Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jestem wściekła!!!!!!!

Jestem taka zła że aż chce mi się płakać:(

Polecane posty

W prezencie ślubnym dostaliśmy od teściowej mieszkanie, mąż pomógł jej finansowo w budowie jej domu i to bardzo pomógł więc jak by nie było należało Nam się. W mieszkaniu mamy 3 pokoje w jednym mieszka babcia którą się zajmujemy a jak mąż jedzie na poligon tak jak teraz sama się Nią zajmuje. Dziś dzwoni do mnie mąż i oświadcza mi że jutro przyjeżdża do Nas teściowa,teść (jest chory), siostra męża z dwójką rozwrzeszczanych dzieci (na prawdę widziałam różne dzieci ale te są po prostu podłe) na tydzień żeby sobie odpocząć. Zapytałam Go ale jak przecież u Nas nie ma miejsca tylko dwa łóżka mamy a wiecie co on mi odpowiedział no wiesz kochanie to może pojedziesz na ten czas do brata, równie dobrze mógł mi powiedzieć ,,no wiesz kochanie babcia się teraz zajmie mama więc potrzebna nie będziesz i możesz jechać z małym (mamy 6 miesięczne dziecko) do brata''. Normalnie nie wiedziałam co mam powiedzieć poczułam się poniżona jak nie potrzebny śmieć:( To Ja mam jechać do brata cisnąć się z Nim,jego żoną i malutkim dzieckiem w jednym pokoju bo Oni chcą sobie odpocząć:( No i co ja mam zrobić:(

Gość hshsushushushs
gratulacje, niezłego sobie ciecia na męża wzięłas

anizlasekk Dzięki fajne pocieszenie ale tek się właśnie czuję:(