Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123science

facebook w przyszłosci przyda sie do odtworzenia nas jako ludzi,andreoidów ..

Polecane posty

Gość 123science

facebook w przyszłosci przyda sie do odtworzenia nas jako ludzi,andreoidów .. Kto wie, czy ktoregos dnia jedynym sposobem przetrwania gatunku ludzkiego nie bedzie inwestycja w maszyny noszace w sobie nasz rozum i nasze wspomnienia. my umrzemy ale w komputerach zostana nasze dane i na podstawie ich nas odwtorza..ale czy bedziemy tacy sami?

chcialabym poznać moj komputerowy odpowiednik i sie z nim zaprzyjaznic a kto może nawet coś wiecej :) pewnie bedzie tak samo wrażliwy i delikatny jak ja 😍

Gość 123science
ogladałas łowce andreoidów?mysle,ze mogłby byc o włos silniejszy fizycznie i psychicznie od Ciebie,jesli byłby faktycznie bardziej maszyna niz człowiekiem

bardzo bym chciała żeby był silniejszy :) nie oglądałam, ale temat mnie początkowo rozbawił a póxniej poważnie zaintrygował :) teraz bede fantazjować o tym,że blaszany robot śpi koło mnie :)

Gość wedwdwffr
stworza prototypy ludzi,ktore beda głowac jak tylko beda chcieli,az bedzie ciezko odroznic naszego sobowtóra elektronicznego od nas

Gość wedwdwffr
a ja polecam moj film"lemingi film o głupim narodzie konformistycznych polaczkow"

Gość cdcc
ja pierdziele

Gość Krasnoludki są ok
Ja nie mam FC :-)