Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moranka Waw

Instytut Piękna Woronicza w Warszawie był ktos?

Polecane posty

Gość Moranka Waw

Czy któraś z forumowiczek miała okazję odwiedzić to miejsce? Dokładznie pytam o zabieg fotoodmładzania:). W necie ostatnimi czasy dosyć dużo na ten temat czytałam i natrafiłam właśnie na nich. Będę wdzięczna za pomoc:)

Gość tośka5
Super miejsce!!! Bardzo dobrze nazwali to miejsce „Instytut Piękna. Mieszkam na Woronicza Park i od dłuższego czasu wszystkie sprawy „kosmetyczne załatwiam właśnie u nich. Fotoodmładzania jeszcze nie próbowałam, ale kto wie, może i na to się skuszę:)

Gość kasienkaaaa0
byłam dzisiaj na mikrodemabrazji, obsługa bardzo miła, zapisałam się już na kolejny zabieg, polecam:]

Gość gosiaaaaaa28
Nie polecam!!! KOSZMAR I DRAMAT. Wole zaplacic wiecej i miec pewnosc. Kosmetyczki caly czas tam sie wymieniaja, atmosfera mi nie odpowiada sztywna i nadeta. Bylam tam 3 razy i za kazdym razem inna kosmetyczka wykonywala mi zabieg.

Gość gośćEweelkka_84
Instytut piękna i urody w warszawie - tylko Tanrei. Czekam aż otworzy się nowy salon na Nowogrodzkiej i na pewno tam będę stałą klientka.

Gość gośćAnnka
Na Nowogrodzką do Tanrei już można się zapisywać spokojnie:) Można najwygodniej telefonicznie:)