Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja znoffff

Wyjasnijcie mi, kochani owe zjawisko

Polecane posty

Gość to ja znoffff

korzystajac z tego ze o tej porze moderator jeszcze spi, bo poprzednio wypierdolil moj temat jak to jest ze w obecnych czasach normalna standartowa kobieta ma BMI 16 i wszyscy ja chwala (np 1, 7 m i 45 kg) a jak mialam anoreksje w liceum i wlasnie taka wage to bylam pod stala opieka lekarza a wszyscy patrzyli na mnie z obrzydzeniem, chcieli mnie dac nawet do szpitala co o tym sadzicie, wypowiedzcie sie, prosze, czasie zmienily czy ludzie zmutowali w ciagu 10 lat?

Gość o jeeeeeeeeeeeeee
BMI to szkielet BMW

Gość to ja znoffff
wy dobrze wiecie co to BMI, nie robcie se jaj, barany

Gość pitu pitu aż do świtu
wydaje się, że czasy się zmieniają a granice dobrego smaku przesuwają. mimo, że od czasu do czasu, ktoś zabiadoli w tv, nad katującymi się dziećmi, które mają wypaczoną psychikę nt. piękna i wagi - i tak w tym chaosie różnych informacji - takie wyjątki giną! ludzie uwielbiają patrzeć na fotoshopy, bo w życiu codziennym, koło siebie, nie znajdują tego widoku, więc marzą...o byciu takim kimś idealnie pięknym.

Gość KILL BILL 2
papka z mózgu robiona przez media stawia na to aby kobiety były bezplodne - nikt mi nie wmówi że kobieta z BMI 16 jest zdolna do donoszenia ciazy

Gość dlatego trzeb unikac
tv:) odmóżdza kobieta taka nawet moze miec problem z zajciem w ciąże,w ogóle z regularnym okresem też ale to sprawa kazdego ,jak chce zyc,i wyglądac

Gość jeżyk z jabłuszkiem
teraz jest moda na "zdrowy" tryb zycia, a nadal wiekszosc osób objada sie pizzą, kebabami i hamburgerami... wiec ktoś "szczupły", nawet chorobliwie szczupły wygląda zdrowiej niż np 26 latka ważaca 80 kg

Gość skrajnosci dwie
jedni sie plują jesli chodzi o wygląd, a drudzy o rozmnażanie, a równowaga gdzie?