Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
nycer

Spodobała mi sie nie odpowiednia kobieta

Polecane posty

Jestem tu nowy tak wiec witam wszystkich Jakis czas temu pojawiła sie w mojej pracy nowa osoba a konkretnie kobieta która od razu wpadła mi w oko widzę ją codziennie ale tylko przelotnie kiedy ja kończę prace ona ją zaczyna tak wiec się mijamy , z reguły nieśmiały jestem troszkę bo za każdym razem mam ochotę do niej podejść zagadać ale nie mam śmiałości tego zrobić , kiedy się widzimy jest czasem tak ze uśmiecha się do mnie ja do niej a czasem nawet nie spojrzy , innym razem przechodząc koło mojego stanowiska wpatrujemy się w siebie z kolei na następny dzień tak jak by zero zainteresowania z jej strony (nie wiem czy daje jakieś sygnały i widzi ze nawet nie podejdę i odpuszcza na jeden dzień) i za każdym razem z powodu tej odmienności już sam nie wiem czy jak odezwę się to nie zrobię z siebie durnia i tak to trwa ale jakieś kilka dni temu sprawa przybrała nie korzystny obrót z mojej perspektywy ponieważ się dowiedziałem ze jest mężatka ale ona mimo wszystko mi sie podoba , ten jej uśmiech życzliwe spojrzenie , no ale mężatka i sądzę ze i tak nic by z tego nie było i teraz tak na prawdę nie wiem czy jest sens co kol wiek działać, gdyby to była zwykła dziewczyna z pracy która by mnie az tak nie urzekła z zapoznaniem nie było by problemu , no ale ona mi sie podoba i nawet jak bym chciał ją poderwać to , jest mężatka , powiedziecie mi co robić czy wo gule coś robić czy po prostu nie robić nic i dać sobie siana

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować