Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envelopeinmybox

samotność w sieci

Polecane posty

Gość envelopeinmybox

W ciągu roku do mojej skrzynki docierają tysiące służbowych maili, ale tak sobie niedawno pomyślałem sobie, że nie ma wśród nich takich, na które czeka się z tęsknotą i poczułem, że bardzo mi tego brakuje. Nie wiem czy to jest normalne jak na faceta po 30. ? Czy Wy nie odczuwaliście takiej potrzeby, aby rozmawiać z kimś nieznajomym, odkrywać powoli siebie nawzajem, czekać na list właśnie od TEGO nadawcy ? Chociaż na jedno zdanie..., jedną myśl lub mały emotikonowy uśmiech ? A może ktoś z Was przeżył coś podobnego jak w filmie ?

Gość nie wiem czy jak w filmie
ale kiedys, daawno temu. ktos zwyczajnie napisal jedno słowo- żyjesz? zachowałam to w pamieci :)

Gość emallaina
tak,przeżyłam to cos wspanialego :)

Gość śmietana 22%
Tak to cudowne, ale od kogoś kogo zna się "na żywo"

Tak.Fajne uczucie-wracałam skonana z pracy a tu miły mail czy uśmiech na gadu :). Autorze masz ode mnie- :):) nawet dwa.

Gość envelopeinmybox
Teqi, Dziękuję.

Gość envelopeinmybox
Maciek B., Wiem, przeczytałem. W moim przypadku najpierw był film a później lektura książki. Taka kolejność.

Gość z sieci
Masz rację, to bardzo miłe chyba każdy za tym tęskni :)

:D I tak nie mogę zasnąć, więc mogę się uśmiechnąć na odległość :) Z resztą patrząc na mój nick muszę powodować uśmiech (bądź panikę u niektórych ;D)

Gość z sieci
bardzo dziękuję :) idę spać, zajrze jutro 🖐️

Gość envelopeinmybox
Moja samotność w sieci zakończyła się przyjaźnią w świecie realnym. Najpierw były nieśmiałe telefony, później pierwsze spotkanie, ale wtedy nie zdawałem sobie sprawy, że coś się skończyło. Oboje doszliśmy do wniosku, że wprawdzie coś zyskaliśmy i jednocześnie coś straciliśmy... Nigdy nie zapomnę, takich sytuacji, jak w pracy podczas formalnego spotkania pojawiał się mail od Niej. Nie zapomnę tego uczucia wewnętrznego ciepła, kiedy czyta się takie krótkie zdanie: Tęskniłam za Twoimi słowami...

Gość wrazliwa2013
Mogę do ciebie napisać coss miłego porozmawiamy sympatycznie tylko daj namiar ...jesli to nie prowo by specjalnie pisały laski

Gość z sieci
i za drugi też bardzo dziekuję :) od razu jakoś cieplej na duszy się zrobiło :)

Gość envelopeinmybox
z sieci: :-) nie wiem czy zdążyłem...

Ja się boję takich maili. Kilka lat temu pisałam tak z pewną osobą, wyszło zbyt osobiście - za dużo informacji, speszyłam się i bez słowa zerwałam kontakt. Wiem, że nieładnie postąpiłam. A Wy mimo szczerych chęci przeczytania kilku miłych zdań nie boicie się, że ta druga osoba zdezerteruje podobnie jak ja? Mielibyście takiej osobie za złe?

Gość envelopeinmybox
wrazliwa2013 Nie, to nie jest prowokacja. Naprawdę mam od jakiegoś czasu takie myśli i nie chce mi się spać... Jeżeli chcesz mi wysłać jakieś miłe słowo, to będzie mi bardzo miło.

Gość z sieci
zdązyłeś ....czekam na ten uśmiech ....dziękuję :) dobrze wiem o czym piszesz, znam doskonale to uczucie .... chciałabym napisać tęskniłam za Twoimi słowami, ale nie mam już do kogo .... ech....:(

Gość envelopeinmybox
Gilgotki: tak, pewnie miałbym poczucie jakiegoś zawodu. Zapewne też martwił bym się o tą drugą osobę i różne myśli przychodziłyby mi do głowy i pytania bez odpowiedzi.

Gość z sieci
Właśnie .....tu w sieci wszystko wydaje sie bardzo proste. Można pojawiać się i znikać, ...ale pozostają te pytania bez odpowiedzi . Uważam, że to nie fair. Tylko egoiści postępuja w ten sposób.A przecież po drugiej stronie siedzi człowiek z krwi i kości, ma uczucia i emocje ........... Nie, nie wolno znikać .

Gość pozeracz serc23
Tak zazwyczaj jest jak sie poznaje nowa osobe caly jej charakter, wszystko jest takie fascynujace i pomimo ze mam dziewczyne od ponad2lat i dobrze mi z nia czasem chcialbym poznac kogos innego i poznawac tego kogos od nowa;) kazdy potrzebuje ciepla drugiego czlowieka nawet jesli facet pokazuje ze nie potrzebuje bliskosci i czulosci to tylko maska bo moze komus zaufal i widzial pieklo i teraz sie boi....podro

Wiem, że podle postąpiłam, ale fakt, że wtedy myślałam tylko o sobie. Mimo, że to było 7 lat temu nadal mam wyrzuty :( Chciałam się odezwać po pewnym czasie, ale stchórzyłam (co jest u mnie normalne). Przestałam korzystać z maila, zapomniałam loginu i hasła w przeciągu tego czasu. Kiedy w końcu zebrałam w sobie odwagę by go przeprosić nie miałam z nim kontaktu. A teraz jak o tym myślę to też tchórzę. Wiem tłumaczę się :( Gdyby zdarzyła Wam się taka sytuacja to przepraszam za takie nieodpowiedzialne osoby jak ja.

Gość z sieci
Bo to jest fascynujące ! Czekanie czy będzie, co napisze ..a słowa potrafią oczarować i zaczarować Człowiekowi rosną skrzydła, świat jest piękny , na duszy lekko i jakos łatwiej przedzierać się przez trudy dnia codziennego ... Ale pora już póżna, więc pożegnam się . :) dla załozyciela i dobrej nocy . Zajrzę jutro bo temat mi się podoba ;)

Gość envelopeinmybox
wrazliwa2013: hlvsempre@gmail.com Jeżeli jeszcze nie zasnęłaś :-)

Gość pozeracz serc23
A moze zaloguj sie na jakiejs sympatii czy podobnym serwisie i napisz ze szukasz osoby do pisania zaczniesz ja poznawac i zapelnisz luke na wieczor;)