji namawial. i tyle w temacie kretynko bez rozumu

Rowniez sie zabezpieczalismy " NAPISALAM naucz sie czytac analfabetko

Gość straciłeś okazję
kretynka baz rozumu to Ty tabletko "po" są wpolsce uznaną metodą antykoncepcji a aborcja to zabieg

straciłeś okazję z kim ty gadasz pojebko ty? ze mna? to czytaj co ja o sobie pisze !!! kurwa skad sie biora takie kretynki :-O pisalam ze ja zabezpieczalam sie tabeltkami antykoncepcyjnymi i gumkami !! mimo tego nie potrzebuje faceta ktory po zapoldnieniu mnie kaze mi brac tabletki "po" czy przerwac ciaze. tak trudno to zrozumiec? ja pierdole :-O pisz odnosnie tematu durnoto

Gość straciłeś okazję
zrozum durnoto, że facet proponował ci nic innego jak antykoncepcję

Gość miraaaaaa
do straciłaś-ale czy ty rozumiesz że jej chodzi o sam fakt jak zareagował jej chłopak? ona o czym innym,ty o czym innym

Gość miraaaaaa
do straciłaś-ale czy ty rozumiesz że jej chodzi o sam fakt jak zareagował jej chłopak? ona o czym innym,ty o czym innym

Gość straciłeś okazję
ja o tym co ona tylko, że ona nie rozumie, że to nie było nakłanianie do aborcji i wprowadza innych tym samym w błąd

Gość miraaaaaa
no wiesz zalezy jak kto na to patrzy...bo to nie jest antykoncepcja moja kochana ,mylisz pojęcia chyba,bo mój ginekolog całkiem inaczej to widzi,ale...powtarzam ty to widzisz inaczej i wolno ci

Gość straciłeś okazję
w tym rzecz, że można to uznawać za anty lub nie a nie na siłę wciskać swój światopogląd obrażając przy tym innych

Gość straciłeś okazję
cała ta afera z klauzulą sumienia bierze się właśnie z tego

Gość miraaaaaa
tu się zgodze

Gość straciłeś okazję
a już na pewno nikt nie ma prawa wyrażać się o kims w sposób w jaki zrobili to wcześniej piszący

Gość miraaaaaa
tu też Ci rację przyznaję...

Gość straciłeś okazję
a w parach jeśli występuje taka różnica światopoglądów sex powinien się kończyć na macankach

Gość straciłeś okazję
co autorka zamierza? bo logiczne w tej sytuacji jest tylko jedno wyjście

Gość Aparat007
Jasne lepiej sobie urodzic dziecko i potem zastanawiac sie co dalej ?:) Jakby mnie laska wkrecila, ze jest w ciazy po4 miesiacach i by potem wyszlo, wygonilbym na drugi dzien z domu. Psychopatki! A jesli jest para i sa razme jakis czas i im sie uklada i zdarzylo sei to wtedy mozna sie zastnanowic czy oboje tego chca. Nie kazda laska ma ochote od razu na dziecie, ale zapomnialem ze nasze poleczki wlasnie lubia lapac na dziecko tylko potem nie za bardxo chce im sie pracowac ani wychowywac. :/