Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybasiezalamie.

co zrobic z takim facetem?

Polecane posty

Gość chybasiezalamie.

Poznalismy sie kilka miesiecy temu.Na poczatku bylo widac jaka mial ochote na mnie ale zeby sprawdzic jakie ma intencje przytrzmalam go troche choc nie powiem tez mialam ochote.Gdy nadszedl ten wyczekiwany dzien doznalam szoku okazalo sie ze ma stulejke, facet przed 40stka!Przez kolejne prawie dwa tygodnie myslalam jak z nim o tym pogadac w koncu zebralam sie na odwage,staralam sie byc delikatna a jednoczesnie stanowcza,powiedzialam jakie moga byc konsekwencje zastraszajac troche.W tym czasie mial duzo na glowie wiem o tym doskonale obiecal ze jak tylko rozwiaze wszystko pojdzie do lekarza.Zrozumialam czekalam cierpliwie w tym czasie nasze zycie intymne upadlo calkowicie w sumie mielismy moze 3-4 stosunki a potem dluga przerwa.Znosilam to wszystko wierzylam w to co obiecal.Po ponad miesiacu wybuchla wielka awantura i od tamtej pory zycie intymne ozylo a tak przynajmniej myslalam jeszcze kilka dni temu teraz sama nie wiem za to odkrylam ze sie masturbuje.Problemy minely wszystko sie poukladalo a on chyba zapomnial ze mial isc do lekarza i nie wiem jak mu o tym przypomniec boje sie ze znow seks bedzie tylko dwa razy w miesiacu :-( myslalam ze trafilam na odpowiedniego faceta ale ten problem mnie przerasta.Poradzcie cos z gory dzieki

Gość chybasiezalamie.
Wezcie cos poradzcie

Gość bcbc
ze stulejka moze uprawiac sex>

Gość chybasiezalamie.
Oczywiscie ze mozna chociaz to zaawansowana stulejka. Bazienka on tez byl dlugo sam rozmawialas z nim o tym ja nie wiem jak rozmawiac boje sie ze seksu nie bedzie potem przez najblizszy miesiac albo i dluzej tak to chociaz jest co drugi dzien a czasem codziennie od jakiegos czasu.Chociaz ostatnio moje libido sie obnizylo chyba wlasnie przez to

Gość zgłoś do usunięcia12
A miałem Ci doradzić, żebyś dała się wyruchać :)

Gość chybasiezalamie.
Od tego mam kochanka wystarczy ze zadzwonie:-) poznalam go za nim sie zwiazalam i tak juz zostalo

Gość bcbc
rozciagaj mu to chujstwo i ok

Gość chybasiezalamie.
Ja to raczej nie moge mu tego rozciagnac za bardzo zaroslo.To ze do lekarza to wiem tylko jak mu o tym powiedziec?ja z natury jestem grubo skorna ze tak powiem

Gość chybasiezalamie.
On tez wie tylko zapomnial

Gość kulfon i monikaa
udaj głupią i zapytaj " ojej ! a co to?" moze mu sie przypomni ze trzeba do lekarza isc :P

Gość chybasiezalamie.
Ale on wie ze ja wiem wiec jak tu glupa zgrywac:O