Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariutas111

fotografnaslub.org - korzystał ktoś?

Polecane posty

Gość mariutas111

Hej Czy ktoś z Was korzystał może ze zdjęć ślubnych oferowanych przez firmę: http://fotografnaslub.org/ ? Pozdrawiam!!!

Gość Nie dojść...
Ze głupia reklama to firma nie jest zarejestrowana i nie ma jej we wpisie GUS to jeszcze do tego jakość zdjęć małego Kazia co to właśnie dostał aparat kompaktowy. Czemu z ludzi robicie maszkarony? Macie też poważne problemy z kolorystyką zdjęć i brakiem pomysłów na zdjęcia. Czy takie kolory jak są na waszych zdjęciach otaczają nas w rzeczywistości. Kolorystyka i jakość zdjęć to krótko mówiąc totalna masakra.

Gość mariutas111
Czy te zdjęcia faktycznie są tak złe? :( patrząc na zdjęcia innych fotografów mają podobne - według mnie no ale ja się nie znam przecież. Dziękuje za odpowiedź.

Gość huhuhuhu
Są bardzo złe i nie chodzi mi o powielanie pomysłów innych tylko o jakość zdjęć. Czy kolory tych zdjęć można uznać za naturalne. Czy suknia ślubna powinna być żółta zamiast biała? Czy twarze jak z trumny to też normalne? Powyginane zdjęcia pocięte twarze to normalne?

Gość mariutas111
Albo ślepa jestem albo nie widzę tego żółtego koloru sukien o którym piszesz.... To jedno zdjęcie plenerowe faktycznie ma nienaturalne kolory ale poza tym na moje oko nie jest chyba źle.

Gość koslawy mentor
Nie jesteś ślepa tylko głupi, owszem na kafeterii roi się od idiotów, ale nawet oni znają te taktyki, które dla ciebie są widac nowe i takie niby sprytne.